Näppis: Putin tarvitsee uutisia huonon talouden ja surkeasti hoidetun koronan takia. Suomalaiset laitetaan syntipukeiksi, meinaako kostaa uusilla Mainiloilla.

Putin tarvitsee uutisia huonon talouden ja surkeasti hoidetun koronan takia. Suomalaiset laitetaan syntipukeiksi, meinaako kostaa uusilla Mainiloilla.

Olipas kiva ajella aamulla töistä kotiin kun Kärpäsenmäen asfaltti oli laitettu viimein uuteen uskoon. Kiitos!

Asfaltintekijät kiitos, kun päällystitte Kärpäsenmäen surkean keskimmäisen kaistan.

Tosifanille Pelicans on aina Pelicans riippumatta siitä keitä ovat pelaajat ! T mummelit 71v

Nyt kerätään nimiä kansalaisaloitteeseen, sairaanhoitajien palkan nostamisen puolesta. Sitten nähdään saako vihervasemmistohallitus ja nyt "suosituin" puolue eduskunnassa tämän asian puolesta mitään aikaiseksi, vai jakaako ne pärjäävien yritysten markkinointiin kaikki velkarahat?

Kiitos Kerberos, hauska, positiivinen ja voimaannuttava piirroksesta 21.4 oli aamun valopilkku.

Tarkennus tiistain videonäppikseen. Koirien irrallaanpidosta kaupungeissa säädetään nykyään järjestyslaissa, ei järjestyssäännöissä.

Nyt voit kokea jotain ainutkertaista elämässäsi: metsässä on ihana rauha, kuulet vain luonnon kauniit keväiset äänet. Puuttuu taustalta se lähes tauoton lentokoneiden jylinä! Kannattaa mennä, vaikka joka päivä. Voit sitten myöhemmin muistella!

Milloin kaupunki puhdistaa Möysän uimarannan, mistä on muodostunut koirien käymälä? Miksi kukaan ei valvo kieltoa?

Pelicans teettää koronamaskit Tsekeissä ja käärii samalla Suomen valtion koronatukea 100 000 euroa. Hävettävää toimintaa, josta isänmaallisuus on kaukana. No eipä tarvi mennä enää matseihin, oli korona tai ei.

Lintilä huijasi. Tiesi kyllä alusta saakka ettei tämä BusinessFinlandin EU-hanketuki edes sääntöjensä puolesta voi korvata koronavahinkoja. Nyt rahat valuvat ammattikonsulttien eli -kerjääjien taskuihin teennäisiin projekteihin. Toivon todella, että tällä kertaa Kepu petti viimeisen kertansa.

Miksiköhän Suomi oli ainoa Pohjoismaa, joka luopui omasta valuutasta liittyessään EU:hun. Tulos "ainahan tyhmimmän eväät syödään ensin"!

Poliisi: Tulkaa ennen aamuseiskaa ja klo 22 jälkeen Riihelänkadun alkupäähän. Helposti täyttyy kaupungin kirstu ja kaaharit kuriin.!

Veikkaus on huolissaan; urheiluvedonlyönti on viime aikoina hiipunut. Tiedotusvälineet tiedottavat ansiokkaasti päivittäiset eri maiden koronatautikuolemat. Tässäpä on hyviä veikkaus- ja vedonlyöntikohteita, esim. vakioveikkauksen tapainen Suomen ja 12 muun nimetyn maan koronan viikkokuolemat!

Etlari voisi tutkia myös tukirahojen saajia, olisi jutun aihetta. Kiinnostaisi lukijoita eli loppu laskun maksajia.

Miksi postinkantaja kuuntelee musiikkia työn yhteydessä nappikuulokkeilla? Vaikea asiakkaan lähestyä jos on asiaa kun jakaja on omissa maailmoissa.

Yrittäjiltä katsottava omaisuus, pankkitilien saldot, kaikki mahdolliset selvitykset ennen tukien maksua !! BF:n tuet menneet täysin vääriin kohteisiin.

Myllysaaren sillan kupeessa oleva koirankakkapussiautomaatti tyhjennetään heti kun se on täytetty. Se ei siis pääse palvelemaan tehtäväänsä mihin se on tarkoitettu.

Koska tulee televisiosta Huutokauppakeisarin jakso Tein hyvän anomuksen?

Voi kun Akin ja Helin piti perua tämän vuoden Karibian risteily. No annetaanhan me veronmaksajat heille 100 000 euroa. Ei tarvitse ihan nälkää nähdä. Ja voihan Heli myydä niitä muumimukejaan 10 000 euroa kpl.

Nyt taitaa mopo keulia Marinin Sannan hallituksessa. Paniikissa yritystukia jaetaan niille, jotka ekaksi ehtivät laittaa hakemuksen. Yhtään ei tutkita yrityksen tilinpäätöksiä kaupparekisteristä. Puhumattaan siitä, että tarkistetaan omistajien ulosotossa olevat summat.

On tää erikoista aikaa: huutokaupan pitäjälle tosta vaan 100 000 euroa ja opetusministeri avaamassa koulut keskellä pandemiaa & pidentämässä oppivelvollisuutta!

Nyt Hollolaan aiemmin kaavaillut tuulivoimalat pystyyn, kun valtioneuvoston tilaama tutkimus selkeästi osoitti, että terveysvaikutuksia ei ole, vaikka vastustajat niin virheellisesti väittivätkin. Hinku tavoitteetkin täyttyisivät kerralla.

Miksi vain Tomi Lounemalla oli viisautta ottaa vastuu tekemästään virheestä. Missä on "tyttöjen" vastuu? Vai eikö he tee virheitä ollenkaa? Vai eikö heillä ole vastuuta ollenkaan?

Tietenkin kansanedustajat haluavat lapsilisät varakkaillekin, kun itse ovat suurituloisia.

Voisko kaupat kuuluttaa turvavälin pitämisestä kun tuntuu unohtuneen tungetaan aivan kiinni varsinkin riskiryhmien ostosaikoina esim. hevi/maito/kassa.

Koirien kuljettajille ei koirapuistot riitä, on vallattava kaikki rannat, puistot ja kentät. Ne on kyllä tarkoitettu ihmisten virkistykseksi sekä liikunnalle.

Elokuvateatteri Finnkino on kiinalaisomisteinen. Tässä yksi paikka jota en elämässäni tarvitse.

Ministereiden ja virkamiesten aika kuluu lööppien oikaisuihin. Minä ainakin tulisin hulluksi siinä sekamelskassa.

Tuulivoiman vastustajat estivät Hollolaan kaavaillut tuulivoimalat valheillaan terveysvaikutuksista. Nyt jokaisen nähtävissä viimeisin tieteellinen tutkimus, joka kumoaa täysin nämä väitteet. Eikö olisi reilua yrittäjää kohtaan käynnistää hankkeet uudelleen.

Avataan koulut, niin saadaan lisää koronaa Lahteen. Säälittää koulujen henkilökunta!

Onnea kelttikoru! Sait ison investointituen!

Palauttakaa linja-autoihin käteismaksu rahalla, niin asiakkaat palaavat.

Nyt olisi hykyn yksityistäjien syytä huomata, ettei koronaviiruksen hoidossa yksityiset terveysjätit saaneet edes testausta kuntoon, saati jäljitystä tai hoitoa. Lopettakaa yksityistäminen.

Miten kirkko osallistuu koronatalkoisiin, lähes 4 miljoonaa jäsentä! Voisko kirkollisverosta tinkiä, kun kirkollisia palvelujaan ei saada nyt?

Pieni korjaus muistisääntö kerrostalossa asuvalle ohjeistukseen: Naapurille ei tarvitse ilmoittaa mitä musiikkia kuuntelee tai kuinka paljon kaveria on kylässä, mutta... kaikenlainen kovaääninen pulina, räkättäminen, kolistelu, musiikin jumputus, yölliset remontit sen kaikissa muodoissa, asuntoon kuulumattomien ihmisten oleskelu häirintätarkoituksessa ja kaikenlainen tuottamistarkoituksellinen metelöinti on kokonaan kielletty. Kerrostaloissa yörauha alkaa klo: 22.00, ja se koskee kaikkia. Suomen perustuslain mukaan jokaisella on oikeus kotirauhaan, ja sen rikkomisesta säädetään erikseen kotirauhan rikkomista koskevassa lainsäädännössä.

Yritystoiminnan tukeminen pitää lopettaa, kun nämä aiheuttavat valtavaa kateutta ja riitaa saajien välille. Kateus on ällistyttävän vahvaa.

Yliopistot järjestävät vastuullisesti etäpääsykokeet, vaikka altistus kestäisikin vain muutaman tunnin. Hallitus miettii koulujen avaamista pari viikkoa ennen kesälomaa. Silläkö varmistettaisiin laumaimmuniteetti? Oppilaat ja koulujen henkilökunta koronoisivat immuniteetin kätevästi kesälomallaan...

Vasemmistohallitus uhraa lapset jotta itse pääsevät vappua juhlimaan! Toivottavasti Marin käyttää Rinteen ostamat pikkujoulukoristeet myös vappujuhlissa, nehän sopivat lapsenmielisille ajankohdasta riippumatta: pehmojalkapallot yms, ei tuhlata rahaa uusiin.

Mistä noita imbesillejä löytyy, jotka ilmeisesti kuvittelevat maapallon lopettavan pyörimisen tunniksi kellojen kesäaikaan siirtelyn johdosta, jolloin muka valon määrä lisääntyy päivässä!

Vanhuksilla on identiteettikriisi, haluttaisiin olla nuoria eikä ikäisiään. Jään 63v vanhuuseläkkeelle, hyvä niin.

Törkeää että joku bloggaaja saa 100.000 euron avustuksen ja oikeista töistä lomautettu joutuu nuolemaan näppejään!

Lahden radion aamulähetyksen naistoimittaja hei. Hotakaisen kirjassa Kimi avautuu harvinaisella tavalla itse. Hotakainen on pannut paperille heidän lukuisissa tapaamisissa. Joitain juttuja oli kyselty läheisiltä kavereilta muistaakseni. Tee oikaisu.

Kuntosali GOGO on auki jippii.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut