Näppis: Miesten parrat ovat yököttäviä, oli ne sitten hoidettuja tai ei, ainoastaan sellainen millin sänki on cool=viileä!

Voisiko joku, joka tunnistaa itsensä seuraavasta kuvailusta vastata kysymyksiini! Minkä ihmeen takia miehet jotka jäävät eläkkeelle, tai ovat vain yli 60-vuotiaita, antavat parran, viiksien ja pulisonkien kasvaa hirvittävän rumaksi pöheiköksi? Lisäksi jokaisen on hankittava sellainen beessi miljoonataskuinen liivi. Seurasin kesätorilla tätä ilmiötä ja se on ihan hullunnäköistä. Joten pyydän jotakuta asianomaista vastaamaan tähän.

Koronaparta, karenssiparta, etätyöparta...hyi olkoon noita ruokkoamattomia viruspesiä!

Miesten parrat ovat yököttäviä, oli ne sitten hoidettuja tai ei, ainoastaan sellainen millin sänki on cool=viileä!

Lahti sössinyt lomautukset hitaudellaan. Olis pitänyt toimia heti eikä vasta nyt kun aletaan rajoituksia purkamaan. Päiväkodit ehtii täyttymään ennen kuin kukaan on lomautettu.

Jos aiot käydä esim. torilla linja-autolla niin lainaa joltain rollaattori jos ei ole lippua... muuten ei matkanteko onnistu.

Pitäkää todella nyt koulut vaan kiltisti kiinni. Ei sinne järkevät vanhemmat kyllä lähetäkään lapsia. Kuka nyt tieten tahtoi viruksen haluaa ja sitten vielä levittää koko suvulle. Hävetkää lääkärit hävetkää!!!!

Koirat pidettävä hihnassa lintujen pesimisaikaan. Samanaikaisesti kissat saavat vapaasti tappaa pikkulintuja!

Eikö Kiinaa saa mitenkään kuriin? Ovat vaaraksi koko maapallolle. YK on kädetön, jonka pitäisi nopeasti puuttua kovalla kädellä Kiinan touhuihin.

Minkähän takia sivistysjohtaja Tiina Granqvist on julkisuudessa aina negatiivisten asioiden yhteydessä.

Koirat nuolee puut, kadut ym.ja sitten ihmisen naamaa. Hyi, ei kiitos

Olipa vaihteeksi mielyttävää katsoa tiistai-illan A-studiota. Haastateltavat (Lundmark, Pesonen) olivat karismaattisia, vastasivat kysymyksiin selkeästi ja ammattitaitoisesti ilman selittelyjä. Toinen on meno, kun paikalla ovat ministerit tai jotkut virkamiehet. Kuvastaa hyvin yksityisen ja julkisen puolen eroa. Olisi ollut Saulin "nyrkki" paikallaan - ei kelvannut.

Kiitos Lahden lottaperinne ry:lle hyvää veteraanipäivää-tervehdyksestä, henkilökohtaisesta toivotuksesta lotille ja pikkulotille. Kotirintamalotta kiittää.

Miksi hoitajat saa käydä monta kertaa päivässä vanhusten kotona ilman maskia, mutta omaiset ei saa käydä siellä, olen nähnyt.

Mainosten ja lehden jakajat. Te olette jakokierroksella yksityisautoilijoita, ette huolto- tai pelastusväkeä. Ei mitään lupaa ajella ja oikoa jalkakäytäviä ja kevyenliikenteen väyliä pitkin.

Milloin saisi kerrankin koirista jotain positiivista juttua? Nytkin monella vanhuksella on koira ainoa ystävä ja lohtu seurana.

Suomeen lennätetään kaiken maailman veropakolaisia. Eikö nyt ainakin ne pitäisi määrätä pysymään siellä kultamaassa?

Vakavista mielenterveysongelmista kärsivät maahanmuuttajat päiväkodin naapuriin ja koulun välittömään läheisyyteen?! Haloo!!

Orpo ja Sipilä ei saanut aikaa vanhusten hoitoon hoitajia.

Kun katsoo pilattua Alexia ja Laaksokadun ja Mukkulankadun kavennuksia, ja miettii Trion kylkeen Vesijärvenkadulle tulevaa bussien vaihtopaikkaa, sekä Launeelle tulevaa 1,7 miljoonan hallinjatketta, herää kysymys, miksi? Kaupunki saa DNA:n osakeannin johdosta paljon osinkoa ja verotuloja, pitääkö ne tuhlata etukäteen huonoihin hankkeisiin. Ymmärrys hoi , äly älä jätä!

Onko Renkomäkeen Näkkimistöntielle pystytetty masto jokin vitsi? Ihan törkeä viritys ja aivan väärässä paikassa.

Kuuntelin päämin. Marinia noin 3 min. Tuli mieleen yläasteen esitelmät. Luettiin luokan edessä paperista printattuja nettijuttuja, joita kukaan ei kuunnellut - ei tainnut edes ope. Kun meitä nukutti...

Katselin hetken eduskunnan jutustelua keskiv. Mietin, että mistähän kaikki 200 ja lukuisat avustajat palkkansa saavat, kun vain koronaa ja koronaa. Muuta ei tapahdu maassa eikä muuta tehdä - eikä korona-asioitakaan. Istutaan eristyksissä klikkaamassa palkkasaldoa/kk.

Päättäjät sanovat: Olemme pärjänneet paremmin kuin muut maat ja yritämme parhaamme. Jos tavoite Suomessa on 5 (tosin hallituksellamme ei ole mitään tavoitetta!) ja muut maat pääsevät lukuun 2 ja me lukuun 3, niin ei asia ole kunnossa. Jos kyvyt ja osaaminen riittävät tasolle 3 ja tavoite 5, niin tekijöinä ovat väärät henkilöt. Selityksiä ja omakehua kyllä halliuksen poliitikoilta riittää.

Kaikenmailman puusilmiä tuolla parkkipaikoilla ajeleekin. (Cittarin alue keskiviikko) Koitas jo tajuta miten ajelelet naisesi kanssa.

Älkää nyt oppositio syyttäkö tätä hallitusta! Kukaan teistä ei olisi yhtään paremmin tästä tilanteesta selvinneet!

Eduskunta on pelkästään syyttely kerho josta ei tule yhtään uutta ideaa koronan hoitamisessa. Viedään vain kallista valmistelu-aikaa tekijöitä.

Onneksi valtasuhteet näin päin. Oppositiohan on tukenut hallitusta mm eristykseen suhteen. Vasemmisto oppositiossa olisi pistänyt periaatteesta vastaan, eikä rakentavuudesta tietoakaan. Nähty on. En kyllä kehuisi hallitusta, alkuvuodesta pitkälle maaliskuuhun THL kanssa pihalla kuin puutarhaletku.

Kiitos älypuhelimesta hallitus - kai sen nyt saan opastuksineen, koska uusi "äpsi" on kuulemma tulossa koronan hallintaan.

Koskas se hallituksen "kyselytunti" kriisiryhmille on? Lasten oli jo. PS. Ei tarvi olla niin kovin värikkäitä hamosia muttei ihan vielä mustiakaan.

Uskoviakin ihmetyttää, miten pian ja tehokkaana ateistimaan virus saapui halpatyövoiman ja matkailun ansiosta rankaisemaan etenkin länsimaita Raamatun oppien halventamisesta ja kaiken kielletyn tasa-arvoistamisesta.

Hei rosmo joka veit rikkinäisen vanhan läppärini häkkivarastosta. Olisin tarjonnut vielä kahvit siitä hyvästä että pääsin siitä eroon mutta kerkesit jo lähtemään.

Seuraavan kerran kun siirretään kelloja keväällä kesä aikaan ni siirretään saman tien kaksi tuntia. Se ois ainoa oikea siirto ja pulinat pois.

Kyllä opettajan henki on halpa. Opet voivat sitten kesälomillaan sairastaa, eikä tarvitse maksaa sijaistenkaan palkkoja.

TV-n Mot-ssa sanottiin.että Suomessa on 700 000 koiraa. Mihin niitä tarvitaan? Käsitän opas-poliisi-metsästyskoirat. Nyt koiravero. Saadaan 50-60 milj sos- ja terveysalalle.

Lari Lehtonen teki varmaan kaikkensa menestyksen eteen. Hänen menestyksensä varmaan jäi kiinni monista eri asioista. Esim. sairastumisia oli kohtalaisen paljon ja oliko harjoittelu kuitenkaan sitä mikä toisi menestystä, harvat onnistuu siinä. Jäi hänelle käteen kuitenkin 3 SM kultaa ja oli 8 kertaa arvokisoissa. Toivotaan, että hän onnistuu paremmin uudessa työssä Hollolan urheilijoissa. Tsemppiä siihen.

Toivottavasti tämä taloustilanne vapauttaa Pikkuveskun ympäristön umpeenrakentamiselta. Jätetään se avaraksi alueeksi. Liikaa nousee Lahteen tyhjiä taloja nytkin.

Hanhet ovat alkaneet vallata Ankkuri-Ruoriniemen rantaa. Missä koirapartiot? On se tyhmää, että ne saavat sotkea ja tuhota lasten uimarannan ja kaupunkilaisten ulkoilurannan taas koko kesäksi.

Uutisvinkki: katsoin TV1 ohjelman vuorovedestä. Muistin, et suomalaisethan laittoivat energialaitteen muistaakseni Pohjanmeren syvyyksiin. Onnistuiko, toimiiko vielä?

Ja näin uhrataan koululaiset ja koulujen henkilökunta yhteiskunnan hyvinvoinnille. Meillähän on koko kesä aikaa sairastaa. Eikä tarvitse sijaisijakaan palkata!

Lahti maailman ympäristökaupunki 2021. Sysmä Suomen taidepääkaupunki 2021?

Mikä on vikana, kun "pikkuministerin" pitää vilkaista tiedotustilaisuuksissa joka lauseen jälkeen rouva pääministeriä ? Herran tai siis rouvan pelkoko?

Näin jälkikäteen ajatellen, millä perusteilla aikoinaan päädyttiin laittamaan koululaiset etäopetukseen?

Miksi suojainten hankintaa ei ulkoistettu SPR:lle poliitikkojen asemesta? SPR katasrofien hallinnan ammattilaisia. Ja eriytyneet Esperi Caresta.

Sinä joka vertaat saunaa suihkuun, et tiedä kyllä mistään mitään.

Kierrän kaukaa eläinlääkärin, jonka mielestä kettua saa pitää pienessä häkissä, vaikka koiran kohdalla se olisi rikos. Minipossua lellitellään, mutta sikaa saa kohdellä raaka-aineena. Huh huh!

Suomi lienee edelleen oikeusvaltio? Jos oikeudellisia perusteita koulujen ja päiväkotien sulkemiselle ei enää ole, ne täytyy avata. Mitä ihmettä opettajat valittavat? Normaali 8 viikon kesäloma on tulossa joka tapauksessa.

Sijoitukset KymiRing-kaltaisiin kohteisiin kuuluu aivan muiden rahoilla tehtäväksi. Ei sinun eikä minun. Seuraavissa kunnallisvaaleissa meidän kaikkien kannattaa varoa äänestämästä hölmöjä idealisteja. Kannattaa välttää jopa puolueita, jotka sellaisia nimeävät listoilleen.

Jokainen lukija on nähnyt tällä palstalla meidän kaikkien yhteisten rahojen kauppaamista. Sen oleellinen osa on terveydenhuollon yksityisen sektorin mustamaalaaminen. Erinomaisen hyvin toimiva yksityinen sektori täydentää palvelukokonaisuutta hyvällä avohoidolla ja erikoistuneilla sairaaloillaan. Julkisen ja yksityisen yhteistyön lisääminen hyödyttää meitä kaikkia.

Voi että jos koronakirje sujahti mappi ööhön. Koronaa tulee TV:stä ja lehtien joka sivulla koronaa. Mappi ööhön sujahti myös Lahti tiedote. PA oleva kaupunki koronan kovassa otteessa.

Kyllä meidän talossa kuuluu pirttiviljelyn siemennyskausi olevan hyvässä käytössä. Nuoret haluavat kertoa kaikille erilaisin ääninäyttein. Huipennuksena nuorimies karjaisee kuin sonni. Kyllä me sen jo kaikki tiedämme, todistelut riittäisi.

Sinä nimetön ääliö joka Kalle A:ta mollit mietipä sitä, on hienoa että meiltä löytyy edes yksi selkärankainen poliitikko eikä mikään laumasielu jolla ei ole omaa mielipidettä.

Valmiuslain aikana Suomi päässyt päämin. suosioluvuissa EU:n ulkopuol. yksinvaltiasmaiden tasolle. Muissa EU-maissa onkin voimassa tartuntatautilaki.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.