Näppis: Sähkönsiirto taitaa olla aika hyvin business, vai kuinka LE?

Vaikka kuinka kaivettiin kaapelia maahan, jäi voittoa 1 300 000 euroa. Sähkönsiirto taitaa olla aika hyvin business, vai kuinka LE? Tästä ansio hyvälle johdolle, vai onko siirtohinta kuitenkin kohtuuton?

Olipas mukavaa, kun nuorelta naiselta ei vilkkunut pysäkillä kylmässä paljaat nilkat, vaan ihanan pirteät villasukat.

Hyvät ystävät, nyt suksikeräys pystyyn. On niin paljon ahdistusta ilmassa latuihin liittyen. Me taaperosta vaariin haluamme jakaa liikunnan iloa myös ahdistuneille.

Hollolan kunta tekee yhteistyötä Kivimaan koulun kanssa, että nuoret siirtyisivät Kalliolasta sinne yläkouluun. Me vanhemmat olemme kuitenkin eri mieltä ja haluamme nuoremme Vääksyn Yhteiskouluun. Suurin osa nuorista haluaa Vääksyyn. Näin on ollut jo vuosia.

Arvoisa valtakunnansyyttäjä Toiviainen, mites toi kirjailija Salama, vieläkö kirjoja on jäljellä, vai onko kaikki jo poltettu roviolla?

Ekstrovertti tarvitsee yhteisön ja yleisön, introvertti on itsenäinen ja osaa kulkea omia polkujaan. Kuinka onnellisuutta voi oikeasti edes mitata? Amerikkalaista hömppää! Terveisin Aito Introvertti

Lahden Talojen vuokrat nousevat, mutta saunat eivät lämpiä, kun huolto ei pelaa. Piha täynnä puiden lehtiä. Pitäis kai tehdä jotain ja joutuin.

Kyllä tämä pappa lähtee tänäänkin hiihtämään suksilla, diesel-autoilla hiihtäminen ei ole sallittu, varsinkaan vanhoilla. Heh.

Käyttäkää aikuiset ihmiset vaikka korttia kirjan välissä, ennen kun väännätte ne lehdenkulmat. Rumaa käytöstä kirjaston kirjoille.

Läheiseni käytti viinaa, joskus lähes päivittäin. Koko kroppa sekaisin ja lähimuisti pätkii. Älkää tuoko sanomaan, että viina on vaaratonta! Yhtä vaarallista kuin kannabis.

Kyllä on vaikea tuo ilmastokysymys Suomen päättäjille. Kaikki nyökyttelevät naama peruslukemilla, että on niin vakava asia. Käytännössä ei kuitenkaan mitään sen ratkaisemiseksi saisi tehdä. Osoitellaan muualle, vaikka henkeä kohden laskettuna olemme yksi eniten päästöjä aiheuttavista kansoista.

Taas helpottaa, kun päästiin talviaikaan, koko kesän väsynyt olo poistuu.

Eihän veikkaus omista palkkioistaan luovu, kohdistetaan vähennykset tärkeämpiin avustuksiin.

Vai työvoimapula? Heh. Olin itse ennen vieraan palveluksessa. Kahden viikon palkasta meni puolet verottajalle. Lopetin.

Kuvitteleeko joku ihan oikeasti, että jos siirrytään pysyvään kesäaikaan, niin talvista tulee valoisampia?

Miksi valvova viranomainen ei puutu Veikkauksen suunnitelmiin sivuuttaa ihmisten itsemääräämisoikeus. Itsemääräämisoikeudesta voi päättää vain tuomioistuin. Veikkauksella ei ole mitään oikeutta määrätä, miten rahani käytän. Eikö tämä hölmön hommaa, muutaman ihmisen vuoksi satojen miljoonien tappiot? Lopetetaan koko Veikkaus saman tien ja pelataan kaikki ulkomaisissa kasinoissa.

Lehtimäki kun liikennöi Nastolasta Tiilijärvelle, niin aikataulut pitivät paikkansa, nyt on toisin.

Kun "rääkkää" muutaman vuoden mummoja laitoksissa, myy em. liiketoimet, on 250 000 000 euroa lakkarissa. Mikähän tässä mättää?

Yleensä vedotaan asiantuntijoihin ja tieteelliseen tutkimukseen, nyt normaaliaikaa vastaan vedotaan some-populisteihin, jotka kiihottavat kansalaisia valitsemaan vastoin tutkimustietoa!

Lääkäriin- ja hoitoonpääsy on tärkeämpää kuin korkeakulttuuri, vaikka Melanen pitää sitä populismina.

Kylläpä näitä lapsuuden ja nuoruuden traumoja läpikäyviä kirjailijoita, todellisia ankeuttajia, kuten Matti Vilkki, näyttää aina ilmestyvän. Onneksi on Kalle Veirto ja Timo Sandberg.

En ymmärrä ihmisiä, jotka vouhkaavat kesäajan puolesta. Nyt on hyvä, kun aamulla on valoisaa. Lasten koulutie on turvallisempaa ja liikuntaa harrastavaa ihmistä ei haittaa, vaikka illalla on pimeää. Onhan lenkkipoluilla valot, ja kesäillat ovat muutenkin valoisia, ei siihen lisätuntia tarvitse. Fakta on se, että ihmisen sisäinen kello kulkee talviajassa. On ihan tutkittu juttu.

Influenssivirukset leviävät vikkelästi ympäri maailmaa mm. lentomatkojen myötä. Lentohenkilökunta muodostaa turvallisuusriskin esim. siten, että joku tai jotkut heistä alkavat oireilla lennon aikana. Kyseessä on kovaoireinen tauti! Lentoyhtiöiden tulisi tiedottaa, onko lentohenkilöstö influenssarokotettu.

Kysymys sinulle, joka annat rahaa kerjäläisille: miksi tuet järjestäytynyttä rikollisuutta?

No, johan lähti Melasella "mopo keulimaan"! Vai että oli oikein puolueen virallinen kannanotto "kyldyyriä" kohtaan se Ramin kirjoitus? Rahojen käytön tärkeysjärjestyksestähän siinä oli kyse. Löysää jo hyvä mies sitä pipoa tossa "persuvastaisuudessas".

Valtakunnansyyttäjä! 50–80-luvun kansakoulun opettajat syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kun sanoivat neekeriä neekeriksi! Eipä lopu vihapuhepoliisilta työt!

Jos S-ryhmä alkaa määräilemään, miten Orimattilassa katkotaan katuja, niin saa jäädä Prisma tulematta. Muutenkin suuruudenhullu projekti, etenkin kun alkaa olla kallein kauppa kylässä. Onko noussut hattuun?

Päiväkotikuvauksen vois lopettaa kokonaan. Mutta ei laiskuutta, se aika, kun asetellaan pinnejä ja vaihdetaan vaatteita edestakaisin, on pois koko lapsiryhmältä. Täysi kaaos koko pv. Hyvä uusi käytäntö.

Mitäpä luulet yli miljardin intialaisen miettivän, kun 5,5 miljoonaa ruoskii itsensä keskiajalle, ja se ei vaikuta missään mitään? Me olemme jo pienentäneet hiilijalanjälkeämme, intialaiset kasvattavat sitä joka vuosi yhden Suomen verran.

Suomessa taitaa olla koko uskonnonvapaus mennyttä. Kaikki syytteet Räsästä kohtaan viittaa siihen. Pahuus senkun lisääntyy maassa. Päättäjät vastuussa.

Kiitos Akuutti24:n suun päivystys, Harri Ojala ja hoitaja! Kyllä saa kuntapuolella erinomaista apua suun terveydessä verorahoilla. Kaupan päälle saa vielä lähtiessä neljän K:n säännöt sun muut vinkit. Kokonaisvaltaista meininkiä, ei voi kun tyytyväisenä äimistellä.

Kuulepas neropatti, vaikka Suomi ja suomalaiset pyyhkästäs täysin maailmankartalta, niin Delhissä ei ilman- laatu paranis yhtään.

Kerintien palanut kioski, eikö kenelläkään virkamiehistä ole tarpeeksi tahtia / kaluunoita olkapäillä, että ilmoittaisi kioskin omistajalle, että paikka on purettava ja siistittävä 30 vrk:n kuluessa tai kaupunki tekee ja lasku tulossa.

Lahdessa kunnallisvaalit. Demarit voittivat arvostellessaan hykyn säästöjä. No, nyt vielä häjymmät leikkaukset. Demareita ei erota kokoomuksesta edes rautakanki.

Kulttuuri on tärkeää, mutta kuinka pröystäilevää sen tarvii olla? Esim. nykyiset teatterilavastukset menneet aivan överiksi.

Kärpäsenmäki hengenvaarallinen, lumitykkien takia ihan jäässä. Rekat vaikeuksissa, talviurheilukaupunki.

Ei "Lasse Sievisellä" ole minkäänlaista turvallista aseen käsittelytaitoa. Tyhjälläkään aseella ei saa osoittaa toista ihmistä kohti eikä edes pitää asetta niin, että piippu osoittaa toista kohti.

Luulin, että PalveluSantra on kunnan palvelu. Nyt selvisi, että tarjoaa vanhuksille niiden firmojen nimiä vaihtoehtoina, jotka ovat maksaneet Santralle. Aika outoa rahastusta.

Järkyttävää todeta, miten surkea tieto-taitotaso on osalla PHHYKY:n alueella työskentelevillä lähi/perushoitajilla! Lähdin äkkiä pois, en kehdannut katella. Eikö johto/rekry ole tietoinen osaamattomuudesta, ja kuka heidät edes palkkaa?

EU-Suomessa ei kannata luottaa sanan- ja uskonvapauteen ja ihmisoikeuksiin, kun "vääriä" mielipiteitä vastaan löytyy taikasanat tulkinta, arvomaailma, halventava ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Pv-rahat myöhässä 2 kk. Toistakymmentä soittoa Kelaan, työkkäriin... Aktiivimalli työllistää noita, jos kaikilla sama. Onneks on säästöjä.

Normaaliaika on fiksumpi, kun Moskovan aika. Kesäaikaa haluavat muuttakaa Kannakselle, siellä on kaipaamanne valo.

Ei ole talviaikaa, vaan normaaliajasta siirryttiin kesäaikaan. Ei ole mukavaa pienten koululaisten kulkea koulumatkojaan monta kuukautta aamuisin pimeässä. Kaikki eivät voi valita työaikojaan, eivätkä asu keskustoissa!

Miksi maalaisten pitää ruokkia ja pitää hengissä tuhatkertainen joutilaitten kaupunkilaisten joukko?

Itse en polta tupakkaa eikä oikein viinakaan maistu, molemmat on valtion laillistamia huumaavia aineita. Ihmettelenkin, miksi kannabiksen suhteen moinen hulabaloo, samaa huumaavaa ainetta. Miksei voisi laillistaa tuolla periaatteella? Käykää katsomassa, miten Amsterdamissa asian kanssa eletään, ei mitään näkyvää ongelmaa. Päihtyköön ketkä tahtoo, minä en.

Sankaruutta on toisen hengen pelastaminen, ei omaisuuden kerääminen. Tämä tiedoksi maailman täydellisimmille ihmisille, toimittajat.

Hyvä Päivi Räsänen, kun puolustat Raamatun sanomaa. Kirkko vaikenee. Mikä mies tämä Laajasalo on? Ai niin hän onkin kirkon piispa.

Harmittaa, miten tyhmiä ajatuksia Näppiksellä: vuokralaista pitää ymmärtää, koska ei ole rahaa remontteihin! Ei vuokralaisen tarvitse remontoida! Kunhan huolehtii siisteydestä, eikä sinapit ja ketsupit ole seinillä, eikä ovia saa potkia rikki!

Nyt se varmistui, ettei tarvitse ensi kesänäkään lähteä katsomaan FC Lahden pelejä!

Lähiklinikat lopetetaan, Patinan toiminta lopetetaan ja nyt vielä PalveluSantran toiminta kilpailutuksen seurauksena siirtyy Luona Hoivalle. Kyllä meette vaihteeksi peppu edellä puuhun, mutta tämähän ei ole mitään uutta Lahdessa, jestas sentään!

Kiitos kun käytät vilkkua/ suuntamerkkiä oikein ja ajoissa.

Kyllä on ikävä Lehtimäen liikenteen kuljettajia, jotka ajoivat väliä Nastola–Tiilijärvi. Olivat ystävällisiä, mukavia herrasmiehiä.

Koirat ovat oikeesti hyvinvointiyhteiskunnan vitsaus. Tekniikka olisi ajat sitten hoitanut esim. tullin työt, ellei koiramafia olisi jarruttamassa, samoin monilla muilla aloilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.