Näppis: Vielä on liian hyvin asiat, kun yli 70 v. valittaa, että kaupassa ei ole tarpeeksi tavaraa klo 7.00 aamulla. Olihan tää vitsi!

Vielä on liian hyvin asiat, kun yli 70 v. valittaa, että kaupassa ei ole tarpeeksi tavaraa klo 7.00 aamulla. Olihan tää vitsi!

Laiha Laihempi Etlari. Ei meinaa saaha enään takkaa syttymään.

Huutokaupanpitäjän kaupantekokykyä ihmettelen, ostaa nettisivut 12 5000 eurolla. Kyllä noin yrityksen saa hätärahoituksen tarpeeseen?

Huutokauppakeisari osaa hyvin leikkiä köyhää.

Kyllä olen yllättynyt millähän perusteella tämä telkkarissakin kyllästymiseen asti näytettävä Palsanmäki on ansainnut yritystuen, kun viime verotustulojen mukaan pärjäisi muutaman vuoden aivan omillaan.

Mieluummin valtion tukea julkiselle liikenteelle kuin huutokauppakeisarille tai somettavalle julkkisäidille!

Ottakaa LSL asiaksenne kiireesti mahdollisuus ladata linja-autossa matkakortti ja myös mahdollisuus maksaa pankkikortilla. Nämä ovat konstit nyt kun lipputulot vähentyneet. Huomiota myös bussien siisteyteen.

Mökillä sähköstä maksetaan 15 euroa ja siirrosta 33 euroa! Onko kohtuullista?

Kallella kun on energiaa, niin eikö hän voisi ruveta kesällä hätistelemään hanhia puistoista ja rannoilta. Sais hän ja ihmiset hyvän mielen.

Nyt on kotimaisella matkailulla tilaisuus iskeä! Ei kun markkinoimaan! Syntyy työpaikkoja ja säästyy ulkomaan valuuttaa! Loistava tilaisuus!

Jos kerran maski suojaa muita, niin silloinhan kaikki voittaisivat jos sitä kaikki käyttäisivät mm. kaupassa. Onhan maita joissa se on pakollinen em. syystä.

Onko jo selvitetty kuka kaatoi ja vei autokuormallisen tukkipuita Tapanilan luonnonsuojelualueelta ja kuka katkoi istutetut puut Ankkurissa. Tietääkö joku?

Kariniemen kuntoportaiden rakentaminen on täysin turha kustannus tilanteessa, jossa kaupungin taloutta kuormittavat huomattavasti tärkeämmät ja kiireellisemmät tehtävät. Kaupungissa on portaita, mäkiä ja polkuja sekä erilaisia muita kuntoilumahdollisuuksia yllin kyllin: hyppyrimäen portaat, radiomäki, Tiirismaa jne. Keskustan vähäiseksi käyvää luontoa ei tarvitse tällaiseen tarkoitukseen enää enempää rakentaa.

Nyt olisi otollinen aika purkaa Jalkarannantien palanut puutalo.

Ei kelpaa kotimaiset amatöörit palstoille töihin. Ei se mitään, ei niitä ole varaa ostaa kuka ne kerääkin. Rahdatkaa ulkomaille suoraan.

Taas nähtiin, keille yksinyrittäjille tuki jaetaan. Ne jotka tukea todella tarvitsevat, jäävät sen ulkopuolelle. Tuleehan taas lisää yhteiskunnan elättejä.

Onkohan meidän vasemmalle kallellaan oleva hallitus harkinnut että otettaisiin käyttöön ihan uusi Taitettu indeksi ja kuten edellinenkin, ihan vaan väliaikaiseksi. Ettei vaan eläkeläisillä mene liian hyvin.

ESS:n toimittajille: Sana uupua ei ole sanan puuttua synonyymi, kirjoitatte toistuvasti väärin!

Tyhmää valittaa pienestä kotihoidontuesta. Olisi kiitollinen että saa edes sen verran. Olin kolmen lapsen kotiäiti 70 -luvulla, eikä ollut tietoakaan mistään kotihoidontuesta. Töihin ei kannattanut mennä, koska käteen ei olis jäänyt mitään hoitomaksujen jälkeen. Pakko oli pärjätä ja lasten hankkiminen ei ole koskaan kaduttanut.

Onko poliisilla huono yleiskunto tai koronavirus kun etälamautinta käytetään? Ei haluta ottaa haasteita vastaan, ja päämäärään, asiakkaan henkilökohtaiseen parhaaseen ei päästä. Sinipukuisen vaatteen kantajat vaihtoon.

EU sopi 2014 Risikon aloitteesta suojavarusteiden yhteishankinnan. Kaikki oppositio puolueet persuja myöten ovat olleet hallitusvastuussa liittymättä sopimukseen. Nyt heidän omasta töppöilystä syytetään Pelkosta.

Olen samaa mieltä siitä, miten ylivelkaantuneita kohdellaan. Heidät jätetään ihan yksin maksamaan velkojaan, etkä tiedä oletko saanut kaikki hoidettua pois. Mitään tietoja ei tule mistään, oletko mahdollisesti saanut luottotietosi takaisin. Miksi velalliselle ei ilmoiteta mitään tällaisista tärkeistä asioista? Olemmeko toisen luokan kansalaisia, joista ei tarvitse välittää mitään? Mutta mekin maksamme veromme tähän yhteiskuntaan.

Nyt olis Lahden vihreillä oikean "ekoteon" paikka, kun wanhan sataman rinteeseen ollaan suunnittelemassa rautarappusia, joiden tieltä kaadettaisiin kymmenittäin vanhoja puita. Kettingillä puihin kiinni kuten Koijärvellä aikanaan!

Ymmärrämme, että pienyrittäjät ja pk-yritykset tarvitsevat tukea kipeästi. Kokoomuksen ehdotus, että alkuvuoden ALV-maksut palautettaisiin yrityksille, on arveluttava. Ne yritykset, jotka harrastavat agressiivista verosuunnittelua, pitäisi rajata pois. Tässä tilanteessa tulisi ottaa käyttöön tarkka tukisuunnittelu, jotta oikeasti apua tarvitsevat yritykset pääsevät jaloilleen. Taitaa eliitin mielessä kangastella aikamoinen puhallus.

Piikki auki- totuus alkaa tulla eteen. Esim. huutokauppakesarille kahden vuoden palkka käteen. Riittääköhän raha oikeille yrittäjille "tarvitsijille."

Nyt on hyvä irtisanoa viimeisetkin vanhat työntekijät koronavirukseen vedoten, yhteiskuntarauhamme kustannuksella.

Mitähän tuo moottoripyöräpoliisi teki sunnuntaina Lahdenkadulla, kaksi paineli punaisia päin ja poliisi kyttää vain autoilijoita. Oliko puusilmä kun ei nähnyt kahden metrin päähän .

Vihreä Capitalin johtaja on hyvillään että korona iski Etelä-Euroopan kaupunkeihin. Lahti pelastuu ja moottorikisat ajetaan lahtelaisten veroeuroilla velaksi.

Hei te kaupungin viisaat liikenneinsinöörit, oisko mitään saumaa saada hidastetöyssyjä Malskin kävelykatualueelle hillitteen noitten autoilijoitten menoo?

Aamulla. Meidän pihalla. Viiden-kuuden kerrostalon rajaamalla turva-alueella, hiekkalaatikolla, oli hiekkakakku. Vein sen 'kruunuksi' pääsiäismunasta muovilelusen. Se oli komea kakku. Sitä ei ole enää. Joku katsoi parhaaksi talloa sen tuusan-nuuskaksi. Jos olisin ilkeä, sanoisin, että tule ja korjaa korona, ettei tarvitse jäädä näiden tallojien hallinnoitavaksi. En ole ilkeä. Kyllä se elämä Teitäkin vielä opettaa! Vanha kansa sanoi: "Minkä taakseen jättää, sen eestään löytää". Kevättä. Ja kohti kesää!

Ahtialan terveysaseman lakkautus niinkuin muidenkin ei aja kaupunkilaisten etuja. Haetaan vain säästöjä kiinteistökuluissa. Tästä kannattaa nyt nostaa äläkkää lahtelaiset ja kansanedustajat.

Elämäntehtävä ja evääjän tehtävä. Toinen ei tue elävää ja kehitä, mikäli pitkäkestoista.

Ei sitä Pelsun kausikorttia ole pakko ostaa, jos pelkää rahansa menettävän. Voihan niitä pelejä käydä muutenkin katsomassa.

Saksa ottaa 47 elintasopakolaista ja Suomi 175. Onko suomi näin paljon varakkaampi?? Hyvä heppakeppi hallitus!

Mikähän mahtaa olla huoltovarmuustaso viljalla, polttoaineilla, elintarvikkeilla ja sähköllä kriisin tullessa päälle?

Kävellään PERÄKKÄIN, jos on vastaantulijoita! Silloin saadaan riittävä turvaväli. Ei parisuhde siitä hajoa, sillä ohituksen jälkeen voi taas palata oman kullan kylkeen. Sama koskee myös pyöräilijöitä.

Nyt on tasan 5 vkoa etätöitä ja kävelyä joka välissä. Enää pikkuinen masu mutta pystyn jo kahdesti päivässä pistelemään yli 1 h korkeammalla sykkeellä.

Ukrainalainen opettaja tienaa parissa päivässä oman kk palkkansa n.150 euron urakalla. Jos vertaa Suomen palkkatasoon niin pitäisi saada parista päivästä n. 3 000-4 000euroa. Enpä yhtään ihmettele, miksi ukrainalainen opettaja tekee ahkerasti töitä mansikkapellolla ja miksi niitä palkataan. No, kun saa niin halvalla.

Green City Lahti varakkaiden johtajien hiekkalaatikko leikki. Tällaisena aikana tuhlaavat verovarojamme suuriin palkkoihinsa !

Kiitos ruusuista sille joka muisti meitä hoitajia Onnelanpolun hoivaosastoilla. Se lämmitti ihan oikeasti. Terveisin lähihoitaja.

Yritystukia mieluummin niitä tarvitseville kun esim. Huutokauppakeisarille. En halua veroina maksaa tällaisia kiireellä tehtyjä järjettömiä päätöksiä. Sanoivat että: Rahaa riittää kaikille, näköjään riittää.

Teko niin vähäinen ettei syytetä. Mikä teko Frane? Sanoit ettei mitään tapahtunut. Kokoomuksen parhaimmistoa.

Phhykyn johtajat kotikonttoreista toitottavat: Yhdessä tästä selvitään. Syksyllä uudet yt- neuvottelut käynnistetään, yrittäkää jaksaa siihen saakka.

Jos huutokauppakeisari saa tukea yrityksen kehittämiseen, ehdotan että investoisi jonkinlaiseen katokseen ulkona istuvan yleisön ylle. Joskus sataa ja maksavat asiakkaat eivät viihdy tilaisuudessa. Siinä ei menisi valtion rahat ja tuet hukkaan.

Ministeri Pekonen edustaa Hämettä. Silti olen sitä mieltä, että THL-gaten takia Aino-Kaisan pitää erota virastaan. Hän ei puhu vakuuttavasti.

Toivottavasti Aki nyt maksaa parempaa hintaa tavaran tarjoajille (kun nyt saa 100 000 euroa tukea valtiolta), sekin on yrityksen kehittämistä, ainakin imago kehittyy. No nyt tuli jo ilmaista mainosta Hirvaskankaalle.

Asioiden jälkipyykki on nyt menossa Suomessa. Kun ei osata asioita hoitaa niin nyt sitten ollaan kysessä.

Onko iltapäivä lehtien ainoa tehtävä metsästää ja mustamaalata kulloinkin vallassa olevia ministereitä? Jospa joskus myös positiivista koska sitä on runsaasti!

Voiton päivää ei tarvitsisi juhlia, ellei Stalin olisi aloittanut talvisotaa. Suomen melko hyvä puolustusmenestys rohkaisi Hitlerin hyökkäämään N-liittoon.

Kyllä "niille oikeasti työttömille" raha riittää. Yrittäjät velkaantuvat joka tapauksessa, saavat tukea tai ei. Pimeä työkään ei nosta yrittäjää suosta. Pienyrittäjällekin tuhansia euroja kuluja korona ajasta. Eipä kannata kadehtia.

Muistisääntö kerrostalossa asuvalle: klo 23-6 välillä ei tarvitse ilmoittaa naapureillensa mitä musiikkia kuuntelee tai montako kaveria on kylässä.

Suomalaisessa yhteiskunnassa miljardikulut aiheuttavaa henkilökorttiuudistusta ei tarvita, jos lakataan antamasta paperittomille syntymäpäiväksi 1.1.

Miksi ihmeessä eläkkeelle päässeet isot rahat nostavat eläkeläiset eivät pysy eläkkeellä? Työuran jälkeen soisi Lindberginkin kumppaneineen nauttivan vapaudesta konsultointien, politikointien ja ties minkälaisten uusien urien sijaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut