Näppis: Kun jonotusaika julkiseen hyvinvointikeskuksen on yli kolme viikkoa, lääkäri voi helposti todeta onko potilas kuollut vai parantunut

Tämä ministeri Kiurun sote tekee diagnoosin tekemisen helpoksi. Kun jonotusaika julkiseen hyvinvointikeskuksen on yli kolme viikkoa, lääkäri voi helposti todeta onko potilas kuollut vai parantunut. Kiuru tietää ja aika hoitaa.

Herätkää vihdoin päättäjät! Kauppakeskus Triossa ja koko Lahdessa on vakava huumeongelma, jolta te vellihousut olette sulkeneet silmänne! Pitääkö tulla ensin ruumiita että myönnetään totuus?

Millä oikeudella Hollolan tk:ssa perushoitaja voi määritellä puhelimitse tarvitseeko soittaja lääkäriä. Nimim. Sairaanhoitaja. Lue myös mielipide 20.11.

Posti maksimoidakseen johtajiensa bonukset haluaisi siirtää palkkakustannuksensa osin Kelan hartioille eli meille kaikille. Kuitenkin lopulta vapaa kilpailu hoitaa hinnat ja palvelun oikealle tasolle. Tämänhän ymmärtävät tietenkin kaikki. Ennen totaalista loppua myös liitot, ehkä. Onnea matkaan, toivoo yksi meistä.

Vihreä aalto mahdotonta saada toimimaan päätiellä? Äly hoi, montako kolaria tarvitaan Salpakankaalla tai uhria? T. kahdesti peräänajettu.

Ammattikuskit eivät välitä liikennesäännöistä: ajavat ylinopeutta (rikkihapporekka), ajavat punaisia päin (uusin onnettomuus). Tietääkö ammattikuskit ennakoinnista? Ajotaito hukassa!

Kirkolliset vapaat pois, koska kirkkoon kuuluu aina vähemmän kirkollisveron maksajia Terv. Eläkeläinen

Kyllä suomalaisilla on oikeus pitää uskontonsa ja perinteiset tapansa. Ei kenelläkään niitä ole oikeutta viedä. Olen ylpeästi suomalainen ja tämä on minun maani!

Siirtomaksua haavi auki ihmettelevälle on jälleen kerran sanottava, että maksulla katetaan verkon rakentamisen ja ylläpidon kustannukset. Se ei siis oikeastaan ole laisinkaan riippuvainen kulutuksesta.

Lisää huumekoirien vierailuja kerrostalojen rappukäytäviin. Näin kannabiksen käyttäjien ja kasvattajien aiheuttama kamala haju saadaan loppumaan.

Hyvä Tapani! Tuohon Ripatin marssiin Työn Paikan ja Patinan puolesta minäkin lähden mukaan. T. Risto Halsti

Totuus Hollolan turmassa on se, että rekat ajavat aina tosi kovaa läpi, maantienopeudella. Pitäis vähän himmailla, niin ehtisi raskaskin kuorma pysähtyä punaisille!

Eri artistit vuokraavat kirkkoja konserttisaleiksi, vaikka aina ei kyse ole hengellisestä musiikista eikä jumalanpalvelusta pidetä. Monesti vain kirkon saa halvemmalla kuin maallisen salin. Miksi koulu ei saisi samalla tavoin lainata kirkkoa, kun oma tila ei riitä?

Koko yhteiskunta ja liiketoimet kärsivät tästä lakosta. Jaksavat isot pamput muutenkin pienten palkkojen takia kiusata työntekijöitä. On totta, ettei Suomessa arvosteta yhtään työntekijöiden työtä. Siksi ihmiset ovat turhautuneita ja ilmapiiri huononee koko ajan.

Päätoimittaja hehkuttaa ESS 20.11. hyvinv.yhtymän rohkeasta päätöksestä. Mutta hehän vain menivät tilatun, kalliin, kasvottoman konsultin taakse.

Suomesta löytyy artisti, keski-ikäisten naisten idoli, joka saa tehdä mitä tahansa ja suosio vaan kasvaa.

Loistavasta ensilumen ladusta, nautittu. Kiitos hiihtokaupunki Lahti! Kustannukset: naurettavan halpaa hyöty ja kansanterveys huomioiden. Harmittaa, että suljitte. Ei se niin huonossa kunnossa ollut. Ja omalla vastuulla tähänkin asti hiihdelty.

Eikö kukaan yritä tehdä mitään hallitsemattomasti sikiäville naakkaparville: rääkyviä lintuja on jo taivas ja puut mustanaan, pikkulinnut yhdettömissä?

Työnantaja ei maksa yhtään mitään, jos duunari tee sille töitä.

Laiha lohtu omaisille, että vainaja oli oikeassa, kun ehti suojatiellä ennen autoa, mutta jäi auton alle. Sama koskee risteyksen vihreitä valoja. Risteykseen saa ajaa vain, jos risteys on vapaa, vaikka valo olisi vihreällä. Nämä asiat eivät vaan mene suomalaisen pääkoppaan. Siksi niin paljon risteysonnettomuuksia.

Niin romaaneissa kuin niiden ulkopuolella elämä on täynnä vääriä miehiä ja naisia. Yksi harhaanjohtava henkilö toisensa jälkeen. Mutta hän ei tarvitse peruukkia tai tekonenää huijatakseen. Hän kykenee siihen hymyillen ja ystävällisin sanakääntein.

Lahdessa sähkön siirto halpa, Sysmässä Vattenfall sähkö 29 e siirto, Elenia 75 e.

Jos Hollolassa rekka ajoi punaista päin, on asia selvä. Mutta miksi valojen virittäjät ei osaa laittaa ns. vihreää aaltoa? Kiusanteolta vaikuttaa.

No niin, kesäajan haikailijat. Nyt ei pääse enää valoisalla töiden jälkeen ulos. Ei, vaikka olis kesäaika. Olisko kiva, jos aamulla olis yhdeksään saakka pimeää?

Koettakaa nyt saada ne valot autoihin. Tällaisina sateentihkuisina päivinä ne päivävalot eivät ole määräysten mukaiset edes keskellä päivää.

Alkuperäisesti joulu on ollut valonjuhla talvipäivänseisaus. Sitä on vietetty paljon ennen nykyistä teemaa. Kristinusko omi sen itselleen, kun oma juhlapäivä ei saanut kannatusta.

Nythän täytyy muistaa, että kristityt kopioivat eli varastivat roomalaisten Saturnalia-juhlan, jota oli vietetty jo 300 eaa. Jopa aiemminkin. Ja tarinat satueepos Raamatussa ovat yhtä tosia kuin oma Kalevalamme. Kuitenkin sillä erotuksella, että tiedämme kuka Kalevalan kokosi. Raamattuahan ei oikeasti kukaan kirjoittanut, vaan se koottiin eri satutarinoista.

Onko se demokratiaa, kun muutama henkilö saa laittaa talouselämän seisomaan? Opimme käyttämään e-postia.

Juu ja näpit irti toisten asioista heh!

Hei, te kristityt vanhemmat, keskustelkaa lastenne kanssa koulun uskonnonvastaiseksi muuttuneesta arvokasvatuksesta.

Pelicans, valmennus ei ongelma. Pelimerkit ei vaan riitä. Viime kaudella rekrytointi kuulemma otti menestyksen nimiinsä ja valmentajaa roikotettiin. Tänä vuonna rekrytoijat ovat olleet hiljakseen.

Lehdessä (ESS 20.11. sivulla A11 ) kohdassa energiatuotanto käytetään ilmausta "sata kertaa halvempi". Kysymys: Jos joku tuote maksaa vaikkapa 100 euroa, paljonko maksaa sata kertaa halvempi tuote?

SM-liigan pisteautomaatti=Pelicans.

Kukahan älykääpiö on keksinyt TV:n sarjaohjelmien taustamusiikin? Tosi ärsyttävä.

Hei herätys untamot! Parkkipaikoilla on ihan samat liikennesäännöt, kuin tieliikenteessäkin. Vilkun käyttö, ryhmittyminen, toisten huomioon ottaminen näyttää olevan ylitsepääsemättömän vaikeata.

Autokouluopetus paikoin surkealla tasolla, pääasiana on liikevoitto.

Launeen citymarket kyykytti taas asiakkaitaan 20.11. illalla peräti kahdella kassalla. Pitkät jonot, myös automaattikassoilla jonotettiin?

Tiilijärventien valot eivät ole sen ihmeellisemmät kuin vt 12:n muutkaan liikennevalot Lahden ja Hollolan välillä, jos nopeusrajoituksia noudatetaan. Suurin ongelma ovat ne, jotka ajavat 10–20 km ylinopeutta. Valot ei vaihdu samaan tahtiin ja sitten joudutaan pysähtelemään.

Fariseukset kielsivät lapsia laulamasta hoosianna Daavidin pojalle, kun Jeesus ratsasti Jerusalemiin, nyt on virkamies palkattu hoitamaan nämä "likaiset" työt valtion varoilla EU:n lainsäädännöllä.

Kun suhteessa evää itsensä toiselta, niin sen taustalla on rakkaudettomuus mm. arvottomuutena, ylimielisyytenä, alistamisena ja jopa kostona ilmeten. Yhteyden vaaliminen sekä velvollisuus on elämän, arvostamisen ja rakentumisen perusta suhteissa.

Hyvin toteutettu kotiutus on investointi tulevaisuuteen. Ehkäisee radikalisoitumista ja edistää uusien veronmaksajien saantia.

1. haulikon laukaus: noin 500–1000 haulia luontoon. Linnun kivipiirasta löytyy usein lyijyhauleja. Kosteikoille kertyy vuosittain noin 4 000 tonnia lyijyä. Eränkävijät lisäksi kiusaavat kaloja, kun niitä huvikseen onkivat.

Soopaa oli tyyliin, kunhan jotain MTV3:n uutiset koskien budjettikeskustelua eduskunnassa 20.11. Kannanotot salissa olivat tosi kovia ja nykytilanteen mukaisia, ihan ok. Mutta kas, uutisointi klo 22 ei ajan tasalla. Kunhan jotain, ei siis ollenkaan tilanteen vaatimaa, saati asiaa. Kuka uutisointia määrää Suomessa SDP:kö ja nykyinen hallitus?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu