Näppis: Latauspisteet, koteloiden/kaapeleiden hinnat ovat tämän hetken "kiimassa" aivan ylimitoitettu

Aikamoista hulabaloota noiden sähköautojen latauspisteiden vuoksi. Ei ollenkaan erotella eri lataustyyppejä. Voisi huomioida esim. sen että hitaaseen lataukseen riittää 230V/16A. Latauspisteet, koteloiden/kaapeleiden hinnat ovat tämän hetken "kiimassa" aivan ylimitoitettu. Erikseen on sitten syötöt latauspisteille, joihin avustuksia saa. Oikein olisi, että kaikkia lämmitystolppia veloitettaisiin kulutuksen mukaan. Nekin saisivat oikeutta, jotka ei sitä lämmitystä tarvitse.

Uudellamaalla käytetään noin 22 miljoonaa euroa kotouttamiskoulutukseen, tänä vuonna. Miten suuri kustannuserä kotouttamiskoulutus on Päijät-Hämeessä?

Onko Suomen talouden alasajo nyt alkanut, kun lakkoilu lisääntyy. Wahlroos ennustaa kirjassaan, että ay-liike tulee ajamaan taloutemme katastrofiin. Sittenkö vasta kansa ymmärtää ay-liikkeen ja sosialistien tavoitteet.

Huumeen käyttäjät ovat tavallisellekin asukkaalle haitta. Tulevat talon saunaan kuka milloin. Puhelimen lataus rappukäytävässä. Kannabiksen poltto sama. Isännöitsijälle turha ilmoittaa, ei välitä. Miten näistä hörhöistä eroon?

Postilaiset tyytykää siihen, mitä saatte. Vähemmälläkin pärjää.

Kaikki puhuvat nyt Postin työntekijöiden työajan heikentämisestä, mutta ei aamulehden jakajista, joille tapahtuu sama asia. Ei tukilakkoja. Kukaan ei välitä, ei edes oma liitto. Palkka pienenee 30–50%. He ovat myöskin unohdettuja työntekijöitä. Kulkevat öisin, joten heitä ei näemmä ole edes olemassa.

Tietävätkö koiria hankkivat ihmiset, että terveiltä vaikuttavat, mm. Venäjältä ja Romaniasta tuodut, voivat kantaa ihmisillekin vaarallisia bakteereja?

Jalkautuessani Lahden keskustassa huomasin olevani ainoa, joka käyttää suojatietä ja noudattaa liikennevaloja. Huonojalkaiset mummelit ja alakouluikäisetkin tunkevat autojen sekaan. Ihan oma vika, jos alle jää. Auto ei pysähdy hetkessä, ja sitä ainakin toistaiseksi ajaa ihminen. En edes aja keskustassa, etten tulisi jyränneeksi jotain hönttiä.

Herätkää Suomi – ekofasismi on jo ovella! Sitäkö te haluatte?

Raamatun on kirjoittanut noin 20 miestä muutama tuhat vuotta sitten ja sen mukaan Jumala puhalsi ihmiseen hengen noin 6 000 vuotta sitten. Onko se nykyisen tiedon mukaan satua? Sitä voimme mietiskellä mielessämme.

Voi veronmaksajaparkaa, joka hallituksen ilmastovouhotukset maksaa.

Tilhiparvet ja punatulkut piristävät syksyä konserteillaan – tenorit ja bassot.

Mikä EU-direktiivi suojelee esim. Roomaa jätteiden keräämisen suhteen?

Kuinka monta vuotta Lahden kaupunki käsittelee tupakointikieltoasiaa? Laittakaa nyt vauhtia vai tarvitaanko tähänkin konsultti.

Luin, että vihreät luottavat eniten tieteeseen. Väittämä kaatuu kuin Jerikon muuri, sillä esim. tieteelliseen tutkimukseen perustuva metsänhoito jää toiseksi heidän minusta tuntuu -ajattelulleen.

Kyllä on Suomessa asiat hyvin, kun huipulla olevien poliitikkojen tärkein asia on kommentoida Kouvolan koulun joulujuhlaa vuodelta 2018. Jo se kertoo, että katse ei ole tulevaisuuteen. Menneitä märehtimällä ei luoda uutta.

Miksi postinjakelun keskeytys huimat 25? Posti kulkee muitten jakelufirmojen kautta, joten kallis posti voitaisiin lopettaa. Laskut verkon kautta. Tuskin julkaistaan.

Eipä ole postimies enää ilostuttamassa päivää. Ennen niin itsestään selvä asia on pois. Eikä tule raha/rakkauskirjeetkään perille.

Vakavia tulehduksia aiheuttavat multiresistentit VRE-bakteerit ovat rajusti lisääntyneet koko Euroopassa vuodesta 2015 lähtien. Mistä ne ovat peräisin?

Maahanmuuttajat eivät näytä haluavan tehdä töitä. Käy Hgin assalla katsomassa, jos Trio ei riitä. Suomalaiset tekevät jo töitä ruokapalkalla=työharjoittelu. Mistä näitä typeryksiä sikiää?

Hyvä Halla-aho, olet ykkönen. Mielipiteesi ovat täysin samat kuin pääosin kansallakin on.

Nuorehko mies syö kirkon tiloissa aina lakki päässä. Tapojen kunnioitus ja pyhyyden tuntemus puuttuu täysin.

Kuten olen aiemminkin sanonut, paremmat joukkueet käyttävät aikansa harjoitteluun eikä oksettavien ja vaarallisten tatuointien ottoon.

Parhaiten sairaan- ja terveydenhoito Päijät-Hämeessä toimii Heinolassa, joka ei ole edes mukana tässä sote-pöllöilyssä kaikkine turhine ns. hyvinvointivirkamiesverkostoineen, joissa sadat byrokraatit, lääkäreitä myöten pohtivat kokopäiväisti, miten potilaita hoidettaisiin? Mutta eivät taida hoitaa ainuttakaan!

Kiitos Lahti, kun satsaatte kulttuuriin ja hyviin hiihtolatuihin. Ovat tärkeitä asioita minunlaiselleni hyväosaiselle ja hyvätuloiselle veronmaksajalle. Verotuloilla autetaan sitten huonompiosaisia.

Joissakin maissa vainotaan kristittyjä. Suomen pitäisi ottaa näitä vainottuja pakolaisina. Silloin säilyisivät Suomen kirkot ja joulut entisellään eikä hypittäisi muiden uskontojen käskyjen tahtiin.

Hyvä lakon puolustaja, joka käskit elää 1 000 eurolla. Niin pakko on. Ja siitä maksan asumisen, lääkkeet ja muut. Syön pelkkää kaurapuuroa. Joten anna ihmisten lähettää 100 joulukorttia, jos rahaa kerta on. Koskahan Nenäpäivänä kerättäis omille tarvitseville, ei koulukirjoja Afrikkaan.

Metaanista on monilla virheellinen käsitys. Se on nimittäin täysin hajuton kaasu. Ulosteiden ja pierun haju ei johdu metaanista, vaan muista kaasuista.

Suomi on kristillinen maa, oli kun synnyin 60-luvulla veronmaksajaksi.

Kulttuuri korottaa arjen kustannuksen.

Mitä väliä on postilaisille, jos kiky-tunteja lisätään. Lähtevät kotiin piirin jaettuaan. Kuulema kerkiää nukkua päikkärit kotona vielä työajalla. Eikö pitäis olla tuntiliksa? Ei missään työpaikassa makseta päiväunista.

Wellamo-opistossa juliste Syrjintävapaa alue. Kasvojen pesua. Opiston "syrjintä" on rakenteissa. Kurssien suunnittelijoista 90 prosenttia on naisia. Miehistä tullut erityisryhmä. Lahti wexit Wellamosta.

Kumpi on taruolento, järkevä öky-BMW:n kuski vai joulupukki? Toivottavasti joulupukki tuo bemarin kuskille edes hivenen järkeä päähän. Ps. joulu on tulossa. Kirjoita ihmeessä joulupukille. Hou hou!

Voiko joku laskea sähkönkulutuksen esim. jossain suurkaupungissa, jos kaikki ajokit kulkevat sähköllä. Mikähän kokoinen tuulivoimapuisto siihen tarvitaan? Miten muu sähkön saanti turvataan?

Ensilumen latu maksoi vain 10 000 euroa ja siitä sitten täällä itketään. Hävetkää! Menkää mussuttajat katsomaan sinne sitä liikunnan iloa. Siellä hiihtää porukkaa lapsesta vaariin. Halpa panostus kaupungilta, josta sadat saavat nauttia.

Kirjoittaako lääkkeenmääräämisoikeuden saaneet 4 hoitajaa 300 reseptiä vuodessa? Eli 0,2 jokaiselle! Ei kyllä mikään kannattava bisnes ja tuolla ei jonot kyllä vähene.

Ilkka Paananen maksoi veroja 40 miljoonaa euroa. Tämä kattaa viisikon satapäisen valtiosihteereiden, erityisavustajien ja avustajien joukon palkat neljän vuoden ajaksi. Susien suojeluohjelma valmistunut.

Miksi tilanteeseen tultiin tähän, hoitajia vähän, pelko tulee öisin, sänkyyn kiinni nahkavöihin. Vanhus makaa pitkät aamut, hoitajina haamut, vastuuta ei kukaan ota.

Kun lompsassa eurot kahisee ja kolikot kolisee. Ei tarvitse huolehtia onko pankkikortti käytössä. Helppoa.

Populistien toiminta on nerokasta, annetaan ilmaston huonontua, jotta saadaan pakolaisvirrat kasvuun ja sen varjolla kannatusta lisää.

Jaa, että hiihdetään vain silloin, kun on lunta maassa. Sama pätee myös muuhunkin liikuntaan. Luistellaan, kun on järvi jäässä ja uidaan, kun se on sula.

Antti lopeta näpertely, ja poista taitettu indeksi, niin saat eläkeläisten äänet.

Ikävä todeta, että ESS :sta on tullut maanpuolustusvastainen lehti.

Olemme saaneet show-miehen kaupunginjohtoon.

Missä Rami Lehto ja muut kaupungin menojen karsijat olivat silloin, kun Launeen tielinjauksesta päätettiin? Renkomäen linjauksella olisi säästetty 30–40 milj. euroa veronmaksajien rahoja.

Ministeri Ohisalo sanoo kiitos edustajakysymyksestä ja aika minsa, eikö löydy muuten vastausta? Kulmunilla meikit kuin juhliin menos.

Hannu Jortikka kova et et ja jaa jaa -sanojen toistaja.

Esa-jakelut siirtyi maalla itsepalvelukonseptiin. Uusi nimi on Esa-hakelut. Hyvästi.

Diktaattorit pois hallituksesta. Vain osakkaat.

Työnteko on sittenkin oma valinta.

Ylellä on menossa kampanja, jossa sanasta kevytyrittäjä halutaan tehdä kirosana. Melko hyvin on onnistuttu.

Rakkaudessa vain tulee olla uskollinen yhteiselämää edistäen terveemmin voidaksemme.

Siksi koska se tupakansavu leviää muihin asuntoihin saasteeksi. Viinaa ei ole tihkunut yhdestäkään nurkasta. Häiriköinnistä en ole kuullutkaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Päijät-Hämeen maastopyöräilypolut tekevät vaikutuksen ulkopaikkakuntalaisiin – poimi ohjaajien reittivinkit ja neuvot lenkin suunnitteluun
 2. Parikymppinen lahtelaismies käytti hyväkseen 15-vuotiasta huostaan otettua lasta
 3. Rapistuva Pyhäniemen kartano odottaa remonttia – "Kokonaisilme siellä on synkän näköinen"
 4. Mattssonin Luomumarjatilalla Asikkalan Kurhilassa avattiin lettukahvilan ovet, "roskainen" lettutaikina herättää kummastusta
 5. Hollolan Kiikunlähteelle johtava Kiikuntie rajataan vain asukkaiden käyttöön – autot on jatkossa pysäköitävä yli kilometrin päähän lähteestä
 6. Päijät-Hämeessä todettu neljä uutta koronavirustartuntaa - liittyvät kahteen tunnistettuun tautiryppääseen
 7. Mökkikalastajan tärkeimmät säännöt: tainnuta, verestä, jäähdytä ja perkaa
 8. Tähdet, tähdet -ohjelmaan pyydetty Konsta Hietanen ei halua valmistautua koitokseen liikaa – "En meinannut penkissäni pysyä, kun soitto tuli"
 9. Lahden Reipas vei voiton Kultsu FC:stä - katso ottelu jälkitallenteena tästä
 10. Lukijalta: Mitä oikeuksia on kehitysvammaisella?
 11. Käräjäoikeus tuomitsi muun muassa Lahdessa alaikäisiä tyttöjä kosketelleelle miehelle lisää istuttavaa
 12. Pienikin promillemäärä vaikuttaa ajokykyyn – rattijuopumuksia todetaan joka kesä lähes 18 500
 13. Huumekuskin autosta löytyi nyrkkirauta Lahdessa
 14. Asikkalassa toista autoa tölväissyt rattijuoppo jäi poliisin haaviin
 15. Hollolalaiset Paula ja Antti päättivät, että vihkiminen on joka tapauksessa sovittuna päivänä – elokuussa häitä järjestetään taas enemmän, osa siirsi häänsä ensi vuoteen asti

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.