Näppis: Nyt eletään aikaa, että jopa sarjakuvat muuttuvat todellisiksi opetuksia antaviksi

Rauhaa ESS:n väki ja kaikki lukijat. Nyt eletään aikaa, että jopa sarjakuvat muuttuvat todellisiksi opetuksia antaviksi. Sitähän niin lehtien kirjoitusten kuin meidän puheiden ja tekojen tulisikin olla. Se kuva ja teksti lehdessä 7.11. sivulla B7 osui ja upposi hyväksi päättäjien tietoisuuteen. Ketä kuuntelee ja kumartaa. Kiitos ja siunaus. Pertti. Hauholla.

Tuskin kukaan kieltää, etteikö ilmasto olisi muuttumassa. Sen korjaaminen ei onnistuisi, vaikka jokainen suomalaisäijä romuttaisi vanhan "diisselinsä" tai mummot lakkaisivat pyöräyttämästä lihapullia. Kukaan asiasta pauhaava ei sano, että ihmisiä vain on yksinkertaisesti liikaa. Puolellakin maapallo olisi jo kummasti autettu. Miettikää oikeita asioita sillä aikaa, kun minä syön perunoita ja läskisoosia.

Lahden lastensuojelu lakkautti Lahden omia lastensuojeluorganisaatioita, jotka olivat toimivia ja kehityskelpoisia, nyt sitten joudutaan maksamaan vaativan tason kovia laitospäivähintoja.

Miten ensilinjan palvelutarpeen arvioijana voi toimia yksityinen yritys tai yhdistys (Palvelusantra/Luona)?

Lumitykit laulavat ympäri vuorokauden! Lahti Green City ja rahat loppu.

Olisi kohtuullista, että ansioitten ja niitä vastaavien verotustietojen rinnalla julkaistaisiin yli 600 euroa tulonsiirtoja kuukaudessa saavien tulonsiirtosummat.

Vanhemmat, pukekaa lapsenne sään mukaan. Vatsan päällä valjaissa oleva vauva ottaa kaiken viiman ja kylmän vastaan. Ei kesävaatteissa pakkasella ole 4 kk:n ikäisen asuste. Neuvolat myös valistakaa vanhempia.

Miksi Lahden Työn Paikka pitää lopettaa? Älytöntä, töitä pitäisi saada, jos pv-korvaus pienenee! Aivan järjetöntä työttömän tilanne! Päättäjien häpeä!

Jos seksuaalivähemmistöön kuuluva on joskus kirjoittanut tai kirjoittaa mielipiteitään heteroista, joutuuko hänkin poliisikuulusteluun?

Minäkin haluan digikinkereille. Olen 75-vuotias syrjäytymisvaarassa oleva.

Olen kyllästynyt demareiden saamattomuuteen ja kykenemättömyyteen hallita vihreitä ihmisvihaajia. Annan ääneni perussuomalaisille.

Onko kaikilla ruokaläheteillä hygieniapassi, vai edellytetäänkö elintarvikehygieniakoulutusta? Miten ja kuinka usein kuljetuslaatikot puhdistetaan?

Ministeri oikein ennakkomainosti Suomen olevan varautunut uuteen massiiviseen pakolaisvirtaan. Miten? Ottamalla puoli miljardia lisälainaa! Entä omat vanhukset?

Ruotsi on hyvin varautunut seuraavaan pakolaisaaltoon: "Viedään ne Suomeen, kuten viimeksikin."

Kun rehellistä suomalaista usein lyödään rasistikortilla, vastaan siihen Kela-kortilla, jonka ahkerat suomalaiset veronmaksajat kustantavat.

Kun 60-luvulla vihervassarit ajoivat Suomeen kommunismia, niin nyt ne ajavat huumeiden suosimista, setaa, monikulttuuria ja papujen syömistä.

Ei Lahti ole velkainen! Investoinnit maksaa konsernipankki.

Toivotaan, että saadaan Lahti–Orimattila-välille Koiviston Auto liikennöimään. Siellä on ammattitaito.

Ministeri Viinanen kirjoitti taas terävästi ay-liikkeen tavasta rapauttaa Suomen talous. Kansan pitäisi myös lukea Wahlroosin kirja, jossa selkeästi kuvataan nykyisen ay-liikkeen uhkat meidän hyvinvoinnille. Hyvä, että em. kaverit uskaltavat latoa totuuksia lakkoilusta ja sen tavoitteista.

Eiköhän kannattaisi antaa kenkää johtajille, kun lopettavat Lahden Työn Paikan ja Patinan. Niistä on sentään enemmän hyötyä. Ei rividuunarikaan olis pystynyt noin älyttömiin päätöksiin

Tuottaja rauhoitu. Kukaan ei ole kieltämässä lihan syöntiä. Mutta lihan ylettömästä käytöstä, ja siitä aiheutuvista haitoista pitää voida keskustella.

Rakokivessä liikkuu autojen sotkija. Olkaa valppaina.

Kokemukset etälamauttimen käytöstä ovat olleet pääasiassa erittäin hyviä. Okei, riippuu siitä keneltä kysytään? Onko kivun tuottaminen erittäin hyvä tavoite?

SDP petti eläkeläiset v. 2005 tuomalla eläkkeisiin taitetun indeksin, ja uudelleen vuonna 2019 puheella vappusatasesta.

Lahden kaupunki on mukamas PA. Viestinnän puolella päälliköistä asiantuntijoihin kahdeksan ihmistä, ympäristöpuolella enemmän kuin keihään karsinnassa. Lista on loputon.

Väärää tietoa, että sijaisperheet saisivat 150e/vrk. Kaukana siitä. Nyt tutut alkavat ihan turhaan kadehtia, kyllä yhteiskunta maksaa vain laitoshoidosta.

Intian savut mitättömiä, Kissalan jätepuu-, roska- ja petroolisavut omassa luokassaan, jouduttu haistelemaan, kun muutit tänne. Savustus alkaa hämärissä.

Mitähän kuuluu ministerin & kavereitten palautusjuomabisnekselle? Kun siihen tukeakin saatiin.

Petetyt eläkeläiset kostavat, SDP:n kannatus syöksyy.

Vai että 4 minuuttia vielä menisi, mutta että 6 minuuttia? Eihän sellaista kukaan kestä. No, erikseen ehke ne isät ja äidit, joiden uhrautumisen ansiosta meillä ei puhuta venäjää.

Ministeri Viinanen, 90-luvulla kok. ja kepu ajoivat laman syvemmälle kuin pakko, ja antoivat verottajan lahdata tuhansia toimivia yrityksiä. 2008 sama sakki päätti, että Suomi alkaa elää velaksi, pulassa ollaan nyt. Ennen sitä velkaa oli lyhennetty etuajassa. Ja ay-liike on mielestänne ongelma?

Hollolan päättäjät! Älkää päästäkö tuulivoimalaa liian lähelle asutusta. Asukkaat tärkeämpiä kuin tuuliyhtiön voitot.

Huumeethan oli ensin varakkaiden perheiden skidien ajankulua stadin kantakaupungilla. Vanhemmilla ei aikaa, antoivat skideille rahaa. Siit se lähti.

PHHYKY:n tasa-arvoa kunnille, Hollola maksakoon oman uuden terveysasemansa ja vielä osan Nastolan tulevasta asemasta. Sääntönne tulisi olla samat kaikille kaikille kunnille eikä vaihtua mielivaltaisesti Lahden etujen mukaisiksi.

Kyllä ne pienet terveyskeskukset joutavat pois, nettilääkäri riittää. T: Kojootti

Nyt on persut oikealla asialla. Ay-liikkeen ammattijärjestöt eivät ole mitään yleishyödyllisiä yhdistyksiä. Lakoilla aiheuttavat suuria vahinkoja yhteiskunnalle. Verovapaus on poistettava. Tämä tuo lisää kannattajia ja ääniä perussuomalaisille.

Taloyhtiöstä löytyy aina yksi pahanilmanlintu, joka on riidoissa lähes jokaisen kanssa eikä tule toimeen kenenkään kanssa. Nuuskii nurkat turpa nurinpäin.

Mikä ihme se on, ettei me täällä Nikkilän alueella saa lehteä ajoissa?

Etlarin pääkirjoitus 8.11. oli kauheaa luettavaa, lastensuojelu retuperällä. Miten voidaan sanoa, että Suomessa asuu maailman onnellisin kansa? Kirjoitus päättyy tosi osuvasti. On tekemisen aika!

Kiitoksia suuresta avusta Lahden tilaremontille, kun autoitte pulaan jäänyttä autoilijaa.

Jos huumeiden käyttö halutaan laillistaa, niiden käytölle on oltava valvottu tila, mistä niitä myös saa, kuten Hollannissa. Muussa tapauksessa huumerikollisuus vaan lisääntyy.

Joko poliisin tutkinta on valmis kaup.talon uudenvuoden "pepun taputtelu"-jutussa? Vai onko tullut poliittista ohjausta, mitä saa julkaista?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.