Näppis: Pidetään terveysasemien rakennukset kunnossa vastaisuuden varalle

Näin toimitaan Lahdessa. Kaikki terveyspalvelut keskitetään Paavolaan, sitten hajautetaan terveysasemille ja nyt keskitetään kaupunginsairaalaan. Pidetään terveysasemien rakennukset kunnossa vastaisuuden varalle.

Millähän keinolla saisi nuo Heinlammintien rajua ylinopeutta ajavat kuriin?

Hirveä vouhkaaminen pakolaisista. Olen asunut koko ikäni Lahdessa enkä vielä ole koskaan tavannut henkilökohtaisesti yhtään turvapaikanhakijapakolaista. Missähän sellaisen ihmeen voisi elävänä nähdä, kysyy eläkeläinen.

Suomen itsenäisyyttä riisutaan kuin joulukuusta.

Matti Evelle kiitos koskettavasta kirjoituksesta (ESS 15.11.). Toivottavasti se herätti lukijat huolehtimaan paremmin terveydestään! Hyvää jatkoa!

Lähes kaikki vuoden juhlapyhät perustuvat kristilliseen sanomaan, jopa sunnuntai. Jos niitä ei enää kunnioiteta, eikä tunnusteta, ne voidaan lopettaa. Loppuu vapaapäivät ja pyhälisät palkoista.

Etteivät olekin Jumalaa pelkääviä siksi, kun pelkäävät Jumalan olevan jotain itseään suurempaa?

Yksi uskonnoton kantelee ja yksi oikeusviranomainen tekee mielivaltaisen kannanoton. Sitten koko valtakunnan koululaitos pelkää ja arkajalkoina muuttavat pitkien perinteiden koulujen joulujuhlakäytäntöjä. Sairasta ja papitkin aika hiljaa? Missä Suomi?

Lopettakaa jo vouhotus ilmastonmuutoksesta ja siitä mitä meidän pitää tehdä. Menkää tekemään valistustyötä Intiaan, Kiinaan ja Aasiaan, missä todelliset ongelmat ovat, p.....le mitä paskanjauhantaa.

Masentunut työntekijä, kiitos kirjoituksestasi! Tiedän mistä puhut, olen kokenut tuon saman. Olen kiitollinen psykiatrille, joka näki ahdinkoni ja jonka ansiosta olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Nykyisin ei vaan taideta myöntää eläkkeitä, koska työntekijät loppuisivat, niin yleistä on loppuunpolttaminen.

Nyt Rinne näpit irti eläkerahastoista.

Edesvastuuseen ne päättäjät, jotka siunasivat Mukkulan taidekadun. Yli miljoona kulunut, valmista ei tule.

Postin ongelmia ratkoville todella ajankohtainen ohjelma 11.9.2019. Se löytyy YLE Areenasta: Pääsylippu New Yorkiin 1/3. UPS tehokkaat pakettitoimet näytettiin osana ohjelmaa. Tekivät todella töitä eivätkä valittaneet!

Nyt olisi kirkonmiehillä peiliin katsomisen paikka ja kansalaisilla eron paikka. Jari Sillanpää on sentään avoin, mutta entä nämä kirkon "häntäheikit", mites on?

Eikö kannabiksen käyttö ole Suomessa kielletty? Miten sitten on mahdollista, että joka 10. teini kokeilee sitä? Ovathan Suomessa vielä poliisivoimat.

Älkää hyvät postilaiset lakkoilko enää kauan. Te teette itsenne tarpeettomiksi. Meille ainakin jo nyt on postia ja paketteja alkanut tuomaan eri yritys. Käy pian kuten "paperintekijöille" , siis pillit pussiin.

Kirkon palvelijoista useimmat ovat tekopyhiä. Eräskin pappismies aikanaan yritti kaikkiin hameenhelmoihin ja joihinkin varmaan pääsikin. Surevia srk:ssa riittää ja niitähän pitää auttaa.

Te ahneet KCM-kauppiaat, ette kyllä ajattele työntekijöitänne lainkaan.

Koulujen kuusi- eli joulujuhlat halutaan nyt kieltää kirkkotiloissa. Sylttytehdas lienee poliittista ohjausta suorittavassa opetusministeriössä. Tuore opetusministeri näyttäisi olevan kulttuurimarxisti.

Arvoisat Niinistö ja Lempinen, oletteko laskeneet yhteen näiden kolmen terveysaseman potilaskäynnit? Muutama iltatunti ei ratkaise ongelmaa, ihmiset joutuvat entistä enemmän hakeutumaan Akuuttiin, jolloin kustannukset nousevat. Lisäkustannuksia tulee vielä parkkiongelman ratkaisusta. Voi rähmäkäpälä. Pitäiskö taas palkata joku pomo, niin ongelma ratkeaa. Ymmärrättekö, että uskottavuus loppuu.

Koulun vanha oppilas oli koulukiusaajaopettajana samassa koulussa. Huonot fiilikset jäi.

Kiitos erinomaisesta J. Kukkosen haastattelusta! Ensimmäisen kerran tällä vuosikymmenellä joku puhuu totuutta homekouluista! Saisit ääneni vaaleissa.

Sinä, joka havittelet suur-Hollolaa, ei onnistu. Ette vie niin kuin Nastolan. Käännä jo ajoissa kylkeä, ettet noin pahoja unia nää. Terv. hollolalae

Annan joululahjat rahana ulkomaisille oikeasti köyhille lapsille. Suomalaislasten joulupuukorteissa on läppäriä ym. Ei oikeasti köyhät niin toivo.

PHHYKY puhuu toista ja tekee toista: vanhusten kotona asumista ei tueta, vaan laitoshoitoa tuetaan! Esimerkkinä vanhusten päivätoiminta lopetetaan, vaikka on elintärkeää monelle kotona asuvalle yksinäiselle. Ei tule säästöä vaan päinvastoin. Surkea teko!

Paljonkohan on PAU:laisten lakkokorvaus/vrk? Muistan ainoan lakon, jossa olin, 6 vkoa. Korvaus oli niin surkea, että menetettyä palkkaa en loppuelämän aikana saanut takaisin!

Ja lakon aikana ay-jyrien suosituksesta kaverit haki pankista lakkolainaa ja takasivat toisilleen. No, kaveri ei sitten maksanutkaan, niin takaaja maksoi sitten kaverinkin lainan!

Postille käy kuten paperiteollisuudelle. Ei ole paperimiehiä ja hyvin tullaan juttuun. Ilman Postiakin tullaan pärjäämään. Ahneella on kakkanen loppu.

Ammattiyhdistykset kunniaan. Kuka pystyisi yksin taistelemaan tuollaisia mielivaltaisia palkanalennuksia vastaan?

Taajamanaapuri ei ole mukana jätekeräilyssä: monen kesäasukkaan ruoantähteet läjitetään avokompostiin. Syyskylmien tullen hiirilauma tunkee naapuriin.

On taas tullut vahvasti ateistienkin suulla todistetuksi, kuinka valtava voima on joulun sanomassa ja evankeliumissa. Sitä pitäisi päästä karkuun kaikin tavoin!

Yksi yleisönosasto kirjoitusko tekee Rami Lehdolle sädekehän. Toiminta kaupunginhallituksessa, Lahti-Energiassa on enemmänkin kultapossukerholaisen toimintaa.

Suomessa lapsiperheiden köyhyys vaikuttaa lasten tulevaisuuteen. Nuorten mielenterveys heikentynyt, vanhusten hoivassa puutteita! Oman maan asiat kuntoon ensin! Ei se ole rasismia!

Suomeakin uhkaa antibiooteille vastuskykyisten bakteerien lisääntyminen sairaanhoidossa. Meilläkin on tavattu pahinta mahdollista muotoa koirissa.

Lahdessa on huomattu, että äänestät kokoomusta tai demareita, niin saat molemmat vieläpä kokoomuslaispaketissa. Perussuomalaiset ähkyy ja puhkuu, mutta ovat ihanasti peesaamassa.

Mihin on kadonnut monen rekkamiesten ammattitaito. Raskaalla ajoneuvolla kaahataan kuin viimeistä päivää. Surullinen uutinen taas Hollolassa. Montako uhria tarvitaan, että poliisi tosissaan valvoo myös raskasta liikennettä.

Yksi tabu on mediassa, miten Viron kansantalous on imenyt tehokkaasti Suomesta. Työntekijät kotouttavat Suomesta palkkansa. Lisäksi perheille tulee täältä kotihoidontuet jne. Nyt kohta eläketulotkin.

Teknisen osaamisenkin saralla Venäjä saa parhaiten arvostusta kalashnikovin avulla.

Kirkossa ei saa pitää koulun tilaisuuksia. Moskeijassa varmaankin saa?

Onko todella niin, että kun Rinne on pääministeri, ay-liike voi tehdä mitä vain. No, Rinne voi 4 vuoden jälkeen todeta, että työllistämis- ja taloustavoitteet eivät toteutuneet, kun oli niin paljon lakkoja. Se on siis force majour. Ja kansa äänestää.

Yhdellä asunnolla aina jotain valittamista. Eikö kannattaisi muuttaa pois jos noin vaikeeta. Itse ainakin lähtisin, jos en sopeudu kerrostaloon.

Hykyn hallituksessa istuvat ne, jotka kuuluvat laajaan sote-keskukseen. Eivät ajaneet kuin omaa etuaan, muu maakunta nääntyköön.

Hämeenmaa lopetti halpuuttamisen, aloitti ahneuttamisen. Kahvi 3,20, autonpesu 27,00. T. Pian entinen jäsen

Eikös kaikilla naisilla ole tuo PMDD? Kuulosti vaan niin tutulta tavalliselta elämältä.

Mukkulan koulun uudet valot tosi hienot ja valaisevat koko kylän. Voisiko kuitenkin suunnata ne kentälle? Häikäisee.

Kaikki kunnia Huuhkajille, mutta eiköhän nyt juhlita vähän etuajassa, eiväthän he ole vielä voittaneet ainuttakaan EM-ottelua. Vai pitäisikö tästä lähtien juhlia torilla aina, kun joku urheilija saa paikan olympialaisiin, EM- tai MM-kisoihin?

Hollolan turma on osin liikennesuunnittelijoiden vika. Tiilijärveltä päin tullessa joutuu vihreitä usein odottamaan minuutteja. Vasemmalle ei ehkä katso.

Miksi lapsilla, maahanmuuttajilla ja monilla muilla porukoilla on vain oikeuksia, ei koskaan velvollisuuksia? Ihmettelen vaan.

Hyvä Päivi Räsänen, näin se on, ja toivottavasti se saa olla aina. Tämä maa on meidän maa ja siinä pitää säilyä kristillinen opetuskin. Se on kansanperinne eikä sitä muuteta, piste.

Eikö se ole virka-aseman väärin käyttämistä, jos työn johtamisesta tulevat bonukset ottaa omaan palkkaansa, koska kukaan ei pysty yksin viemään kehitystä eteenpäin. Johdon palkat jakoon.

Ettei totuus unohtuisi. Työnantaja ei maksa työntekijän eläkemaksua, työnantaja tilittää maksun työntekijän puolesta.

Näin siinä kävi taas ahneille ja itsekkäille, hienoa liikuntatoimi, todelliset rahan haaskaajat, mutta eipä yllättänyt. Ei muuta kun Dohan malliin hankkimaan viilentimiä niin pääsette tykittään. Kuin hölmöläisten peiton pidentäminen.

Tutkijat kehottavat ottamaan verenpainelääkkeen illalla. Otin. Heräsin yöllä sydämen rytmihäiriöön. Palasin vanhaan käytäntöön eli otan lääkkeen aamulla tai aamupäivällä enkä heräile rytmihäiriöihin.

Tekopyhää tukilakkoilua. Kukaan ei ole huolissaan niistä ihmisistä, jotka tekevät töitä postilaisille kelpaamattomalla sopimuksella. Rähistään rähisemisen ilosta ja tavoitteena vain saada yhteiskunta sekaisin. Taas kerran. Eikö tähän löydy lakia mistään?

Härskiä politiikkaa T. Ripatilta! Demarit suurin puolue ja kaup.hallituksen ykköspuolue päättämässä Työn Paikan lopetuksesta. Hauku Tapani omaa puoluettasi, sehän on asian päättänyt, äläkä kerää irtopisteitä tuleviin vaaleihin.

Voisiko joku kertoa, missä on ilmoitettu, että terveyskeskuksen vuosimaksu on hoitajalta 41,20 ja lääkäriltä 41,20, yht: 82,40. Kävin, sain laskut.

Ai, miks mä julkisesti kirjoitan kohtaamastani simputuksesta? Meillä pitäisi olla nollatoleranssi, mutta yhden äksyilyä ei saada loppumaan, jatkaa vain.

Tää onnea on: muotoilin just gradun aiheen yhdelle sivulle ja se on tosi hyvä.

Ohjelmoituvatko aivot väärin mm. toisinaan arvoihin perustumattomassa yhteisössä? Ja siksi moni sairautemme on yhteisöperäistä; perhe, koulu, opiskelu, työ ja "normaalina" sekä rakentumattomana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu