Näppis: Nyt lienee monella vapaata aikaa ja energiaa kitkeä ketokukiltamme tienlaiteet vallanneet lupiinit. Luonnonkasvien kukintaa riittäisi keväästä syksyyn.

Nyt lienee monella vapaata aikaa ja energiaa kitkeä ketokukiltamme tienlaiteet vallanneet lupiinit. Luonnonkasvien kukintaa riittäisi keväästä syksyyn.

Vaihteeksi taas Etlarin kulttuurisivuilla kirjailijahaastattelu ja yllätys yllätys kirja-arvostelu. Hohhoijaa. On se vaan kumma juttu, että lehden linjan mukaan kulttuurin kenttä on näinkin kapea. Ja tiistain lehteen raavittu jopa 16 kokonaista sivua. Hyvin menee vai meneekö?

Fimlabin toiminta a ei voi käsittää! Ihminen levittää virusta paljon ennen oireiden ilmaantumista ja kyllä tarttuu hyvin nopeastikin. Ala-arvoista ja epäpätevää Fimlabin toiminta! Sitäpaitsi "yleensä" tarkoittaa, että ei aina tartu. Karmeaa pelleilyä vaarallisella asialla!

Sivumennen 22.4. uutisissa: Ranska vaatii yli 1600 miljardin eli 1,6 biljoonan suuruista euromaiden yhteisvastuullista jälleenrakennusrahastoa. Etelä-Euroopan mailla on nyt salakavala tilaisuus edetä voimakkaasti liittovaltiota kohti kun ihmiset ovat keskittyneet koronaan. Juonikasta.

Ihmettelen, miksi pieni ja turvallinen Järvelän laboratorio on miltei suljettu koronan takia, onko auki joka toinen viikko 1 päivä. Kaikki Salpakankaalle, siel välil väkee tupa täys, missä turvavavälit?

Kyllä Ess nyt kostaa Mc Carronille rikossyytteen. Piiponniemen ammattilaisen tekemä. Eiköhän höykytys jo riitä.

Sähkölaskuni 21,41 e/3kk Kymensähkölle (halvin). Lahti Energia verottaa sähkönsiirrosta 41,19 e/3kk. Tarvitsen sähkön elämiseen kerrostalossa. "Lahti Energian yhtiön johdon tehtävähän on pitää huoli, että yhtiö tuottaa nyt ja tulevaisuudessa omistajilleen tulosta." Näinhän se onnistuu; sähkönsiirtomaksut ovat vain nousseet! Nyt on todella aika puuttua näihin "siirtomaksuihin". Mitä ovatkaan siirtomaksut heille, jotka maksavat sähköstä enemmän kuin itse, (1 hengen talous).

Hienoa että Etlarissa on toisinaan niitit. Pysyy kasassa kun lukee selällään sohvalla!

Kyllä on ollut tämän hallituksen aikana sotku toisen perään, ihan on ikävä Sipilän hallitusta, se sai sentään asiota hyvään suuntaan ja valtion velkaa pienemmäksi, nyt vain velka kasvaa.

Hävittäjäostoihin liittyen tiedoksi, että vihollinen näkyy mikroskoopissa.

Taas tehdään Green city-työtä Lahdessa: miehet kaataa urakalla puita asutusten vierestä lintujen pesimäaikaan. Näin viedään myös asukkailta se vähäinenkin suoja tieliikennemelulta ja -saasteelta.

Älkää taas aloittako tuota eipäs-juupas jahkailua kesäaika-normaaliaika. Valitaan kumpi tahansa, niin jotkut tykkää ja jotkut ei. Tunti sinne tai tänne ei merkitse yhtään mitään – pääasia, että tuo edestakaisin vekslaaminen loppuisi.

Meidän vanhojen selkä on joutunut taipumaan monta kertaa elämän varrella. Ehkä me vielä voisimme pelastaa mansikkasadonkin.

Phhyky kotihoito. Työnantaja altistaa hoitajat/asiakkaat koronaviukselle. Suojat puutteellisia, eikä niitä joka aamu edes ole saatavissa. Miksi?

Voisiko kuljettaja tarkistaa siinä vaiheessa kun kytkee peräkärryn autoon, toimivatko edes osa valoista, sillä kun perässä ajelee niin ei aina tiedä mihin päin autoilija meinaa kääntyä.

Mikä mennyt talvi ?

Surettaa, kun ihana kevätilta kuluu tuntia liian nopeasti .

Nyt Kokoomuksen valtuustoryhmä! Kuunnelkaa Radio Voiman haastattelu. Voiko Francis McCarron enää jatkaa tehtävissään?!

Oikeassa olet, tyttöystävä se on johon sattuu ja pettäjä mies nauttii taas ihanasta perhe-elämästä seuraavaan vierailuun asti ja taas jaksaa sitten arkea!

On se yhtä kompastelua tuo hallituksen meno. Ei päivää ilman kohua.

Onkohan Hollolan kunnanjohtaja koskaan ajellut Paimelantietä? Vaaralliset halkeamat ja kuopat saaneet kasvaa jo pari vuosikymmentä. Niistä kertova merkkikin jo kaatuu.

Kevään kukkijat ravitsevat jo monia perhosia ja pörriäisiä. Metelöivin energiasyöpöin kalutulla nurmella ei ole koko kesänä mitään hyödyllistä elämää.

Voiko tämä pelleily koronan kanssa enää hölmömpään mennä kuin Business Finlandin tukien jakaminen. Lopettaisivat nuo tyhjät julkkikset viisastelunsa ja virnistelynsä fiksuudestaan.

Nelostiellä on Uudenmaan puolella rajoitus 120 km/h ja Hämeessä ainakin Heinolaan saakka 100 km/h. Talvinopeuksista olisi pitänyt luopua jo viikkoja sitten. Onkohan tarkoituksena ehkä hidastaa koronaviruksen leviämistä Hämeeseen?

Myös työmarkkinatuella yms. oleville pitäisi maksaa muutama satanen tästä koronakärsimyksestä ns. korvauksena. Jokaiselle suomalaiselle pikku korvaus.

Olipa nolosti veistetty asiallinen asia "päivän videona koirakuri" joka käsitteli koirakuria ja metsästyslain 53 pykälää. Kertoo tämän päivän ihmisten asenteista valitettavan tarkasti, kyseessä kun ei todellakaan ole mikään vitsi. Todella surkea opinnäyte. Eikö tekijää hävetä?

Jotkut kuvittelee, et kesäaikaan siirtyminen tuo valoisuuden. Katin kontit! Kellojen siirtohan nyt vaan on samana ajankohtana, jolloin aamut ja illat valostuvat muutenkin, joten aivan tarpeetonta touhua. Aiheuttaa vain univajetta päivätyössä käyville, kun iltaisin ei väsytä tarpeeksi ajoissa. Kyllä se aurinko paistaisi aamukuudelta ja iltakymmeneltä talviajassakin.

Nyt on kaikki huijarit liikemiehet liikkeellä, pääjohtaja sai potkut Postista ja sama mies otettiin takaisin Outokummun pääjohtajaksi, molenmissa Valtio pääosakkaana.

Kyllä Lahdessa osataan tuo liikennevaloleikki! Touhun takana arvatenkin vakavasti häiriintynyt henkilö.

Lehtola ei taida muistaa kuka puolue oli lopettamassa Kuntatekniikan samoin ketkä on hallituksen puh.johtajia?

Nämä konsulttiyhtiöt eivät kuulemma saa Business Finlandin tukia suoraan, vaan niillä rahoitetaan projektin kuluja syntyneiden menojen mukaan. Eli todennäköisesti ostavat nyt toisiltaan konsulttipalveluja. Heh, ollaan me erinomainen kansa ja erinomaiset korkeakoulutetut päättäjät.

Eihän se Palsamäkien vika ole jos ovat rahaa saaneet. Ei he mitään laitonta ole tehneet. Ovat ihan syyttömiä. Jos hakemuksen kriiterit täyttyy. Ovat ihan hienoja ihmisiä.

Saiko Isku 100 000 euron Business Finlandin tuet?! Talous kuralla jo ennen koronaa. Irtisanonut jo 200 henkilöä vuoden aikana. Eikö yhtään hävetä.

Kyllä nuoren henkilönkin pitäisi joutua rikosoikeudelliseen vastuuseen rikoksestaan. Jatkavat kenties rikoksia kun ei tule seuraamuksia. Tällä tavalla hyysäämällä heistä tulee aikuisena ammattirikollisia.

Ei ole laki sama kaikille. Heinämaalla eräs kuorma-autoilija pitää kalustoaan parkissa jopa kahdella bussi pysäkillä. Eipä poliisiakaan kiinnosta asia.

Koulut kesälomalle toukokuuksi ja jatkamaan opiskelua kesä-heinäkuussa, kun se on turvallista.

Minä ainakin rikastuin työttömänä ollessani,kun rakensin työttömyysaikana itselleni omakotitalon. Tuskin muuten olisin päässyt omaan taloon asumaan.

Kävi niin kuin 90-luvun pankkikriisissä. Haaskalinnut ilmaantuivat. Nyt rehelliset yrittäjät ja heidän lomautetut työntekijät jäivät puille paljaille.

Olen ihmetellyt Fimlab Laboratoriot Oy aluejohtajan Sari Paukku-Sanin mielipidettä näytteenoto tilanteessa. Hänen mielestään 15 minuuttia on virukselle altistumis aika! Tuntuu epäammattimaiselta touhulta. En ole kuullut asiantuntijoilta että näin voisi toimia.

Valtion rahanjakajien työtehon mittarina on ennenkin ollut jaetun raha määrä. Päävastuussa tästä käsittämättömästä toiminnasta on kuitenkin hallitus.

On tuo Sanna Marin vaan aivan loistava. Uskottava, selkeäsanainen, päättäväinen, moderni, fiksu, nuori nainen.

Koskas saadaan nopeusvalvontaa Soramäkeen välille Turkumäki-Salpaharjuntie? Joiltakin tuntuu täysin unohtuneen, että rajoitus on 50 km/h. Keskiviikkoiltanakin parilla "rallikuskilla" oli vauhtia varmaan tuplat sallittuun nähden, kun kaahasivat peräkkäin kohti Vesalaa.

Hollolaan tuulivoimaa. Nyt on julkistettu viranomaisten tutkimukset että eivät aiheuta mitään terveysriskejä. Nyt jos koskaan olisi syytä käynnistää paikallisen energian rakentaminen.

Karistossa monitoimitalon rakennusaidoissa on isot paperit ja oikein tussitkin jätetty että lapset voi piirtää. Eikö yhtään tule mieleen että niiden tussien vuoronperään käsittely tällaisena aikana ei ole kovin järkevää!

On hyvä tiedostaa että Sanna Marinia viikottain Ylen A studiossa grillaava ja pilkkuja viilaava toimittaja on Sauli Niinistön entinen lehdistösihteeri. Ei voi välttyä jääviyskysymyksiltä.

Valtionvelallamme ei pidä tukea yrityksiä ja yrittäjiä, jotka ovat ahneuttaan siirtäneet tuotantoa ja/tai komponenttihankintaa ulkomaille, halpamaihin.

Firmojen markkinointia parannetaan satojen miljoonien eurojen edestä, kohta alkaa homma pyörimään ja alkaa uusia verotuloja virtaamaan valtion kassaan.

Mitä, jos ostettaisiin kaikki kyläkoulut käyttöön. Turvallinen 10- 20:n oppilaan koulu. Miksi pakata kunnan kaikki oppilaat samaan kasaan? Siitä korona tykkää. Sama pätee myös terveydenhoitolaitoksiin.

Niemen venerannan tiestö jo vuosia täysin ala-arvoisessa kunnossa. Kuuluko sen kunnossapito millekkään taholle?

Koska likavedestä on löytynyt koronaa, niin onkohan vesilaitokselle tullut mieleen tai tutkijoille että onkohan sitten puhtaassa vedessä koronaa. Kannattaisi vissiin tutkia.......

Kannatti käydä Lahdessa satamassa, näin siellä kaksi meriharakkaa.

Pidä kissasi sisällä, jottei se kiertele naapurustossa kakkimassa & pikkulintuja tappamassa. Koirat pidettävä kytkettyinä, nekään eivät luontoon kuulu.

Sinähän se ruudin keksijä olet, joka puhut rahojen menettämisen pelosta Pelsujen kausarin ostossa ja sanot, että voihan sitä käydä pelejä katsomassa ilman kausaria. Sinun mielestä sinne pääsee silloin ilmaiseksi, niinkö? Pelsuilla ei ole homma hanskassa, kuten heidän kapteeninsakin totesi haastattelussa, että muut seurat alkaa olla jo täynnä. Ei ole helppo vaihtaa seuraa kesken sopimuskauden, vaikka siihen on nyt lupa.

Ismo Malin: tule perheesi kanssa piknikille Ankkurin rantaan tai vaikka pikku-Veskulle. Löydätköhän tilaa hanhien ulosteiden seasta? Ulosteiden peitossa myös ulkoilureitti Ruoriniemeen. Kurtturuusut poistettiin vieraslajina, miksei näitä kakkatykkejä ?

Yleistoimittajien ammattitaito ei riitä käsittelemään tätä yrityksten avustuksia. Yleisö on pihalla sen vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu