Näppis: No niin, nyt on sitten koululaisilla toukokuussa hyvä aika näyttää, kuinka paljon rakastavat kouluruokaa. Tiedoksi, yhtään valitusta en halua kuulla. Niin täysin uskomaton oli reagointi, kun sitä pahaa kouluruokaa ei saanut.

No niin, nyt on sitten koululaisilla toukokuussa hyvä aika näyttää, kuinka paljon rakastavat kouluruokaa. Tiedoksi, yhtään valitusta en halua kuulla. Niin täysin uskomaton oli reagointi, kun sitä pahaa kouluruokaa ei saanut.

Uusi strategia:"Tarvitaan ryhmä, joka sairastaa tämän taudin", sanoi Hus-lääkäri Asko Järvinen ja Thl Mika Salminen keskustelussa tv:ssä ja lehdessä, kun aiheena oli koulujen avaaminen. Tiedämme, keitä he tarkoittivat. Ei ole epäselvää, mikä on TODELLINEN syy, kun koulut avataan 2 viikoksi. Miksi siis suotta miettiä etäisyyksiä ja tiloja? Päämäärä kun on tiedossa päättäjillä ja toteuttajilla. Kiitos tästä.

Kallella on tärkeämpääkin tekemistä. Me tänne näppikseen nimettömänä kirjoittavat joutaisimme hyvin hanhijahtiin.

Ei ole tavaran puute aamulla seitsemältä vitsi, kauppias ei ole vielä ehtinyt täyttää hyllyjä.

Siitä tää korona-aika on hyvä että tuota urheilusaastaa, jota ennen tuli joka tuutista, tulee nyt paljon vähemmän.

Riihimäellä on katusuunnittelijan paikka haussa. Voisiko Lahden katusuunnittelijat hakea sitä paikkaa. Siellä vielä leveitä paanoja.

Joko on korona unohtunut, kun kirjoitatte koirista. Koirat kulkee siellä missä omistajatkin.

Kaksi viikkoa perheiden hankaliin olosuhteisiin ei auta. Moni lapsi ei ehkä jaksa olla innostunut koulusta ja kun tulee koulusta kotiin, kaikki mikä ahistaa on siellä odottamassa.

Ihan mahtavaa että Lahdella on Salinkallion tyhjä remontoitu koulu! Nyt vaan Launeen koulusta osa sinne!

Käytämme bussia harvoin, mutta olemme hankkineet molemmille Waltti-arvolipun. Hankinta hiukan maksaa, mutta rahaa siihen voi ladata haluamansa määrän. Matkan hinta halvempi kuin rahalla maksaen, ja seniorit 65+ vielä edullisemmin määräaikoina.

Tervetuloa poliisit pitämään liikennevalvontaa Pennalantielle. Täällä valtion kassa karttuu. Niin täällä asuvat, kuin vierailevat täydetkin kaahaavat päivästä toiseen. Parantaisko sakko tapoja vai onko nämä niitä ns.Urpå Puusilmiä.

Miksi ESS harjoittaa homopropagandaa?

Haluan löhötä sohvalla, syödä pizzaa, pelata ja nauttia. En mene pellolle raatamaan! Joku raja sentään. Valtion piikki on auki. Hullu paljon työtä tekee, konsultti pääsee vähemmällä.

Hyvät opettajat, tärkein tehtävänne on nyt opettaa näille erakoituneille, tietokoneen kanssa seurustelleille lapsille sosiaalisia taitoja!

Luulivatko opettajat, että voivat kokonaan unohtaa lähiopetuksen? Nyt hanskat käteen pulinat pois ja hommiin sinne missä peruskoulujen opetuksen pitää tapahtua eli koulussa!

Toverituomioistuin on McCarronin tuominnut, nyt terrierinä kimpus tappiin saakka. Ja Ess mukana.

Eipä näkynyt koronakirjettä. ESS ja posti tulee, muut jakajat ei viiti nousta hissiltä ylemmäs portaita tuomaan jaettaviaan.

Kunpa koulut olisi avattu jo vapun jälkeen. Oppimistulokset kärsineet paljon. Lukio- ja yläasteella olevat tarvitsevat tavata kavereitaan. Monissa kodeissa lapsilla vaikea tilanne päihteiden ym.tähden. Lapset eivät tartuta, vaan aikuiset työikäiset. Suomi auki ja elämään!

Typeryys ei näköjään ole iästä kiinni, kun seuraa näppistä. Yks 71-vuotias.

A-studiossa (keskiv.) ylimielinen asiantuntijaläkäri perusteli koulujen avaamista mm. sanomalla, että lapset eivät ole merkittävä koronaviruksen tartuttajaryhmä. Samalla perusteella isovanhemmat ja muutkin vanhemmat henkilöt voivat kai avata ovensa lapsille ja tavata heitä kotonaan - kenelle kuuluu vastuu, hallitukselle vai asiantuntijoille?

Iitin riippusillan lähialueen kesäasukkaana ja markkinoinnin ammattilaisena olen innolla odottanut riippusiltaa elävöittämään aluetta ja luontokohteiden saavutettavuutta. Todella valitettava päätös kunnanhallitukselta. Kyllä metsästäjät ja me luontoihmiset mahdumme samalle alueelle.

Kovasti ihmetyttää, että kaikki muut sairaat jätetään hoitamatta koronan pelossa. Ruuhkia ei ole missään, mutta kiireettömiä, joskin hankalia, sairauksia ei hoideta eikä aikavarauksia anneta. Vaikka kuulolaite menee rikki, niin kaikki kuulovammaistenkin palvelut seis! Päättäjiltä kadonnut suhteellisuuden taju - no onhan siellä sairaalahoidossa tosin tänäänkin 6 koronapotilasta!

Uutisissa se nyt vihdoin sanottiin: vasta-aineita ei muodostu, laumaimmuniteettia ei tule, korona tuhoaa ihmisen oman immuunipuolustuksen. Suojaudu siis taudilta.

Joko taas pitäisi tuoda tuulimyllyt Hollolaan? Tv2 maalaiskomediatkin jää toiseksi näiden "Liikemiesten" intoon ja pyyteettömyyteen verrattuna. Ei MELUAVIA ropelleja asutusten lähelle!

Hei rehtorit! Siirretään osa oppilaista tyhjiin ravintoloihin.

Epävarmaa tuleeko immuuniksi? Yle areena 12.3. A-talk. THL 5,5 milj:sta 35%lle saatava taudista vasta-aine. HUS: lapset sairastajiksi ja tartuttajiksi.

Jos pienet lapset eivät sairastu koronaan, eivätkä levitä sitä, niin miksi isovanhemmat eivät voi heitä tavata? Ja miksi sitten kouluissa pitää pitää turvavälejä ym.?

Nyt on Lahdella mahdollisuus profiloitua todella vihreäksi. Laitetaan Radiomäelle muutama 3MW:n tuulivoimala. Viimeisin tieteellinen tutkimus kumosi kaikki väitetyt terveysvaikutukset.

Tuulivoimabusinessmies, johtamisen eritystutkinnon kouluttaja ja 2 henkilön yrityksen TJ ja HR-päällikkö taas vauhdissa markkinoinnin kanssa.

Vastoin minunkin odotuksia S. Marin onnistunut hyvin. Persut ja Kokoomus heiluu epätoivoissaan rajoitusten ja avaamisten ristiaallokossa. Luottamus on ansaittava.

Kyllä meitä eläkeläisiä syrjitään, kuten tutkimus varmisti. Naapuriin muuttanut naishenkilö sanoa napsautti meille, "muutakaa maalle ja herra lisäsi olet asunut täällä liian kauan".

Ylekin yrittää mielistellä räppäreitä. Vain 70-luvun rokkari tietää mikä on aitoa ja mikä muovia!

Kyllä on hyvä toi Millariikka Rytkönen!

Marin ei herätä luottamustani, on kuin eksyksissä oleva koulutyttö, joka toistelee ulkoa opittuja lauseita.

Kyllä on pieni joki jos saa onkimalla kalat pois Kyllä luontopolku on ok. Hyvä me.

Uskovainen puolisoni ei noudattanut 6. käskyä. Se siitä uskosta.

Hienoa että koulut avautuvat! Julkisuudessa saavat yleensä äänen vain vastustavat opettajat. Se ei todellakaan ole totuus. Suurin osa hyväksyy asian.

Miksi kuntatyönantaja käyttää hyväkseen pandemia- tilannetta pitkittääkseen väistämätöntä? Hoitajien työn merkitys on ratkaistava ja palkka sen mukaan. Palkka maksetaan verotuloilla.

Hallitus pärjää aika hyvin mutta kriisivalmius petti. Se onkin paljolti aiempien hallitusten kontalla. Voi tulla muitakin kriisejä; ydinlaitokset, maamme turvallisuus jne. Korkea valmiustaso pitää olla koko ajan, vaikka 75 vuoteen ei olekaan tapahtunut mitään.

Renkomäen "metsäkävelijöillä" oli kovin hauskaa Vapunaaton iltana 21 jälkeen ja päiväkodin pihakalusteet saivat tuta sen riemun. Missä jälkikasvusi hääräsi silloin?

Sähkö 15 ja siirto 33 euroa, todella vähän. Yhtiölle on varmasti tappiollista ylläpitää sähkölinjaa mökillesi asti noin pienellä siirtomaksulla.

Ajetaanko Suomea konkurssiin aivan turhan takia?

Aivan niin, naisia ei viehätä nämä epäsiistit turvat. Aivan kuvottavan näköisiä. Siisti naama on iskevä tyyli. Onko miehistä tullut niin patalaiskoja, ettei enää viitsitä partaa ajaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 5. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 6. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 7. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 8. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 9. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 10. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 11. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 12. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 13. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 14. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin
 15. Kiistelty laki hidasautoista voi vielä kaatua – "Useita muutoksia tarvitaan, jos ratkaisu yleensä löydetään"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.