Näppis: Mistä on miehille tullut tapa pitää sisällä hattua tai pipoa päässä jopa syödessään?

Mistä on miehille tullut tapa pitää sisällä hattua tai pipoa päässä jopa syödessään? Leikkivätkö he jotain taiteilijastaroja? Käytöstavat pitäisi palauttaa kunniaan.

Olin kerran yläkoulun kanssa joulujuhlassa kirkossa. Äärimmäisen koskettava tilaisuus. Oppilaat itse laatineet ohjelmaa. Tuli voimaannuttava olo pitkäksi aikaa. Milloin kirkoista tuli tilana lainvastaisia ja yhteiskunnalle vaarallisia paikkoja?

Peruskoulun taso on tuhottu. Pitääkö lasten terveyskin tuhota vähentämällä/poistamalla liha ja maito kouluruokailusta.

Meillä Lahden arvokkaana pidetyllä alueella on tuntuvaa kokemusta siitä, kuinka kannabiksen käyttäjät muuttavat kerrostalon epäviihtyisäksi – jopa osin asumiskelvottomiksi. Nyt huumekoiravierailut rappukäytäviin, kiitos.

Kiitos Rami Lehto, kun laitat asiat tärkeysjärjestykseen! Kaksi kertaa on perhettämme kohdannut vakava sairaus ja ei todellakaan ole ensimmäiseksi tullut mieleen korkeakulttuuri vaan se, pääseekö ajoissa hoitoon ja kuinka pitkä on leikkausjono.

Apul.oikeusasiamies Pöllösen mukaan on yhdenvertaista ja lainmukaista vähemmistön päättäessä Suomen koululaisten joulujuhlasta, joilla on kulttuurinen merkitys juhlaperinteissämme.

Tykkiladut ovat myös Salpausselän kisojen latupohjia! Hienoa, että on paljon käyttöä myös veronmaksajille! Ei tarvi muuta. Liike on lääke!

Jos toimintakuluista vain 10–20 % saadaan esiintymispalkkioina, kuten kaupunginorkesterin ja teatterin osalta, ja valtaosa rahoitetaan veronmaksajilla, on kustannukset pahasti ylimitoitettu. Tulosvastuullisuutta myös näille.

Patinan toiminta tulee säilyttää niin, että se pysyy kierrätyskeskuksena, eli tavara yhä halpaa. Launeen kirppiksistä useat kerää rahaa johonkin, joten hinnat jossain tosi kalliita nykyään.

Tollo, joka sisäfilepihvin kypsäksi asti paistaa. Enintään medium, lihan väärinkäyttäjä tuollainen pippuripihvinpaistaja.

Työnantaja voitaisiin muuttaa työntekijää tarvitsevaksi, kun kerran maailman on muututtava.

Ketkä Lahdessa saavat ilmaiset eli veroista kustannetut bussimatkat? Millä perusteilla?

Jos postin palkanalennuskikkailu menee läpi, voidaan taas sanoa, että kun suomalaiset ei tee näitä hommia ja tuodaan tekijät sitten ulkomailta, niinkö?

Niinpä! Eivätkö jotkut fiksut teinitytöt voisi porukalla ruveta suosimaan jalkojen suojaamista kylmältä, ettei yhtä järkevää pukeutujaa otettais pilkan kohteeksi!

Onpa sulla ollut kova palkka, jos kahden viikon palkasta on mennyt puolet veroa. Vaihtoehto on, ettet työnantaja ollut saanut verokorttiasi.

Voisiko joku viisas selvittää, miksi ay-liikkeen ammattijärjestöt voivat kuulua ns. yleishyödyllisiin yhdistyksiin. Miksi niille on voitu myöntää verovapaus vuokra- ja pääomatuloista? Siksikö, että näillä verovapailla rahoilla saadaan vapaasti lakkoilla ja aiheuttaa kansalaisille ongelmia. Montakohan sairaanhoitajaa ko. rahoilla työllistettäisiin.

Ehdotus Green City Lahdelle: Asentakaa stadionin laajalle, etelään suuntautuvalle katolle aurinkopaneelit. Saadaan sekä energia- että imagoetua.

Jos ei postinkantoa, ei kai postilootamaksua kyseisiltä päiviltä? Vain tehdystä työstä korvaus. Miten on Posti asian laita?

Jos mulla olisi ollu edes joskus niin hyvä palkka, että veroa menis 50 %, en kehtaisi itkeä. Vai leuhkitko?

Nuoret ja aikuisetkin ovat omaksuneet hienoja kulttuuripiirteitä venyttää korvannipukkansa. Milloin saamme ihastella lautaseksi venytettyjä alahuulia?

Oulussa pojat rääkkäsivät kissan hengiltä, rangaistuksena sakot. Oikeutta ei rääkätty eläin tässä maassa saa!

Kuka ja mihin susia tarvitaan? Järjettömiä suunnitelmia maaseudun ihmisten kiusaksi ja verovarojen tuhlausta. Sudet kuuluvat erämaihin, ei asutulle alueelle.

On se väärin, jos postilaiset saa vuodessa 4 viikkoo enemmän lomaa kuin muut. Antaa niihin olla lakossa. Katsotaan, kuinka kauan niiden perse merivettä kestää. Sähköposti ja textarit toimii.

Suomen kieleen on tarttunut virus, "niin ku". Joka lauseke sisältää tätä "niin kututusta"! Jopa äidinkielestä tarkoille ulkomaanjournalisteille tämä virus on tarttunut. "Niin kuin" on hyvä verrannollisuussana, kun todella sitä tarkoitetaan. Kuunnelkaapa radiota, ja ihmetelkää. Itse on pakko sulkea radio. Kuvitelkaa kuunnellessanne, jotta "niin ku" lausuttaisiin kirosanana!

Nykyisin poliitikoille asiat ovat äärimmäisen tärkeitä. Oliko koululaisten joulujuhlan pitäminen kirkossa äärimmäisen tärkeää kieltää?

On ollut hienoa seurata, kuinka ammattilaiset hoitaa hommansa. Kiitokset kuuluvat tällä kertaa Venetsian "urheilupuistoa" ympäröivän puisto/pusikkoalueen harvennuksen ja siistimisen urakoineille metsuriporukalle.

Voisko kaupungin sähkölaitos tulla kaapista ulos ja kertoa perustelut viime vuosien hulvattomaan kaapelointiin. Miksi siirtohinnoilla verorahankeräys on kohdistunut myös kerrostaloasukkaihin?

Vai ei yritykset halua mukaan politiikkaan vaikuttamaan. Mitä tekevät sadattuhannet lobbaajat ympäri maailman?

Huolestuttava ilmiö, kun kärkipoliitikotkin ymmärtävät tahallaan väärin oikeusasiamiehen lausuntoja. Ja murentavat kansalaisten uskoa viranomaisiin.

Mitäs sanoisitte, jos kaadettaisiin Kärpäsenmäen rinteen puusto maan tasalle ja pystytettäisiin sellainen Hollywood-tyylinen kyltti Ei oo Lahden voittanutta! tien varteen? Näytettäisiin muulle Suomelle, että kyllä Lahdessakin osataan, kunhan toimeen tartutaan.

Autoissa on automaattivalot, palavat tarvittaessa, ei huomioi näkövammaisia.

Kiitän Etelä-Suomen Sanomien toimittajia, kun vielä on mietelause Raamatusta. Olen aina luottanut Jumalan apuun ja sana on helmi minulle.

Viulun vingutukseen täytyy löytyä rahaa, mutta vanhuksen paksunnetun kestovaipan vaihdolla ei ole niin väliä. Terveisiä veikoille ja vesoille.

Olipahan erikoinen kannanotto psykoanalyytikko Leila Keski-Luopalta. Se on hänen mielestään ikärajasta kiinni, jolloin saa tehdä väärin. Kannabiksen käyttäjien ongelmat maksatetaan meidän verovaroista.

Hei normaaliajan muut suomalaiset puolustajat, herätkää. Muuten hesalaiset kesäajan vouhottajat vievät voiton.

Miksi kielletään kirkossakäynti koululaisilta? Eikö monikulttuurin opetus kuulu koululle. Vai onko pelko, että tulee uskovaisia?

Abdirahim "Husu" Hussein -tyyppiset, tarkoitushakuiset muunneltua totuutta ilmaukset ovat johtaneet ylilyönteihin omien kansalaisten syyttelyyn mm. rasismista. Ei ymmärretä asioita. Kulttuuriero.

Eroisille heruu sympatiaa. Entä yh-lapset tai ne äidit, joille on erossa tullut täysin vastuu isän käännettyä selkänsä, heitäkin on.

Lahti, kunnostakaa kiviportaat kaupungintalolta Radiomäelle. Käytin päivittäin. Terveisin 82- vuotias ja koira 11 vuotta.

Lahti saanut show-miehen johtajaksi.

Toivottavasti Uudenmaankadun liikennevalo-ohjaus saadaan myös joskus valmiiksi. Nyt pitää pysähtyä joka valoihin odottamaan. Entinen väylä veti paremmin, vaikka kaistoja oli yksi. Eli tervetuloa ympäristökaupunkiin.

Onneksi on puolue, joka ajattelee meitä oman maan kansalaisia. Sehän olisi valtionkin tehtävä.

Etälamautin oikeutettu käyttöön, kun sana ei tehoa ja poliisi vaarassa.

Jos pienet tk:t lakkautetaan, olisi matkakulut takseihin kauemmaksi luonnostaan kuuluttava PHHYKY:lle asukastasa-arvon säilymiseksi.

Koiraihmiset! Kisapuiston tekonurmella on kielletty koirien ulkoilutus. Myös irti pitäminen ehdottoman kielletty. Isänpäivänä rottweileria juoksutettiin irti Kisapuistossa! Äly hoi, älä jätä! Se jätti jo.

Taas on yhtiökokousten aika. Menkää ja vaikuttakaa taloyhtiön asioihin, olkaa kartalla siitä, mitä hallitus touhuaa, tekeekö laillisia päätöksiä. Onko kaikkeen päätöksentekoon edes valtuuksia. Tarkkuutta asioihin.

Iitissä on hyväkuntoinen terveysasema ja myös röntgen ja laboratorio. Nastolalaiset voisivat käyttää sitä eikä tarvitse rakentaa uutta.

Metsämaallakin tunnelma tiivistyy, kun metsää kaadetaan ja kalliota räjäytetään. Ja rakennetaan sairaalaa tilalle.

Päättävätkö Aasiassa, Venäjällä, Afrikassa jne. vähemmistöt heidän kulttuuristaan ja perinteistään, koululaisten elämästä ja juhlista? He eivät ole etuoikeutettuja, jota Pölönen meillä ajaa.

Lapset kirkkoon ja kouluun kristillinen joulujuhla! Suomi on Suomi! Olemme kristittyjä Jeesus Kristus on Vapahtajamme! Lapsemme ansaitsevat oppia tämän. Olkaa rohkeita, vanhemmat! Jumala on puolellamme! Älkää lannistuko!

Nythän matkakeskus vasta sumppu on! Missä on parkkipaikat!

Jos hallitus ei saa lentokoneiden polttoaineveroa aikaiseksi, niin poistakoot tasapuolisuuden vuoksi muilta polttoaineilta ja sähköltä energiaverot.

Yhteiskunnan syöpä, jengi- ja huumerikollisuus. Ongelmaan yksinkertainen halpa ratkaisu. Pitkät tuomiot istutaan Siperiassa ja sieltä kävellen takaisin. Maksukorvaus 5 e/pvä. Tällainen pelote tehokas, ei huvittais rikoksia tehdä ja alkais oikea työ kiinnostaa. Miksi meidän pitää sietää rikollisia? Oikeudet pois sellaisilta, jotka eivät lakia kunnioita. Tämähän pitäisi olla itsestään selvä asia. Sama juttu näille liikennerikoshörhöille.

Pasi Pöllösen mukaan koulun päättäjäisjuhla kirkossa on uskonnonvapauden kannalta väärin vähemmistöjen kannalta <symbol>29</symbol>(5–10 %). Useat opettajat kertovat, että muslimilapset koulussa menevät mielellään kirkkoon päättäjäisjuhlaan.

Sain isäinpäivälahjaksi lapsiltani joulukalenterin?! Tosi tyylikästä.

Maailma muuttuu. Niin kai, mutta miksi aina rankaistaan ja riistetään pienituloista työväestöä. Ollaan palattu vuoteen 1918. Miksi ihminen ei ole kehittynyt 100 vuodessa tuumaakaan?

Helsingistä asti ajetaan Lahteen hiihtämään vanhoilla dieseillä, ensilumenlatu on todellinen ekoteko ja nyt näyttää jälleen olevan myös rahareikä, haihtuvan taivaantuuliin ne ladut. Irwinin laulut tulee näistä Lahen touhuista mieleen.

Sanottakoon se nyt ihan suoraan. Perussuomalaiset, myös Rami Lehto on ollut kaupungin elimissä hyväksymässä vanhusten- ja sairaanhoidon leikkaukset. Lahti Energian johtajan huiman palkankorotuksen.

Väkilukuun suhteuttajat, miettikää sitä lukua, väkeä liikaa. Ei Suomen syy.

Lehmänpierujen analysoinnin sijaan vois kuvitella trendipelleillä olevan parempaakin tekemistä, Suomessa.

Mielenkiintoista tässä on se että, sellainen katsoja, joka ei ole millään tavalla katsonut BB-ohjelmaa, hyötynyt BB:n katsomisesta tai BB-kilpailijan voitosta, on sitä mieltä, että tämän kilpailijan piti voittaa. Mielenkiintoinen ristiriita, joka antaa aihetta seuraavaan mietintään: onko BB-Suomi 2020 katsojalle tarpeellinen vaihtoehto? Floppikausi. En kiitä, en kumarra.

ESS säästää, ja keskittää jakelun Hollolassa. Aamun lehti pitäisi hakea kilometrin päästä. Lopetin tilauksen, niin säästän minäkin.

Voisin vaatia opetusministeriötä/historian oppiaine (yläaste 1978) ryssäfobian levittämisestä syytteeseen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, jääk. Alik vm. 84.

Jos siirrytään pysyvään kesäaikaan, ollaan Venäjän kanssa samassa ajassa. Bensanhakumatkoilla ei tarvitse enää kelloa siirtää. Hyvä!

Hyvä, että BB-Suomi 2019 kausi floppasi. Buuuuuuuuuuuuu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhdeksän kausityöntekijää on saanut koronavirustartunnan Päijät-Hämeessä – hyvinvointiyhtymän mukaan marjojen ostaminen on yhä turvallista
 2. Henkilöauto ja moottoripyörä törmäsivät Iitissä
 3. Orimattilalainen Jani Paukku on Suomen vaarallisimmassa työssä: "Moni ajattelee, että täällä voi suhata, miten sattuu"
 4. Kiireinen kuski kaahasi kahtasataa Nelostiellä Lahdessa
 5. "Ajaa voi vaikka työhanskoilla" – maastopyöräilyn aloittamiseen tarvitsee vain kaksi varustetta
 6. Sää muuttuu viikon aikana sateisesta lähes helteiseksi
 7. Kinnarin tilalla Hollolassa pannaan nyt lautaselle suolaista ja makeaa kuin juhlan kunniaksi – tilamyymälöissä ja sisustuskahviloissa käy kova vilske, ja myyntiluvuissa ohitetaan paikoin viime kesän numerot
 8. Sopimuspalokuntien toiminta uudistuu: koko maassa puhuttaneet korvauskiistat aiheuttavat luultavasti koko varallaolojärjestelmän uusiutumisen
 9. Arto Vainionpää, 52, teki vuosi sitten sellaisen tempun, joka noteerattiin yhdessä maailman legendaarisimmista urheilulehdistä
 10. Näppis: Suostuskohan miehet työtehtäviin mennessään haeskelemaan joka päivä parkkipaikkaa? En usko!
 11. Varo: Tässä kulkee elävä hevonen – "Usein hevosen jalka on mennyt vaneripohjaisen trailerin lattian läpi"
 12. Minna Laaksonen kinusi pyllyjumppapuvun – Aerobic vyöryi saleihin 1980-luvulla ja mullisti ryhmäliikunnan
 13. Lahtelaiset radonurakat menevät markkinaoikeuden ratkaistavaksi - Tarjouskilvan hävinnyt yrittäjä väittää Lahden Talojen maksavan roimaa ylihintaa
 14. Punkin purema voi tehdä allergiseksi liharuualle – harvinaista sairautta ei osata aina tunnistaa, joten diagnoosin saanti voi kestää vuosia
 15. Päijät-Hämeessä todettu neljä uutta koronavirustartuntaa - liittyvät kahteen tunnistettuun tautiryppääseen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.