Näppis: Postin johto on logistiikkapalvelujen halpuutuksella ajanut monta pienyrittäjää sekä oman tuloksensa ahdinkoon

Postin työntekijöiden lakkoa sivusta seuranneena totean vain, että Luoja meitä varjelkoon Juhana Vartiaiselta. Postin johto on logistiikkapalvelujen halpuutuksella ajanut monta pienyrittäjää sekä oman tuloksensa ahdinkoon.

Eiköhän mielenterveys järky Suomessa nuorilla ja vanhuksilla, kun tulevaisuuteen ei voi mitenkään luottaa. Terapiat eivät asiaa muuta.

Pelicans on ollut niin huono maalinteossa, että luulin, etteivät ne tiedä, missä päin vastustajan maali on. Mutta nyt tuntuu, että ne eivät tiedä, mikä se maali on.

Pakkausten jätekoodit vaikeasti luettavia. Miksi eivät isompia ja värillisiä? Lajittelu vaatii nykyisellään todellista asiaan vihkiytymistä! Nim. Suurennuslasi

Posti syytänyt Venäjän liiketoimintaan rutkasti rahaa, ja toiminta tuottaa miljoonia tappiota jo vuosia. Me maksetaan Suomesta kiltisti tämä tappioputki. Eikös nyt pitäisi lopettaa tämä hössötys, eikä riidellä täällä työntekijöiden palkoista! Kuka pystyy pitämään tappioputkea yllä?

Jokainen Tiernapojissa murjaania esittänyt tilille!

Vapaana kirmaillut katukoira ei ymmärrä, miksi se erotetaan koirakavereistaan, kahlitaan hihnaan ja tuodaan kerrostalon ahtauteen kylmään Suomeen.

Sähköautojen sähkö tuotetaan "puhtaasti" Venäjän hiilivoimaloissa. Nyt tuontisähköä on 23 %. Venäjä rakentaa 6 uutta hiilivoimalaa.

Talvisodan alkamisesta 80 vuotta. On korkea aika pyytää anteeksi Venäjältä esi-isiemme tekemiä vääryyksiä Neuvostoliittoa kohtaan. Vähintä mitä voimme tehdä, on luovuttaa Suomi Putinille. Tämän päivän petelismiä.

Ei tainnu mennä Salpakankaan tk-rokotukset putkeen? Näin huonoja järjestelyjä ei ennen ole koettu. Vanhusten nöyryyttämistä seisottaa tuntikausia jonossa ilman istahtamismahdollisuutta. Syy ei suinkaan ole rokottajien, vaan järjestelyvastaavan.

Huono idea tv-liitteen lopetus! Uudessa ei ole puoliakaan kanavista.

Taas edessä vakituiset kyläilyt ja tauotonta puheen pulinaa. Kokonaisvaltaisesti rasittavaa.

Timonen, miten 8-salilla voi olla tapahtuma, jos se on suljettu? Onko sinulla tietoa asiasta? Ja mahtuuhan Sibbetalolle tämä joulujuhla, mitä ei voi järjestää Sammonkadulla. Vai onko paikka liian hieno?

Kiitos sinulle kirjoittaessasi Fellmannista! Oli myös Bellman, jossa piano sekä muita soittimia, upea terassi kesäisin ja puhumattakaan upeista opiskelija/harjoittelijoista. Myös taideosasto upea, muusikot, näyttelijät ym! Oli todella kulttuuria!

Aura-auton äänekäs kilpajuoksu sulavan lumihärmän kanssa Mukkulassa, alkuyön parhaaseen nukkuma-aikaan.

Komppaan ESS 28.11. tekstaria. Täällä Uudenmaankadulla biojäte on 98 % muovia ja joka toinen pahvipakkaus menee energiaan. On se lajittelu vaikeaa!

Te, joka asiasta loukkaantujat ja mielensäpahoittajat, menkää sinne maahan, missä on paremmin. Eli?

Ne, jotka sanovat olevansa suvaitsevaisia, ovat kaikkein suvaitsemattomimpia. Etenkin kaikkea sitä kohtaan, mikä liittyy kristinuskoon.

On se niin mukavaa tehdä kiky-tunteja ilmaiseksi ennakkoon, niin saa sitten olla lauantaipäivän lasten kanssa kotosalla.

Antti Lindtman on siirtynyt asialinjalta veikkauslinjalle.

Ihanaa Lahti jouluvaloista, ne ovat todella hienot ja näyttävät.

Nyt ollaan herätty huomaamaan, että koulutus ammattiopintoihin vaatii enemmän opettajia, että kaikki saisivat tasolleen sopivaa opetusta, ettei tule tilannetta, miksi ei neuvota. Lähen nostelee, ei tästä tule mitään...

Postin hallintoneuvostossa on 12 poliitikkoa mm. Rami Lehto. Hallintoneuv. tehtävänä on valvoa, että yhtiötä johdetaan lain ja sääntöjen mukaan.

Demarien ajama maastapoistumisvero on suomalainen versio Berliinin muurista.

Mitähän nämä "eroa kirkosta/armeijasta" agitaattorit pelkäävät? Vai ovatko he Kiinan/Venäjän asialla hajoittaakseen Suomen tervettä yhteiskuntaa?

Antti Rinne näyttää väsyneeltä. Uupumus ei tee hyvää vastuullisessa tehtävässä. Joululomaa odotellessa.

Omaistani riepoteltu akuutista ns. arviointiosastolle Lehtiojalle. Vastassa perushoitajia, jotka eivät tienneet mistään mitään. Tämäkö on PH-hykyn tätä päivää? Vai tietääkö johto edes onko henkilökunta pätevää?

Kymmenien vuosien ESS:n tilaus päättyy perheessämme heidän laittaessaan yhteispostilaatikot maantien laitaan. Sairaat eläkeläiset.

Hei kaikki fibromyalgiaa sairastavat ihmiset! Kannattaa lukea lahtelaisen Liisa Heikkisen kirja: "Fibromyalgiasta voi kuntoutua". Uutta tietoa ja hyviä ohjeita parempaan oloon.

Kyllä on taas oikeisto median jahdissa. Ongelma on Posti ja sen hallitus, ei liitot ja nykyinen hallitus! Miksei kokoomus laittanut edellisten 12 vuoden aikana Postia kuriin?

Vihapuhe-, tasa-arvo- jne. vouhotus luetteli Lasse Koskinen (ps.) ESS 28.11. mielipide. Yksi puuttui: Maahanmuuttovouhotus. Miksiköhän?

Kiitos sh. Ylöstalo ja opiskelija äitini saamasta nopeasta ja joustavasta avusta itäisellä lähiklinikalla 28.11. Huippua!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhdessä työt ja yöt – Virpi Kesonen ja Ilkka Koskinen vaalivat Lahden upseerikerhon perinteikästä miljöötä
 2. 17-vuotiaan vastikään saama ajokortti lähti hyllylle Hollolassa
 3. Sään puolesta lomalotto ei suosinut tänä vuonna heinäkuussa lomailleita – yöt olivat Lahdessa viileitä, myös sateita oli tavallista enemmän
 4. Louhosluvan hakijan ja mökkiläisten välit tulehtuivat Hollolan Sarvassa – "Vahinko on kevyen kranaatinheittimen iskemää pahempi"
 5. Koulu alkaa Lahdessa uuden normaalin mukaisesti – ulkomaanmatkan jälkeisestä karanteenista odotetaan vielä virallista ohjetta
 6. Suomessa todettu 14 uutta koronavirustartuntaa
 7. Nähtiinkö yhtymäkokouksessa puolueiden juoni vai yksittäisten kokousedustajien irtiotto? – "Tämä vaikuttaa kokoomuksen ja keskustan sopimalta taktiikalta"
 8. Aurinko hellii viikonloppuna myös Lahdessa – Sopenkorven havaitoasemalla hätyyteltiin lauantaina hellerajaa jo ennen puoltapäivää
 9. Pajulahden Masto cupiin osallistuu yli 2 500 jalkapalloilijaa – avausottelussa vastustajansa kaataneen FC Folkin pelaajat saapuivat Lahteen Haapavedeltä asti
 10. Lahtelaislähtöinen Anu Kuivalainen sai idean kehuttuun dokumenttiinsa omasta viidenkympin kriisistään – "Rupesin miettimään pitkää parisuhdetta eläneenä, kuinka kauan siinä on vielä kivaa"
 11. Poikkeusvuosi aiheutti ruuhkapiikin elokuulle – katso 8 tärppiä Päijät-Hämeen urheilun supervilkkaaseen tapahtumaviikonloppuun
 12. Kaasujalka oli jälleen raskas Viitostiellä Heinolassa
 13. 7.8. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä on varmistunut kaksi uutta koronavirustartuntaa, molemmat potilaat palanneet ulkomailta
 14. Suomi on maailman ykkönen kuminan tuotannossa – Miksi suomalaiset ovat onnistuneet paremmin kuin ruotsalaiset?
 15. Rami Lehdon Vierailija-kolumni: Suomi maksaa jälleen rekkalasteittain vappusatasia etelään – hallituksen viesti suomalaisille: "Kaivakaa enemmän taskuja, kohta lähetämme lisää laskuja"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.