Näppis: Ei valtio voi kaikille rahaa jakaa, joten hillitkäämme hieman haluamme

Kyllä moni veneilijä on punaista nähnyt, omakotiasukkaat kantaa omia jätteitään niemen satama roskiin, veneilijät maksaa.Veneilijöille vaan lukee roskiksen ovessa. valvontaako pitää lisätä.

Eräs henkilö vaati hoitajille lisää palkkaa yritysten tukemiseen sijaan! No se on totta, ilman muuta heille jotain extraa pitäisi antaa mutta kun samalla sitä kärkkyvät mm. opettajat koska rastastavat siinä hoitajien "siivellä" Hoitohenkilökunta toimii eturintamassa, kun taas opettajat kotirintaman huoltojoukoissa! Siinä se ero ja myös siinä että 3 kk lomalla vuodessa ei ole ilmaista.

Ei ole palkansaajajärjestöillä mitään "häpyä", kun vaativat "koronalisää" palkkoihin!

Taas rikollisia "hyysitään", kun tutkintavangit laitetaan hotellimajoitukseen vankiloihin!

Kyllä OAJ on nyt asemoinut itsensä vahvasti kokoomuksen aisankannattajaksi kun kuunteli ylen aamun keskustelua kuolujen avaamisesta. OAJ:n edustaja rinnasti koulujen avaamisen vappujuhliin ja vähätteli sen merkitystä lapsille.

Ei valtio voi kaikille rahaa jakaa, joten hillitkäämme hieman haluamme. Yritystoiminnan riskiä ei voi kokonaan sosialisoida.

Korona/Busines Finland: Voiko täsmämaalimpaan osua kuin sarjakuvassa Touhulan perhe (ESS 27.4 B10)

Suomi tulee ottamaan lainaa vähintään 20 miljardia ja velkaantuu lisää. Suomi on nyt lisännyt rahoitusta Afrikkaan ja Lähi-itään 72,5 miljoonaa euroa. Ministerit ja virkamiehet, nyt solidaarisuuden nimissä palkkojanne leikkaamaan. Muita kansalaisia on jo kuritettu riittävästi. Nyt on teidän vuoronne. Köyhiä lapsiperheitä ennätysmäärä.

Eturintamassa on muitakin kuin teho-osasto.. tarkkailu, päivystysosasto, akkuna ja Akuutti, sekä ensihoito.. toimittaja nyt vähän tutustuu asiaan paremmin..

Olemme valinneet lapsellemme ev.lut uskonnon opetuksen emmekä elämänkatsomustietoa. Miksi Harjun koulun 3. luokalla ei opeteta uskontoa ops:in mukaan, vaan ne on yhdistetty yhdeksi oppiaineeksi? Olemme huolestuneita vanhempia!

Tänä aikana moni työnantaja tarvitsee ennen kaikkea taloudellista apua. Sadan tonnin avustuksen saaneen konsultin lirkutukset työhyvinvoinnista eivät nyt auta, päinvastoin, ne edustavat mennyttä maailmaa.

Eikö ministeriössä olla puheväleissä vai eikö siellä uskalleta puhua? Pääministeri katsoo suoraan tiukasti ja valvovasti ministeripuhujaa. Marin toivoo kotimaista tuotantoa? Vastuita ei ole jaettu tai ymmärrys hoi! Mitä tekee EU edustajat. Nukkuuko ne. Mikä on onnistunut Korona viiruksen hoidossa. Kaikki on mennyt pieleen mutta seli, seli. Tässä tilanteessa ei poliittisia päätöksiä tarvita eikä jälkijunalippua joka on tullut kalliiksi. Rahaa on jakaa julkkiksille ja joita esiintyy suurine tuloineen TV:ssä ja monenmoisissa bissneksissä. Missä rahat? Tukekaa oikeita yrityksiä joilla hätä tulevaisuudesta. Rahat pois, jotka ei niitä todella tarvi!

100000 koronatuen saaneet pitäisi hakemukset tarkastaa numeroita voi aina vääristää

minkä takia ei ennalta ehkäistä... Jalmarissakin hoitajat joutuu työskentelemään ilman maskeja... Se tulee myös jalmariinki ellei ole jo.

Jos joku ei muista Kuntatekniikan lakkauttajia, niin kaup.hallituksessa äänestyksen jälkeen lakkauttamista kannatti 4 kokoomuksen ja 2 perussuomalaisten edustajaa sekä vastaan äänesti 4 demaria ja 1 vas-liiton edustaja.Tämä on faktaa!

Joku oppinut ajatteli, että nyt Suomen väkiluku nousee, kun ihmiset ovat karanteenissa yksien seinien sisällä. Ei se vaan tunnu onnistuvan, kun vain me yli seitsemänkymppiset ollaan keskenämme. Täytyy pakka sekoittaa.

Voiton päivää ei tarvitsisi juhlia, ellei Stalin olisi aloittanut talvisotaa. Suomen melko hyvä puolustusmenestys rohkaisi Hitlerin hyökkäämään N-liittoon.

Kausityöntekijöitä kyllä löytyy jos maksetaan kunnon palkka ja jos esim. Närpes huolii suomenkielisiä eikä hae Vietnamista. Ja onhan armeijan tytöt ja pojat

Olisi hyvä, jos optikoilla olisi maskit käytössä, uskaltaisi vastaanotolle.

Onko tosiaan koulujen avaaminen tässä vaiheessa järkevää? Haluaako lapset tosiaan kouluun? Voihan he tavata kavereitaan muuallakin, ulkona. Ei siihen koulua tarvita. Olen nähnyt lapsia vanhempien ja kaverien seurassa.

Eihän suomessa ole ulkonaliikkumiskieltoa. Lapset voivat ulkoilla ihan hyvin kavereiden kanssa. Turvallisempaa kuin koulujen avaaminen.

Kun käyt kerrostalossa.....kylässä pidä näppisi erossa ovikoristeista. kamera paljasti kuka olet.

Onkohan kohua herättäneellä vesipullottamolla rahat loppu kun työt seisseet ja muutaman viikon??!!

Voi voi ja sataman penkit! Kun niitä penkkejä (kuten myös roskiksia) on satamassa muutenkin liian vähän, niin sit pitäis vielä jättää joka toinen tyhjäksi??!

Yle Urheilutoimitus voisi lomauttaa osan henkilöstöstään koronan ajaksi. Urheiluruutu kerran viikossa riittää. Säästyvät verovarat suojaimien hankintaan hoitajille.

miksi prisman sushin tekijöillä ei ole maskeja?

Tehdään kuntoportaat Pikku-Veskun puolelle, siellähän kuntoilijat juoksevat ympyrää, meille huonojalkaisille sataman puolelta voi tehdä Funikulaarin.

hoitajille ja pelastajille koronalisä heti jotka ovat jatkuvasti altistumisvaarassa tehdessään töitä. On useita maita jotka ovat sen ymmärtäneet.

olis pitäny toissa kesänä nauhoittaa puhelu kun kysyttiin tyttären tytöille töitä mansikkatilalta. Ei keritty puhua palkoista eikä työajoista. Niin tiukasti vastattiin että otamme vain Venäläisiä

Sinulle naishenkilö, joka olit huolissasi meidän aamuisesta kahvihetkestä torilla. Vastapallona heitän sinulle, että ole yhtä tarkkana koirasi kanssa. Kaupungin järjestyssäännöissä kielletään koirien tuonti torille. Muista se!! t. aamuiset kahvittelijat torilta

olisipa yksi päivä ettei tv:ssä sanottaisi sanaakaan koronasta!

Miten on mahdollista että mansikan kilohinta nousee pari e kilolta jos kotimaisen ja Ukrainalaisen palkka on sama? Eikö se palkkaus ole urakkapalkka? Nyt vaan isännät eivät pääse rokottamaan asumisesta ja muista palkasta vähennettävistä kuluista.

Suurkiitos Salpakankaan hammashoitolan erittäin ystävälliselle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle loistavasta palvelusta! Harvoin saa missään näin hyvää palvelua kuin mitä lapseni haljenneen hampaansa kanssa sai. Lämmin kiitos ja hyvää vappua!

Sataman aallonmurtajan lokit! Rakennetaan toinen aallonmurtaja 50 m etäisyydelle nykysestä. Otetaan nykyinen aallonmurtaja virkistyskäyttöön, onkiminen, kävely, uiminen, hiihto, luistelu.

Taas tuodaan koiria autoilla kauempaakin jaloittelemaan urheilukentille. Eikö samalla voisi ajaa koirapuistoihin, jotka on verorahoillamme teitä varten rakennettu ja ylläpidetään.

Kissa on taajamassa lainsuojaton: jos se tulee naapurin pihalle lintuja tappamaan ja kasvimaata sotkemaan, sen voi loukuttaa ja viedä löytöeläintaloon.

Miksi ihmiset ja koirat ei lenkkeile yleisillä kuntopoluilla vaan pitää tulla pihapiiriin pilaamaan asukkaiden kotirauha?

Talousviisaiden professorien työryhmä ei saanut tietoja ja laskelmia epidemian etenemisestä käyttöönsä. STM: n kansliapäällikkö maisteri torppasi kaiken. Mielivaltaista vallan halua. Toivotaan pm Marinin puuttumista asiaan.

Renkomäessä 3 kertaa viikon sisällä nähdystä talouskeskusten läpi ja talousrakennusten seinuistoilla "metsäkävelyllä" olleista ja vauhdilla karkuun lähteneestä parivaljakosta on tehty rikosilmoitus nimikkeillä "jatkettu hallintaoikeuden loukkaus ja ilkivalta." Kuvaa voidaan käyttää tarvittaessa.

kuntien ei pitänyt lomauttaa koska kunnilla ei ole välitöntä kassakriisiä. Matalapalkkaiset taas pakkolomille karenssien kera. Loistavaa sivistystoimi!

Saksassa tuli kasvonaamari ulkona pakolliseksi kaikille. Itävallassa se on pakollista samoin Italiassa Espanjassa jne. Suomessa monet lääkärit kehottavat myös käyttämään suojaa. Ainut vastustaja on STM:n kansliapäällikkö maisteri Varhila hänhän on " asiantuntija "

Hei naapurirappu: jos et tiedä, että menin kysymään aidan yli kiivenneeltä mieheltä hänen syytään, älä puhu selän takana minusta soopaa. Älä valehtele.

Juuri tuollaisia muista selän takana nokkivia akkoja en voi sietää. Jos oma pieni elämäsi ei riitä ja huvittelet valehtelemalla muista, valitsit väärin

Sillanmäki / varhila eli kokoomus/sdp taistelvat vallasta pahimpana korona-aikana. Tämä todistaa, liikaa naisia johtopaikoilla. Etsikää nopeasti päteviä miehiä näiden tilalle. Nimim. Nainen

On se ihme juttu kun ehdoin tahdoin pitää pyrkiä yhteiskäytössä olevaan saunaan, suurin osa vielä riskiryhmäläisiä. Tuskin kukaan desinfioi käyttönsä jälkiä. Omassa asunnossa kuitenkin jokaisella suihku.

Nykyinen hallitus on ajanut Suomen todelliseen ahdinkoon ylimitoitetuilla toimillaan.

Eivät kaikki suomalaiset voi olla tyhmiä opiskelijoita, täytyy olla myös sivistyneitä ja työtä tekeviä!

No jo oli aivopieru! Pari tuulivoimalaa Radiomäelle! Sen jälkeen keskustassa asuvat eivät juuri nukkuisi öitä ja muitakin terveydellisiä ongelmia syntyisi. Jotain rajaa sentään viesteihin!

Näinkö minä unta ,kun sama mies joka aikanaan osti ilmaa 200 miljoonalla markalla,on nyt kouluhallituksen pääjohtaja?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.