Näppis: Eläinsuojeluyhdistys voisi puuttua näihin kissoihin ja koiriin jotka annetaan kuolla kotiin sairaina ja hoitamattomina. Eläinrääkkäystä. Omistajat ei välitä.

Eläinsuojeluyhdistys voisi puuttua näihin kissoihin ja koiriin jotka annetaan kuolla kotiin sairaina ja hoitamattomina. Eläinrääkkäystä. Omistajat ei välitä.

Marja- ym. tilat ovat rakentaneet toimintansa halvan ulkomaisen varaan. Työntekijät tulee silloin tarvitaan ja lähtee pois, kun ei enää ole tarvetta. Yrittäjäriski on ollut nolla, nyt riski on todellinen ja huuto kova.

Mansikkatiloilla myös ostajan itsepoimintaa. Saa marjat hiukan edullisemmin kuin valmiiksi poimittuna torilta.

Walttikortti -järjestelmä oli jo hankittaessa vanhentunut ja perustui ajatukseen, että samalla kortilla voisi ehkä tulevaisuudessa maksaa matkansa Lahdessa, Kiiminkissä ja parissa muussa kunnassa, jotka tekevät saman virheen. Ihan yhtä hyödyllinen kuin tuleva älypyörätiekin. Onnea Lahti!

Terttu Pihlava kirjoittaa asiaa kauppojen epäselvistä tai olemattomista opasteista. Toinen riesa ovat muutamat ketjut, joitten liikkeistä kassalle ja ulos löytääkseen on kierrettävä koko kauppa.

Hyvät kauppiaat! Pitäkää desinfioidut ostoskärryt eri paikassa ja käytetyt ohjatkaa eri paikkaan. Näin olisi jokaiselle asiakkaalle aina puhtaat kärryt ostoksia varten.

Suurkiitos Hong K.n nuorelle naistyöntekijälle, joka antoi orvokkien ostajalle omaa käsidesiään! Kaupassa sitä ei ollut - ei edes kaupan omille ahkerille työntekijöille. Harmi.

Miksi Kärkkäinen myy edelleen irtokarkkeja? Lapset avaa luukkuja ja räplää karkkeja.

S-ryhmä mainostaa "tulkoon mitä vaan.. me ollaan täällä". Eikö työntekijöillä ole mitään väliä? Turvaa. Kunhan rahaa tulee. Pyhäisinkin!

Suomi ajautuu nyt väkisin lamaan ja hallituspuolueiden osaaminen perustuu muiden ansaitsemien rahojen jakamiseen. Katastrofaalinen yhtälö.

Hoitajille nyt ja pian hankalan työn lisä, kun joutuvat työskentelemään niiden suojavaatteiden kanssa! Monissa muissa vähemmän tärkeissä töissä sellaiset lisät kyllä on, ollut aina!

Minusta on hävytöntä, että moneen firmaan ym virastoon puhelimessa jonotus maksaa soittajalle! Ne pitäisi muuttaa maksuttomiksi, koska eihän ole soittajan vika, että numero ei heti vastaa!

Päättäjiemme maailmojensyleily on kovin outoa: kaikilla kanavilla anellaan kansalta lahjoituksia omaan lastensuojeluun, mutta noudatetaan elätettäviä.

Vierumäen urheiluopiston alamäki alkoi ulkopuolisen yrittäjän hotelli/ravintola yrityksen tulosta alueelle. Siihen asti ruokakin oli "kunnia-asia" yrityksessä. Joka paikassa kaikki puhalsivat yhteen hiileen. Sitten tuli muuta... Toivottavasti elämä jatkuu.... Paikkahan on ainutlaatuinen.

Taas se aika vuodesta! Eikö olekin kauhee näky kun naapurit kasaavat kaiken paskarojunsa naapureiden silmän iloksi vajojensa taa, omista silmistä pois viis muista.

Vaihtoehdot on joko kuolla koronaan töissä nälkään.

Hallitus lupasi tuen vaikeuksissa oleville yrityksille. Tuki annetaan BF:n kautta innovatiotukena merkittävän hyvää tulosta jauhaville yrityksille. Oliko moka poliittisen-virkamies vai talouseliitin?

Yksinyrittäjä 28.4. Asiakkaasihan ovat maksaneet sinulle alvin, jonka vain tilität eteenpäin.

Auttaako rokottaminen siihen että ei enää tartuta virusta eteenpäin? Epäilen.

Kyllä tämä koronakaranteeni varmaan ihmishenkiä säästää, mutta kuinka paljon tämä kaikki karanteeni vaikuttaa ihmisten mielenterveyteen? Sitten on mielenterveyspotilaita hoidettavana kun korona on ohi, sitten joskus...

Jos tuetaan firmoja niin katsottava että kassa on tyhjä eikä voittoja jaella ihan niinkuin tavalliseltakin kansalaiselta. Jospa onnistuu lopulta.

Koronatuella sain uuden auton hankittua, koska firma toimii ja tulee näkyvyyttä paremmin.

Ankkurin ja Ruoriniemen rannat on kaupunki laittanut upeaan kuntoon. Ei ole järkeä antaa hanhien paskoo ne pilalle. Kyllä pitäisi lasten voida leikkiä ja uida rannoilla. Kyllä hanhet löytää pesäpaikkoja muualtakin Vesijärveä, kun ne häädetään.

Eikös ne liikennesäännöt koske poliisi poikaa ollenkaan. (Nopeusrajoitus taajamassa). Eihän sitä omia sentään sakoteta. Vai olisko minä, minä. Eihän se mua koske asenne.

Ennen koronarajoituksia ei näkynyt kuin murto-osa senioreita törttöilemässä kaupoissa ja liikenteessä. Miksi nyt? Outoa...

Eikö poikkeusaikana kaupatkin voisi olla osan viikosta kiinni. Miksi työntekijöiden pitää uhrata itsensä viikon jokaisena päivänä, kun muiden käsketään pysyä kotona!

WHO :n mukaan korona virus iskee useimmin miehiin (Suomessa 72 prosenttia), etenkin tupakoiviin. Tupakoitsijat kun koskettelevat kasvojaan muita useammin, ja etenkin miesten käsihygienia on heikompaa kuin naisten, he johtavat tilastoa. Koronaan kuolleiden keski-ikä oli 26.4. 2020 84 vuotta.

Eläkeläispariskunta ajoi kahta hanhea takaa Pikku-Veskun rannalla. Huusivat ja meuhkasivat heittelivät paksuja oksia ja kiviä. Nimittivät niitä - paskiaisiksi. Sairasta vihakäyttäytymistä.

Kuka eduskunnassa pitää lukua, kuinka monta edustajaa on omissa huoneissaan istuntojen aikana? Kyllä sinne saliin mahtuisi huomattavasti enemmän löysästi istumaan! Turhaa rahantuhlausta luusereille!

Jo on kumma, että Suomessa löytyy rahaa bloggareille, käyttökelvottomiin maskeihin, virtuaaliseen meikkikouluun ja vaikka minne. Hoitajille ei ole varaa maksaa edes koronalisää, vaikka he joutuvat eturintamaan vuorokauden ympäri. Olisiko aika osoittaa rahallakin arvostusta maailman upeimmille hoitajille?

Renkomäen "metsäkävelijät" olivat jälleen liikkeellä 28.4. kello 19.30, mutta tarkistuskierros kiersi tällä kertaa etäältä. Tiedätkö missä jälkikasvusi häärää iltaisin siihen aikaan?

Ohhoh onko vielä "yrittäjiä" jotka ei ymmärrä että alv on kulutusvero jonka maksaa kokonaan asiakas. 2000 e alvia maksetaan 10 000e myyntikatteesta...

Asiantuntijaohje vappua viettäville: pirskottakaa yksi - kaksi desiä oksennusta rinnuksillenne. Näin turvaatte vaaditun parin metrin turvaetäisyyden. Älkää juoko Miracle Mineral Solutionia tai Lysolia!

Taas on liikenne pilalla, kun motoristit ja moporistit ovat hyökänneet tiestölle.

Pidä sinä vaan itsesi pois Tiilijärvien läheisyydestä, niin säilyy sullakin hyvä mieli. Jätä lemmikkien ulkoiluttajat rauhaan.

Yksi pandemia ja EU täysin rampana. Mitä jos sota syttyisi? Tämä kriisi näytti kuinka EU on turha. Ihmisen taipumus on suojella läheisiään, ei muita eurooppalaisia.

Kyllä ihminen on Tyhmä... vai mitä? MITÄ hyödytti hamstrata wc-paperia epidemian alussa???

Ei tarvitse olla laiska, urbaani eikä kateellinenkaan, jos haluaa, että kerrostaloelämässä huomioidaan myös muut asukkaat ja noudatetaan järjestyssääntöjä. Itsekkäät ja röyhkeät omahyväiset ihmiset eivät huomioi kuin oman napansa. Minä, minä, minä.

Ompele vaatteisiisi selkä-ja etupuolelle "älä tule lähelle", luulisisin että saisit olla rauhassa myös koronan jälkeen.

Joo ei kannata autolippuja ostaa. Jos henki lähtee, menee rahat hukkaan.

On se kauheaa, kun lenkilläkin pitää jo hengitystä pidätellä ja vielä tuulta tutkia, miten vastaantulijan ohittaa! Sitten kaiken jälkeen lasken ilman ulos ja virus leijailee ohitetun henkilön kiinni? Taidan jättää lenkin väliin tai juoksen metsään ryteiköt räiskyen vastaantulijoita.

Kisapuiston tupakointihaastattelu. Tommi Lanki mainitsi "koirankakkakeräysvalvontavastuu" - mielikuvituksellinen yhdysyhdysyhdyssana - aamun piristyspilleri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Hollolan Kiikunlähteen parkkipaikka poistetaan – paikalliset kyllästyivät jatkuvaan liikenteeseen ja roskiin, luonnosta kerätään jopa ulostepapereita
 2. Lahden Rautatienkadulla kokeillaan kaksisuuntaista pyöräilyä – nämä asiat kannattaa huomioida ensi viikosta alkaen
 3. Poliisi kehotti lopettamaan Helsingin Black Lives Matter -mielenosoituksen liiallisen väkimäärän takia
 4. Lahdessa halutaan lisää ammattilaisia kuntayhtiöiden hallituksiin – poliittiset palkintopaikat voivat vähentyä
 5. Koronakevään ketutuksesta syntyi sarja kirkkovenekoruja, jotka pelastivat hollolalaisen kultasepän konkurssilta
 6. 3.6. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Epidemiatilanne edelleen rauhallinen, uusia tartuntoja ei ole todettu
 7. Virtaava vesi ja sulava jää - palkitun viinilasin suunnitellut lasitaiteilija inspiroituu luonnon helmassa
 8. Perussuomalaisten Turtiainen tviittasi huumorikuvan poliisin tappamasta miehestä – ryhmänjohtaja Tavion mukaan käytös ei ole hyväksyttävää
 9. Lahdelle jää joukkoliikennetuista vain murusia
 10. Korkea katto ja uusi sisäänkäynti, Lahden kaupungintalon sisäpiha halutaan avoimeksi kohtaamispaikaksi
 11. Hämeen kauppakamarin kyselyn mukaan koronakriisi iski yritysten liikevaihtoon: "Konkurssiriski on noussut"
 12. Huvivenekin tarvitsee nyt päällikön, määrittää uusi vesiliikennelaki – "Soutuveneessäkin pitää jonkun ottaa vastuu"
 13. Suomen MM-rallia ei ajeta tänä vuonna – "Terveys ja hyvinvointi ovat aina etusijalla"
 14. Nelostien pullonkaula katoaa: Hartolan-Oravakivensalmen osuus sai rahoituksen hallituksen lisätalousarvioesityksessä
 15. Vääksynjoen muinainen silta saa muistomerkin

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.