Näppis: Business Finland vaatii kehittämistä, digitalisointia ja kansainvälistymistä tänä aikana, kun rahat on kiinni! Nyt konsultit väsää suunnitelmia, joita ei ole kyky eikä tarkoituskaan toteuttaa tulevaisuudessa, mutta rahat irtoaa vain sanojen helinällä.

Yrittäjät/yritykset tarvitsevat tukea koronan aihettamaan katemenetykseen! Business Finland vaatii kehittämistä, digitalisointia ja kansainvälistymistä tänä aikana, kun rahat on kiinni! Kyllä käyttökatteen vertaaminen edellisiin kuukausiin antaa yksinkertaisen perustan tuelle. Nyt konsultit väsää suunnitelmia, joita ei ole kyky eikä tarkoituskaan toteuttaa tulevaisuudessa, mutta rahat irtoaa vain sanojen helinällä.

Tekisivät nyt kerralla riittävän kapean siitä eteläisestä ohitiestä.

Hoivakotikuolemista lukiessani tulee mieleen Mukan kirjan lause "Jouthi kuollakin". Kuolemia ei ole raportoitu, omaisiin ei ole voitu olla yhteydessä, henkilökunnalle ei ole riittänyt suojavarusteita jne. Tämäkö on ikäihmisten suojelu sivistysvaltiossa?

Eiköhän keskitytä kaikki yhteisesti koronan voittamiseen. Tehdään loppuselvitys sitten kun tiedetään mistä on kysymys. Järkyttää tämä syyttely.

Tietenkin valoa on enemmän kesäaikaan siirtymisen jälkeen. Nytkin seuraavana päivänä auringon nousun ja laskun väli oli viisi minuuttia pitempi kuin edellisenä päivänä.

Kesän tapahtumia ei peruta koronan takia vaan hallituksen tekemien rajoitusten takia.

Missä iso ristikko kahden edellisen perjantain lehdestä? Iso pettymys ristikonratkojan sielulle.

Eikö koronan voisi jo unohtaa, sen toitottamisella masennetaan koko kansa!

Täytyy kuitenkin muistaa, että Sipilä Keskusta ja Kokoomus saivat valtion velkaa pienemmäksi pientuloisten ja työttömien kustannuksella.

Yleensä ihminen avaa televisionsa, mutta Maisa Torppa avautui tv:ssä. Hupsista. Näin ainakin Iltapäivälehtien lööppien mukaan.

Marin ei herätä luottamustani, on kuin eksyksissä oleva koulutyttö, joka toistelee ulkoa opittuja lauseita.

Posti: miten tunnistan jakajan kun posti ei tule koskaan perille? Vastaa vielä mikä röntgen on käytössä rahakirjeen löytäjälle jakelussa?

Pyydetään Trumpilta rahaa koronan vastaiseen lääke- ja rokotetutkimukseen. Nimetään se: Vieraslajin globaali poisto. Sitä kieltä hänkin tajuaa.

Olen yli 70-vuotias osa-aikatyötä tekevä ihminen. Nyt hallitus suojelee minuakin eristämällä ja kontrolloimalla. Hammaslääkäriaika jne. peruttiin iän vuoksi.

Kaikki Business Finlandilta rahaa saaneet yritykset, palauttakaa rahat. Tuet kuuluvat pienyrittäjille koronakriisistä selviämiseen. Business Finlandin johdon selitykset vastenmielistä kuultavaa.

Ei Sipilän ja Orvon aikaa ollut koronaa lainkaan. Kuinka olisi he pärjänny...?

Nykyään ei osata tehdä päätöksiä periaatteella " Suu säkkiä myöten ". Vaarallisinta on hallituksen hillitön rahanjako mihin tahansa, välittämättä siitä, miten ja kenen pussista ottamalla talous tasapainotetaan. Tämän hallituksen työkaluna tulee olemaan " Vero, vero, vero !!! ".

Toivottavasti osataan olla viisaita kuunnella asiantuntijoita ja siirrytään oikeaan eli talviaikaan. Sehän oli aivan hullua touhua alkaa kelloja siirtelemään.

Erinomainen mielipidekirjoitus keskiviikkona J. Melaselta populismista.

Nyt kun kirkot ovat kiinni, on ollut ilo huomata, että Radio Voima toimittaa kirkon virkaa. Pastoreina Eve ja Elkaram. Virinä Muistuta mua ja Kaikki täältä lähtee aikanaan ja muut vinkumiset.

Kaupungit, kunnat, kylät, omakotialueet, palstaviljelijät, ketkä vain, voisivat haastaa toisiaan suojelemaan perhosia ja pörriäisiä kukkia vaalimalla.

Aivan mahtavaa oli pääministeri Sanna Marinin Koronan tiedotustilaisuus 24.4. lapsille.

Ovatko muut huomanneet, kuinka veden paine on heikentynyt – tulla liruttaa suihkussa olkessa – melkein.Onko jakajan puolesta ruvettu sillä lailla säästämään jo vettä?

Jännä nähdä kuinka paljon koiratalouksia ja koiria on tilastollisesti Suomessa jos Tilastokeskus vain tutkisi ja julkaisisi. Edellisestä tilastosta on 4 vuotta. Voisi hätkähdyttää.

Onko Lahdessa perinteiset markkinat toukokuun ensimmäisenä keskiviikkona? Entä onko tori avoinna korona-aikana; jos on, milloin? Lähiruokaa suosittava!

Sinä, joka varastit koivukuitukasan Virenojalta kevytväylän varrelta olet varmasti tyytyväinen. Tiedoksi, että metsässä olisi ollut niitä lisää. Toivottavasti menevät yöunet sinulta. Puut oli luvattu vanhukselle saunapuiksi!

Torstaina tuli taas Jim-kanavalta Arman Pohjantähden alla "ohjelmassa aiheena oli Hurstin leipäjonot Helsingissä" jäi epäselväksi koska ohjelma oli kuvattu, onko leipäjono peruttu Koronan vuoksi.

Voisin lähteä talkoisiin Jalkannan palaneen talon purkuun.

Jos kaadat metsästä puun niin olethan sen verran viisas että istutat maahan toisen puun?

Demarit eivät nimittäisi Nergiä koska tämä ei ole tohtori. Ministerillä ei vaatimuksia, lihanleikkaaja Luttinenkin oli ministeri.

iikemiehet" ovat yhä lobbaamassa tuulivoimalarypästä Hollolaan. Vastaavanlaisia "puistoiksi" kutsuttuja yritetään rakentaa ympäri maata mm Torniojokilaaksoon. Tuulisähkö on suuri vihreä kusetus. Maisemansuojelunäkökulma ja ympäristöhaitat halutaan lakaista härskisti maton alle. Suomea markkinoidaan matkailumaana. Ei tänne haluta tulla katsomaan tuulivoimalametsiä! Tuulivoimalan käyttöikä on rajallinen, kukahan huolehtii aikanaan purkamiskustannukset. Arvaukseni: me veronmaksajat.

Voisiko joku valmistaa helposti puettavan asun, jossa olisi muistutus: Huomioi suojaetäisyys.

On se ihme juttu kun ehdoin tahdoin pitää pyrkiä yhteiskäytössä olevaan saunaan, suurin osa vielä riskiryhmäläisiä. Tuskin kukaan desinfioi käyttönsä jälkiä. Omassa asunnossa kuitenkin jokaisella suihku.

Väitetään että koulu on lapsen työpaikka. Olisi kiva tietää että minkälaisessa työsuhteessa lapset ovat? Onko koulua koskevaa työsopimusta mahdollista nähdä? Minkälaista palkkaa lapset saa koulunkäynnistä? Minkälainen verokortti lapselta löytyy, ja mikä on lapsen veroprosentti? Kuinka paljon veroeuroja menee yksittäisen oppilaan kk-palkasta? Missä vaiheessa koulu aloittaa yt-neuvottelut, ja missä vaiheessa oppilaat erotetaan koulusta? Missä vaiheessa oppilas joutuu eläkeselvitykseen, ja missä vaiheessa koulu käynnistää eläkeselvityksen?

Eikös uimahallit voisi avata jo alle 70 vuotiaille, eihän siellä yli 500 ihmistä ole koskaan paikalla ja saippuaakin käytetään pesutiloissa!

Laiskat, urbaanit ja kateelliset ihmiset valittavat kerrostaloissa toisten tekemisistä ja elämisen äänistä.

Voi sitä jälkiviisauden määrää, jota oppositio pahansuopaisella tyylillään esittää. Siinä on mukana ilmeisesti kateellisuuttakin, koska hallitus on, olosuhteet huomioiden, kokonaisuutena onnistunut hyvin. Rakentava, vilpitön kritiikki olisi suotavaa.

Jos joku ei muista Kuntatekniikan lakkauttajia, niin kaup.hallituksessa äänestyksen jälkeen lakkauttamista kannatti 4 kokoomuksen ja 2 perussuomalaisten edustajaa, sekä vastaan äänesti 4 demaria ja 1 vas-liiton edustaja.Tämä on faktaa!

Koirat kiinni Tiilijärvillä. Linnut ja sorsat pesii. Ei koiria rantapoluille. Säästyy järvien puhtaus.

Eikö Nesteen pääjohtaja osaa suomea?

Hallituksen naiset selkeäsanaisia puolueista riippumatta! Hyvä naiset vaikka mies olenkin!

Suorastaan syrjivää, kun ei linja-autossa voi maksaa rahalla. Aivan älytöntä, voihan kaupassakin maksaa rahalla. En rupea mitään autolippua ostamaan kun ei tiedä selviänkö hengissä koronan kohdatessa. Kaikilla ei omaa autoa ole!

Pitäkää nyt ne koulut kiinni! Pistäkää vaikka noi kaljabaarit auki, mutta älkää lapsia ja opettajia laittako koetestaajiksi parin viikon takia! Tässä se tyhmyys ja ajattelemattomuus taas nähdään. Kuka kantaa todellakin vastuun?

Älkää vain uskoko herra Trumpin ohjeita ja alkako juomaan desinfiointiainetta. Kyllä nalle-palma ja koskisen antin korvalääke pitää hengissä oikein nautittuna!

Kiitos jokapäiväisestä lehdestä a:sta ö:hön kaikille siitä, että saan nautisella siitä tässä vuoteen lämmössä ja kiehauttaa sitten aamukahvit. Tää on lussoa!

Turhaa hallitus takkuaa yhtä kansliapäällikön nimitystä. Hakijoista parhaat valmiudet tehtävään omaa Leena Mörttinen. Koulutus, kokemus, ikä, verkostot ja valmiudet kansainvälisiin yhteyksiin. Erinomainen esiintyjä ja neuvottelija. Kaikki kohdallaan. Valitkaa paras.

Että mitenkäkö on pärjätty ilman kilpaurheilua: he–etin hyvin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut