Näppis: Kauppojen omat halpistuotteet halutaan pois, taas meitä tarkan markan ostajia sorretaan

Kauppojen omat halpistuotteet halutaan pois, taas meitä tarkan markan ostajia sorretaan.

Maatalousministeri on itse maanviljelijä, joten ajaa omaa etuaan.

Äänestämättä jättäminen on suurin piirtein hölmöintä, mitä voi tehdä, jos ei ole tyytyväinen. Se sataa suoraan vallanpitäjien pussiin. Pitää vaan katsoa, ketä äänestää. Se protestiääni muille (vaikka ei olisikaan ns omalle puolueelle), kun hallituspuolueille on parempi kuin ei mitään. Monta sataatuhatta nukkuvaa voisi tehdä halutessaan muutoksia.

Todellakin, järjestäkää suomalaisten vanhusten Nenäpäivä! Välittäkää edes yhtenä päivänä omista vanhuksistamme niin kuin vouhkaatte nyt Afrikan elävistä. Apua tarvitaan lähelläkin.

Postilaiset, muistakaa miten kävi Suomen paperiteollisuudelle Ahosen kukkoiltua.

Laskuni tulevat paperisina ja lähetän yli 100 joulukorttia! Lakkoilevat pellolle. Pienelläkin palkalla tulee toimeen.

Melanen ei lainkaan tarkoittanut, että terveydenhoito ja kulttuuri olisivat toistensa vastakohtia demokratiassa! Mutta tämä on perussuomalaisten mahdoton tajuta!

Valtio patisti kuntaliitoksiin ja sote-alueisiin, siis maksakoon viulut! Sipilälle terkut!

Edesvastuutonta koheltamista. Ei lisää postin toimivuutta. Pienemmälläkin väellä homma toimisi.

Miten valtio antaa Postin riistää työntekijöitään? Eikö valtion omistuksessa olevien yritysten pitäisi olla malliesimerkkejä muille? Tsemppiä postilaiset.

Rami Lehto (ps.) vaati (ESS 5.11.) kulttuuripalvelujen karsintaa. Nyt kannattaa triathlon-kisaa ja 700 000 euron tukea yksityiselle kissanristiäiselle.

Juhani Sand jättää hukkuvan hyky-laivan. Nyt voi taas vaihtaa paikkaa. Uusi siivooja astuu laivaan "hyviä" ideoita täynnä.

Kun on lumi maassa, niin hiihdetään, kun ei niin sauvakävellään, kävellään, juostaan, pyöräillään. Siitä on kyse, että se lumi tehdään kalliisti sekä saastuttavasti ja on pois muusta terveyttä ylläpitäjästä toiminnasta. Rahan tuhlausta, verorahojen. Aleksin siltaa ei tehdä verovaroin!

Kyllä taas ay-liike näyttää mahtinsa lakkoasiassa. Kaikkien pitää kärsiä heidän takiaan. Kansalaisten ja yritysten asiat menee päin prinkkalaa pienen ryhmän takia. Tämäkö sitä demokratiaa on?

Wanhoina aikoina on sanottu, että "eräs" puolue pettää aina. Todellisessa maailmassa "eräässä" uskonnossa valehteleminen ja teeskentely vääräuskoisia kohtaan ovat erottamaton osa oppia. Tätä ilmaistaan käsitteellä al-taqiyya.

Apostoli Pietarin ja Paavalin julistustyö päättyi Rooman valtak. kristittyjen vainoihin. Nyt nuo vainon ajat näyttävät alkaneen uudelleen. Päivi Räsäsen esittämiä Raamatun totuuksia ei hyväksytä ja kristill. ollaan karsimassa koko yhteiskunnasta. Todenn. Koraani valitaan pian Raamatun tilalle.

Minun vuosikymmeniä jatkunut joulukorttiperinteeni katkeaa postin lakkoon. Tuskin aloitan sitä uudelleen vuoden päästä.

Herttoniemen hyppyrimäen henkilökunta 0–vandaalit 6. Tässä on mädän oikeuslaitoksen mallituotos! Sotii oikeustajua vastaan.

Eikö Lahden pysäköintivalvojilla ole enää muita kohteita, kun tulevat Jalmarin pihaan sakottamaan omaisia, jotka käyvät tervehtimässä sairaita vanhuksia. Parkit täynnä, auto pysäköity ei kielletylle alueelle. Hävetkää!

Vesa Ruotonen, jos rahat ovat vähissä ja terveysasemia suljetaan, niin miksi kaupunginorkesteriin pitää palkata lisää viulisteja? Jotain tolkkua tärkeysjärjestykseen.

TV:ssä on liian paljon tyhjänpäiväisiä tietokilpailuja. Kuka niitä jaksaa katsoa? Paras on Haluatko miljonääriksi.

Me ei enää eletä sitä aikaa, että kun puheet loppuvat, niin ruvetaan käyttämään väkivaltaa tai kättä pidempää etälamauttimen tapaan. Voimakeinoja voi käyttää järjestyksen ylläpitämiseen, mutta ei rankaisemiseen. Se ei ole oikeutettua, jos poliisi ei ole vaarassa. Hyvällä ja asiallisella kielenkäytöllä päästään parhaaseen päämäärään asiakkaan kanssa. Niin, että olen sinun kanssasi eri mieltä siitä, mitä puhuminen on. Miltä kuulostaa?

Todella ällöttävän ajattelematonta toimintaa koiraihmisiltä, että antavat lemmikkiensä tehdä tarpeitaan keskelle kävelyteitä! Pötköjä ei hämärissä näe!

Pääministeri! Ota vaan eläkeläisrahat ja jaa niitä työntekijöille. Tiedäthän, ettei me eläkeläiset voida sille mitään.

Nyt nastolalaiset teidät on petetty. Muistakaa, että demareiden ja kokoomuksen lisäksi kaupunginhallituksessa on mm. perussuomalaiset. Herätkää ainakin seuraaviin vaaleihin.

Lopputili kahdelle ministerille. Yksi laillistaisi kannabiksen käytön, toinen kieltäisi lasten joulujuhlan kirkossa. Uskomatonta.

Syyttäjän kohteena tulisi Räsäsen sijaan olla esim. Salkkareiden käsikirjoittaja, joka uskottelee kirkonmiestä täysin Raamatun oppien vastaisesti toimivaksi pahan hengen kätyriksi!

Haluaisin kysyä Rami Lehdolta hyväksyykö hän, että virolaiset tekevät töitä ilman ylityökorvauksia raksoilla? Saavat kotihoidontuen ja lapsilisät Suomesta, jos työntekijä on Suomessa.

Suomen Paras Työpaikka 2020. Posti. Hieno projekti lanseerattiin henkilökunnan keskuuteen. Ihan pääjohtoa myöten, kaikki me toteutamme tämän yhdessä. Nauratti silloin, nyt itkettää.

Tee niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän! Karma sen tietää.

Vihreä valhe ja Gender-ideologia ovat parasta apulantaa kristinuskolle.

Tässä ratkaisu pienipalkkaisten naisten palkankorotuksille ja uusien sairaanhoitajien palkkaamiselle. Poistetaan äkkiä ay-liikkeen täysin epäoikeudenmukainen verovapaus ja naisten palkat saadaan kerralla kuntoon.

Kyllä meitä on rankaistu persuilla. Persut kuulemma ei syyllisiä aktiivimallin kehittämiseen.

Joka niemeen, notkoon, saarelmaan kodin tahtoisin nostattaa. Sävel Ivar Videen, sanat Lahden Talot.

Viivi ja Wagner pois nettisarjakuvista. Ei kuulu sinne.

Ettei totuus unohdu, ei kukaan omaa eläkettään maksa. Eläkkeen maksavat työtätekevät. Kattoa kaivataan.

Asunnon tarjouskaupassa välittäjät alihinnoittelevat kohteet ja sitten kehtaavat kehua kuinka hyvin saatiin enemmän, kun pyydettiin. V... mitä huijausta.

Patomäen keittiöpäivystys taas käynnissä, kytätään naapurien tulemiset, menemiset ja tekemiset aamusta iltaan, että hohhoijaa kaikenlaista.

Yhtiökokous lähestyy. Älkää valitko hallitukseen "valtakirjapellejä", eivät omista mitään, mutta omistavat koko yhtiön.

Tv:n vanhat ohjelmat kahden näytön jälkeen arkistoon. MTV:n naistoimittajien hiukset pois kasvoilta, kiinni tai poikki. Kansa maksaa veroina katseltavat, ja näin haluaa.

Renkomäestä älytietä (jos valmistuu) kohti keskustaa. Oikealla pilkistää homekoulu. Eteenpäin. Taas oikealla homekoulu. Vasemmalla luurankatalo, oikealla luurankaparkkitalo. Autiota Aleksia alas. Vasemmalla luurankatalo, oikealla Taivaallisen Rahan Aukio. Sitten Lahdenkatua ylös. Oikealla pilkistää kavennettava Vesijärvenkatu. Käännös tulevaisuuden Mukkulankujalle (jos valmistuu). Heti oikealla homekoulu. Välillä tuoksuu lämmin leipä. Oikealla Seisovan Sahan Sivistyskeskus. Ei vielä homeessa, mutta vasemmalla homekoulu. Käännös Mukkulan keskustaan, ja vasemmalla edelleen homekoulu ja oikealla palanut tavaratalo. Vilkku oikealle ja saavutaan Mukkulan tapahtumapuistoon. Siitä tulisi hyvä leirintäalue. Tietysti siihen voisi istuttaa tammia. Sadan vuoden päästä siinä olisi hyvä paikka pitää Kirjailijakokous. Olipa kallis kyläkierros.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhdeksän kausityöntekijää on saanut koronavirustartunnan Päijät-Hämeessä – hyvinvointiyhtymän mukaan marjojen ostaminen on yhä turvallista
 2. Henkilöauto ja moottoripyörä törmäsivät Iitissä
 3. Orimattilalainen Jani Paukku on Suomen vaarallisimmassa työssä: "Moni ajattelee, että täällä voi suhata, miten sattuu"
 4. Kiireinen kuski kaahasi kahtasataa Nelostiellä Lahdessa
 5. "Ajaa voi vaikka työhanskoilla" – maastopyöräilyn aloittamiseen tarvitsee vain kaksi varustetta
 6. Sää muuttuu viikon aikana sateisesta lähes helteiseksi
 7. Kinnarin tilalla Hollolassa pannaan nyt lautaselle suolaista ja makeaa kuin juhlan kunniaksi – tilamyymälöissä ja sisustuskahviloissa käy kova vilske, ja myyntiluvuissa ohitetaan paikoin viime kesän numerot
 8. Sopimuspalokuntien toiminta uudistuu: koko maassa puhuttaneet korvauskiistat aiheuttavat luultavasti koko varallaolojärjestelmän uusiutumisen
 9. Arto Vainionpää, 52, teki vuosi sitten sellaisen tempun, joka noteerattiin yhdessä maailman legendaarisimmista urheilulehdistä
 10. Näppis: Suostuskohan miehet työtehtäviin mennessään haeskelemaan joka päivä parkkipaikkaa? En usko!
 11. Varo: Tässä kulkee elävä hevonen – "Usein hevosen jalka on mennyt vaneripohjaisen trailerin lattian läpi"
 12. Minna Laaksonen kinusi pyllyjumppapuvun – Aerobic vyöryi saleihin 1980-luvulla ja mullisti ryhmäliikunnan
 13. Lahtelaiset radonurakat menevät markkinaoikeuden ratkaistavaksi - Tarjouskilvan hävinnyt yrittäjä väittää Lahden Talojen maksavan roimaa ylihintaa
 14. Punkin purema voi tehdä allergiseksi liharuualle – harvinaista sairautta ei osata aina tunnistaa, joten diagnoosin saanti voi kestää vuosia
 15. Päijät-Hämeessä todettu neljä uutta koronavirustartuntaa - liittyvät kahteen tunnistettuun tautiryppääseen

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.