Näppis: Ympäristökaupunki kylvää kevyen liikenteen väylille teräväkulmaista soraa

Ympäristökaupunki kylvää kevyen liikenteen väylille teräväkulmaista soraa. Pyörän renkaat puhkeavat jatkuvasti. Tällä ei lisätä pyöräilyä kaupungissamme.

Miksi joulun mainontaa ei voisi aloittaa heti juhannuksen jälkeen? Nyt mainonta alkaa vasta syyskuussa. Ihmettelevä!

Viime sunnuntaina tapahtui kummia poliisi puhallutti 2 kertaa. Eipä ole näkynyt pitkään aikaan. On kuulemma häviävä luonnonvara, että silleen.

Olisi pieni ilmastoteko, että karjalanpiirakat tehtäisiin ohraryynitäytteellä, niin kun alkujaan on tehty.

Neljän viisaan kopla ei sitten saanut Postin lakkoa loppumaan. He olivat aikoinaan taitavia tekemään tupo-sopimuksia, joissa aina valtio eli me veronmaksajat, eläkeläiset, opiskelijat joutuvat suurimmaksi maksajaksi. Ay-liike ja työnantajat voittivat huimasti niissä sopimuksissa, Iiro voisi kertoa, paljonko.

Kari Lilja: nappiin osunut kirjoitus ESS:ssa 26.11. Kiitos!

Sinä populisti kulttuurin vihaaja, voisit ensi töiksesi sivistyksesi rakentamisen tiellä opetella sinfoniaorkesterin kokoonpanon. Terveisin kahdeksan apinaa, jotka myös kuuntelevat Suomi popin Rekkamiestä.

Suomi jäljessä sivistysmaista, kun Euroopassa sosialistit on äänestetty pois vallasta, niin meillä vasemmisto ja sosialistit hallitsevat. Ay-liikkeen avulla tämä on täällä mahdollista, ja lakot jatkuu.

Eikö maahanmuuton todellisia kustannuksia haluta selvittää/tietää, kun maahanmuuttajien ja kantaväestön sosiaalikustannuksia ei erotella, vaan kaikki ovat samassa potissa.

Koskahan vaaditaan Hardwickia pyytämään anteeksi suomalaisilta, kun löysi meistä tiettyjä luonteenpiirteitä. Huumori on kielletty, ei kyllä naurata. Tämä on mielenosoittajien paratiisi, mutta sitäkään ei saisi sanoa.

Joulujuhlasta Kari Lilja, olen kanssasi samaa mieltä, hyvä kirjoitus. Apulainen, oikeusasiamies voisi hakea jotakin toista hommaa, kun nykyinen ei oo oikein hanskas.

Meidän kahden hengen eläkeläistaloudessa olen irtisanonut vuosittaiset 24 palkattomat lisätunnit koskien astianpesukoneen tyhjentämistä. Asiasta ilmoitin vaimolleni aamiaisen yhteydessä 26.11.2019.

Hienossa kunnossa on Lahden talous, kun katsoo kaupungin menoja ja tuloja Etlarin tiistaisessa talousarviojutussa. Tulot kymmeniä miljoonia menoja suuremmat ! Olisikohan kaupungin syytä selvittää lukuja?

Olen blondi. Kuka pyytää minulta anteeksi vitsailujaan?

Nyt nähdään mitä vasemmistopuolueet ja ay-liikkeet saavat aikaan. Kurjuutta ja työttömyyttä. Lakko-oikeus on lopetettava välittömästi, kuten muissa pohjoismaissa. Nyt täysin sivulliset kärsivät muutamien uunoilusta. Toivottavasti postilaiset menettävät työnsä.

Työntekijöiltä vaadittu palkkamaltti on irvokasta, kun johtoporras saa palkankorotuksia, bonuksia ja muita etuja.

Paimelan koulua ei saa lakkauttaa. Siellä on pienille oppilaille turvalliset luokkatilat eikä meluisia halleja, joiden on jo havaittu lisäävän lasten levottomuutta ja keskittymiskyvyn puutetta.

Helppo syyttää Paateroa, kun edellinen oikeistohallitus (keskusta/kok/sinipersut) junailivat postilain. Tämän hallituksen jälkiä nyt siivotaan.

Kalle Aaltonen. Ei sinulle ole annettu erivapauksia puhujapöntössä, vaikka niin kuvitteletkin.

Kioskin lisäksi Keri muutenkin slummiutumassa.

Kiitos ihanille lehdenjakajille. He jakavat nyt ESS:n lisäksi myös aikakauslehtiä. He ovat aamujen ilo!

Tänään on uutisoitu, että ns. kanta-asiakkaat, jotka eivät oikeasti tarvitse apua, kuormittavat terveysasemia Tietenkin eläkeläiset, nehän tunkevat joka paikkaan ensimmäisenä.

Jo 1970-luvulla Postissa maksettiin surkeaa liksaa. Jaoin osa-aikapiiriä, joka käytännössä oli kokopäiväpiiri Jalkarannassa. Terveisiä niille lukemattomille koiratalouksille, Ei sillä olisi toimeen tullut. Karmea työ, musta laukku täynnä sylissä.

Palkankorotukset ovat myös kulutuksen lisääjä ja ilmastokysymys, mutta kun mistään ei olla valmiita luopumaan. Ja saastepitoisuudet nousevat.

Mihin talousoppiin perustuu valtion omaisuuden myyminen lainan nollakoron aikana. Ei kai vaan yritetä peittää yli varojen elämistä?

Olipa tympeä kommentti Hämeenmaan Vormistolta koskien Lehdon peitettyjä näyteikkunoita. Todella ylimielistä!

Tuleeko PHHKY:stä irtisanottujen koulutettujen hoitajien tilalle pikakoulutettuja hoiva-avustajia? Ketä tekemällä tehty hoitajapula palvelee?

Kaikki Suomen hallitukset 90-luvulta lähtien ovat tienneet Postin seikkailuista ja tappioista. Kukaan ei pääse vastuuta pakoon.

Pysykää kotterot pois liikenteestä Ja raskaan liikenteen vihaajat voisivat hakea itse paprikat yms. Espanjasta.

Monilla rescue- ja muillakin tuontikoirilla on todettu olevan väärennetyt rokotus- ja eläinlääkärintodistukset. Tuonti on riski ihmisille ja koirille.

Sähkönsiirtomaksu on näppärä keino saada pienipalkkaisille johtajille ja hallituksen jäsenille isommat bonukset.

Tai kuka susta mitään välittää, kun nuorempiakin saatavilla heh!

ESS/Esa, on aivan ihmeellistä, miten kauan kestää saada joka lehteen niitit. Välillä A-osassa tai B-osassa, lähes useimmiten puuttuu kokonaan? Onko välinpitämättömyyttä?

Kyllä 1 000 euron eläkkeellä on tultava toimeen, niin miksi ei muka lakkoavustuksella. Häh?

Mikä ihmeen kiire näillä mummoilla on mennä punaisia päin, luulisi olevan aikaa odottaa vihreitä valoja?

Uudenmaan Maastorakentajat voivat käydä katsomassa, kun Vierumäelle Kreate teki ympyrän. Se on nyt lähes valmis, vaikka aikaa on ensi kesään.

Tulipa hyvä mieli, kun Patinan reippaat pojat hakivat ylimääräiset tavarani ja maksukin kohtuullinen.

Miksi ESS:n tv-ohjelmaviikkoliite haluttiin pilata? Missä Alfan ja muiden kanavien ohjelmat? Raha teille kyllä kelpaa ja palvelujen huononeminen.

Ikävä muutos tv-viikkoliitteessä. Joku valinnut siihen tietyt kanavat, joku jättänyt pois tärkeitä. Laajempi viikkoliite oli hyvä. Kaikille ei tule muita lehtiä. No, eipä minusta nyt kestotilaajaksi, kun pitäisi ostaa erillinen tv-viikkoliite muilta lehdiltä.

Vuoden ympäristöpalkinto Postin johdolle. He saivat peruttua monta lentoa ja bussiajoja.

Konsertit ja teatterit ovat varmasti hyviä ihmiselle, mutta meillä kaikilla ei vaan ole varaa niihin. Lientola ja valtuutetut voivat käydä niissä ilmaiskorteilla.

Niin paljon ihailimme PPP:n riemullisia sketsejä, mutta politiikka vei meiltä sen hyväntuulisen ilontuojamme! Voe voe!

PHHYKY:n ambulanssi, Akuutti24, triage, radiologia, labra, TEVA ja lastenosasto. Lämmin kiitos teille kaikille ammattilaisille, jotka autoitte, kun poikamme joutui mopoauto-onnettomuuteen. Uskomatonta miten jaksatte hoivata ja hymyillä yt-neuvotteluiden ja järjettömien muutosten keskellä. Nyt viisaat säästää väärästä kohdasta!

Onko se demokratiaa, että kohtuuttomilla palkkioilla ei mitään rajaa, mutta pieniä palkkoja voidaan laskea esimerkiksi ns. työehtoshoppailukikkailulla. Eikä iloisia veronmaksajia löydy sossun rahoittajiksi, jos työllään ei tule toimeen.

ESS on persujen äänenkannattaja. Tämä tuli todistettua. Lähetin Näppikselle kevään EU-vaalien jälkeen persukriittisen viestin. Ei julkaistu. 12.11. lähetin persukriittisen viestin testimielessä. Ei julkaistu. Miten käy tämän viestin?

Rinne ohjaa helposti kulkua alas. Takaisin ylös on raskasta päästä.

Digitaalisuus vie työpaikkoja, mutta kantasuomalaisen on helppoa kouluttautua alalle, jossa koetaan työvoimapulaa. Ei tarvitse olla huolissaan töitä piisaa.

Etlari uudistuu: 17:sta tv-ohjelman 8-sivuinen viikko-ohjelma typistyy 2-sivuiseksi / kuuden kanavan esittelyksi. Perusteluina "...pitkän aikavälin tv-ohjelmatietoja on saatavilla monista muista lähteistä..." Valtakunnassa on myös muita printtimedioita, joista Lahden, esim. tämänpäiväiset urheilutapahtumat, ovat luettavissa jo huomenna, eikä vasta ylihuomenna, tai yliylihuomenna. On kiva nähdä, kun voi nähdä.

TV-ohjelmia viikoksi ei tarvitse, joka päivä on lehdessä ohjelma. Minulle ainakin se riittää. Tulee uusintana lähes kaikki ohjelmat ainakin viisi kertaa.

Tv-radio-viikkoliite heti takaisin! Miksi katkaisitte juuri nyt, kun Posti ei kuljeta muita tilattuja lehtiä? Lopettakaa hömppäjutut! Heikennätte lehden lukijaa, vai ettekö halua pitää lehden tilaajista kiinni? Uusi liite täysi fiasko! Lopetettava lehden tilaus, joka on yli 50 vuotta tullut.

Mitä he.....iä, tiistaisin ilmestyvä TV-viikko ohjelma täysi fiasko. Palatkaa takaisin vanhaan tuttuun ohjelmalehtiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 2. 17-vuotiaan vastikään saama ajokortti lähti hyllylle Hollolassa
 3. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 4. Aurinko hellii viikonloppuna myös Lahdessa – Sopenkorven havaitoasemalla hätyyteltiin lauantaina hellerajaa jo ennen puoltapäivää
 5. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 6. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 7. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 8. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 9. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 10. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 11. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 12. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 13. CNN: Räjähteitä valmistava mosambikilaisyhtiö vahvistaa tilanneensa Beirutissa räjähtäneen ammoniumnitraatin – kymmeniä ihmisiä on yhä kateissa räjähdyksen jäljiltä
 14. Fyysisempi, tasaisempi ja kypsempi Iikka Kangasniemi palasi Isku Areenaan jälleen Pelicansin riveihin – "Pyrkimykseni on pelata hyvällä tasolla entistäkin tasaisemmin"
 15. Lahtelaisen olympiavoittajan poika kisaa MasterChef-ohjelmassa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.