Näppis: Onko Lahdessa myönnetty ääretön budjetti katujen suunnitteluun: niitä veivataan joka puolella uusiksi. Sekö on tänä aikana tärkeintä, kuka myöntää rahat?

Onko Lahdessa myönnetty ääretön budjetti katujen suunnitteluun: niitä veivataan joka puolella uusiksi. Sekö on tänä aikana tärkeintä, kuka myöntää rahat?

En yhtään tykkää, että ikäihmisiä nimitetään vanhuksiksi. Olen pirtsakka kahdeksankymppinen enkä todellakaan mikään "vanhus!"

Pitäkää vaan mökkikuntalaiset ne palvelunne. Parempia mökkejä saa Uudeltamaalta. Ei kukaan välitä tuollaisten kuntalaisten peruSasenteista.

Viimeisen gallupin jälkeen alkoi persujen hillitön hyökkäys demareita vastaan, jokainen voi arvata miksi. Tämä on sitä heidän vastuunkantoa keskellä koronan vastaista taistelua.

Sinulla joka valitit siirtomaksusta ja sanoit sen olevan laillistettua ryöstöä, annan neuvon. Lopeta sähkön käyttö kokonaan ja pura sähköliittymissopimus. Ethän näy tarvitsevan sähköä juuri ollenkaan. Tuo laskusi on luultavasti vuoden jaksolta ja käyt mökilläsi muutaman kerran kesässä. Perusmaksut siirrosta menevät kuukausittain, vaikka et sähköä käytäkään.

Sähkölasku: siirto 241 e/kk, sähkö 113 e/kk. Tämä on myös julkinen ryöstö!

Mitä eroa on sillä, että Lipponen lobbas kaasuputkia ja Lindberg hävittäjiä? No ilmansuunta ja siitä johtuva reaktio.

Käsittämätöntä että Afrikan mantereelle huudellaan miljardeja kaiken sen jälkeen mitä sinne on vuosikymmeniä rahaa laitettu. Jos tuon kokoinen mantere ei pysty kansastaan huolehtimaan, onko sen olemassa olo edes oikeutettu? Pantterihattuisille päälliköille ilmeisesti rahat menneet ja kansa kärsii.

Miksi kaupungin kaikki portaat ovat vielä "Ei talvikunnosssapitoa"-asennossa. Kevät on jo pitkällä. Lunta ei ollut edes talvella. Häpeällistä tulevalle ympäristöpääkaupungille.

Starkin alueelle rak. 23 uutta kerrostaloa ja aina kun jotain puretaan, niin tilalle tulee kerrostaloja. Mistä ihmeestä ne asukkaat tulee?

Laiskat naiset ja tohvelimiehet saavat aikaan sen, ettei miehillä ole enää aikaa miesten töille. Pihat rehottaa, autot epäsiistejä, talonhoito laiminlyödään jne...

Ei tule pettäjämies pääsemään helpolla. Ajan saatossa huomaa, mitä tuhosi ja menetti.

Tupakka ja alkoholi kuuluu olennaisesti ovelaan politiikkaan, jossa ohjaillaan kuolemaan ennen eläkeikää. Tupakkamainonta lopetettiin siksi, ettei mainostaja joutuisi vastuuseen.

Hulluuden huippu. Huutokauppakeisari saa 100 000 euroa tukea vaikka ei työllistä kuin itsensä, vaimon ja Markun.

Joku väittää, että rikastuu kun on työtön. En yhtään ole sellasta tavannut, tiukilla ollaan.

Onnistuuko naapurit millään syksyllä haravointi pihallanne, ettei montaa vuosikymmentä tarvi hoitaa tuulen tuomia lehtiänne?!

Huomio! K-rauta Laune, Starkki ja RTV. Nykyaikainen vastuullisesti toimiva kauppaliike ei roskaa ympäristöään vaan vaalii sitä.

Vasemmistohallitus jakaa kaikille varakkaille ahneille yksityisyrittäjille avustuksia vaikkei olis varaa. Meinaan vaan että toveri Palsanmäellekin rahaa, kai sitten entiselle kommarille eli Wahlroosillekin irtoaa jotain pientä? Todelliset tarvitsijat jää ilman...huijareillekin rahat käteen heti.

Ranta-Kartanon rakentaminen hotelleineen, parkkipaikkoineen ja allasosaston rakentamista tulee siirtää ja laittaa nekin rahat todella tarpeeseen. Lahden asukasmäärä ei tule kasvamaan.

Miksi koko ajan hoetaan, kuinka masentavaa on olla kotona. Kerrankin voi hyvällä omalla tunnolla löhötä sohvalla, oikein käskettynä. Kaikki eivät kaipaa edes ns. läheisten soittelua, kun eivät muulloinkaan ole yhteydessä. Koti on paras paikka!

Lehdessä uutisoidaan, että korona vie Veikkaukselta 70 milj. kuukaudessa. Eli onko nyt kansalaisilla tuo rahamäärä käytössä?

Eniten hallaa tekevät olemassaolostaan taistelevat kohulööppien keksijät.

Ihmettelin tässä lehtiä lukiessa että kuinka noita tukia jae taa. Huutokauppakeisarikin sai 100 000, ja ei kauankaan kun ilmoitti jäävänsä aikaisemmin eläkkeelle. Jos ei rahaa niin ei voi jäädä. Ai niin, mutta nämähän oli firman tietoja, eihän niihin omia rahoja sotketa. Tässä toimii taas rahojen uusjako. Ja eiköhän eläkeläiset taas maksa kun tästä selvitään.

Kyllä ihmetyttää BF:n myöntämät tuet. Niitä myönnetään näköjään yrityksille, jotka toimii ihan ok tämän kriisinkin aikana. Esim. Palsanmäki pyörittää netissä huutokauppaa, jossa yhdestä muumimukista tuli 12 tuhatta ym, en usko että ihan kriisissä ovat. En ole kade, mutta ottaa päähän niiden yrittäjien puolesta joiden toiminta täysin seis. Heille tuet on sitä, että tarjotaan lainaa, joka tietysti maksettava korkoineen takaisin.

Jos tontin vuokra 6041 euroa ja nousee 60 prosenttia, uusi vuokra on 9 666,60 euroa. Jos taas uusi vuokra on 15 000 euroa, korotusprosentti =144,3.

Matematiikka on mukavaa ja ennen kaikkea hyödyllistä. Minulla on ollut hyvä onni matematiikan opettajieni suhteen alakoulusta lähtien. Kaikkien 15 v täyttäneiden tulisi peruslaskutoimitusten lisäksi hallita prosentti laskut ja ensimmäisen asteen yhtälöt verrantoineen. Terveisin 70 v riskiryhmäläinen.

Nykyinen sotu on hyvä, yksilöivä tunnus. Suurin osa suomalaisista ei edes tiedä miten se ilmaisee sukupuolen. Ei ole tarvetta muuttaa sitä. Tulisi varmaan kalliiksikin lukuisten vaihtuvien asiantuntija ryhmien vuosien palaveroinnin jälkeen. Ja kaikki vain pienen vähemmistön päähänpiston tähden.

Eikö Suomen perustuslaki takaa myös hoivakotien ikäihmisille tarvittaessa osaavaa sairaanhoitoa? Myös Attendo itse on ilmoittanut , ettei pysty antamaan vakavasti sairastuneelle vanhukselle sairaalatason sairaanhoitoa. (Kiuruveden tapaus) Koronan iskiessä myös vanhukselle kuuluu riittävä hoito! Omaiset olkaa valppaina!!

Ei hoivakodista vanhus pääse sairaalahoitoon muulloinkaan, saati koronan aikana. Lääkäri hoitaa etänä hoitajien tiedotuksen varassa. Surullinen oma kokemus.

Joko Asikalan taxilta loppui vanhukset" joita rahastettiin. Ei kaikki taxsit toimineet näin.

Kiitos Lahden kaupunki iloisesta yllätyksestä. Ystävällinen henkilö soitti ja kyseli kuulumisia.Oli kiva tietää että joku piti huolta. Tuli hyvä mieli.

Ihmettelen järj. TV-mainontaa soittamisesta maksull. puh.numeroihin, jotta lapsi saisi ystävän tai kouluruokaa. Milloin niistä tuli maksullisia?

Minkä vuoksi Suomessa varastoidaan aseita ruostumaan? Jos sota syttyy niin tilataan aseita Kiinasta halvalla.

Nyk. demarihallitus voisi määrätä edusk. avulla eläkeyhtiöt antamaan valtiolle 20-30 miljardia koronarahastoon, eläk. taitetun ind. avustuksella keräämästään yli 200 miljardin omaisuudesta. Näin tulisi hyvitettyä aik. dem.hallituksen eläkel. tekemä vääryys. Ei tosin eläkeläisille, vaan koko kansalle.

Aikooko kaupunki oikeasti kustantaa tarpeettomat portaat Kariniemeen samalla kun huonoon taloudelliseen tilaansa vedoten lomauttaa henkilökuntaansa?

Business Finlandin hätäavusta: onko nämä julkkisfirmat oikeesti hätää kärsimässä??

Poliisit Renkomäenväylälle: 30 km rajoitus työmaan kohdalla, ajetaan 70-80 kymppiä jatkuvasti, hidasteet pultattu irti, heijasteporsaat nostettu sivuun, ettei tarvitsi hidastella.

Uutisoitiin, että Kreikan leireiltä on noudettu lapsia Saksaan. Koneeseen nousi nuoria miehiä kännyköineen. Heitäkö olisivat Suomeen haalittavat 175?

24.1. PS-ohjelmassa Lasse Lehtinen kehui kiinalaista keittiötä: "Mikä tahansa ötökkä kelpaa ruoaksi !" Mitähän mieltä Lasse on tänä päivänä...

Tiedoksi kilpa-autoilijoille: Koiskalantie ei ole Kymi Ring, se sijaitsee Iitissä.

Suomi ottaa tähtitietellisen summan valtionvelkaa viruspandemian takia. Tällaisissa oloissa pitää unohtaa suunnitelmat noutaa elätettävää uusväestöä.

Nyt koronavirusaikana kannustetaan metsänomistajia metsähakkuisiin toden teolla, kun Suomi elää metsistä. Ei kai niitä metsätöitä nyt kannata kauheesti tehdä kun linnut on pesintäpuuhissa, järki käteen metsänomistajat!

Oisko Sarvamaa isoista tuloistaan voinut elättää vaimonsa muutaman kk?

Huono äiti oy: 100 000 hätäapua, vuoden 2019 liikevaihto 248 000?

Oi niitä aikoja, kun Lahden päättäjillä oli järkeä.

Talvirengaskeskustelussa halutaan taas hämätä. Totuus on lopulta se, että turvallisin on ennakoiva kuljettaja, jolla nastat alla. Ei renkaat tee kuskista huonompaa tai parempaa vaan päinvastoin. Valinta on Suomessa vapaa, onneksi suurin osa päätyy nastoihin edelleen.

Katson paljon noita Remppa vai muutto-ohjelmia. Ja yhäti ja aina jaksan ihmetellä, miksi ihmeessä vessassa pitää olla kaksi pesuallasta. Pitääkö naama ja hampaatkin pestä yhdessä?

On kevät, linnut jo pesivät. Ja eikös mitä: Lahti se taas tuo koneensa ja raivaa metsää ja pesimäpuita siinä ohessa. Sama juttu ja vastustus mm. viime vuonna. Eikö syksy kaadoille käy? Laki pesimärauhasta ei kaupunkia koske?

Sinä joka olet katkera savo-karjalais-eläkeläisiin: kierrä meidät kaukaa, ettei meidän iloinen ja elämänmyönteinen luonteemme tartu sinuun. Elä vain omaa kaunaista elämääsi.

Oletteko kateellisia kun teillä ei ole kullanmuruja juoksemassa rappukäytävässä? Kyllä ne juoksee vanhemmatkin.

Kyllä pakolaisleireillä on varakasta väkeä, kun Saksaankin haetut teini-ikäiset kuvasivat toisiaan kalliilla älypuhelimilla. Näitäkö Ohisalo ja Haavistokin sieltä haluavat?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 2. FC Lahdelle ensimmäinen maali kotipelissä Ilvestä vastaan
 3. Suora lähetys: Reipas hakee revanssia MiPKin vieraana - ottelu käynnissä, ESS:n tilaajana voit katsoa peliä tästä
 4. Villähteellä kahden auton kylkikolari
 5. Perhoset ovat melkoisia linssiluteita – katso lukijoiden kuvat auringossa paistattelevista päiväperhosista
 6. Lastenlauluja lauletaan suositussa yhteislaulutilaisuudessa Lahdessa torstaina
 7. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 
 8. HU-46 uudisti rullahiihtoradan – Hälvälän olosuhteet keräsivät kiitosta SM-kisojen ampumahiihtäjiltä
 9. Lahden Ahkeralle kiekkomitaleja 14- ja 15-vuotiaiden SM-kisoista
 10. Lahden Ratsastajien Iina Kauhanen voittoon Ypäjällä
 11. Helvetinjärven kansallispuisto hurmaa jylhillä kalliomaisemillaan – "Toivon, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että meillä on todella hienot maisemat eikä meidän tarvitse aina lähteä Kanarialle"
 12. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 13. Nuoret miehet ajoivat kilpaa Lahdessa, toisella yli satasen nopeus taajama-alueella
 14. Seppälä ja Eder voittivat rulla-ampumahiihdon yhteislähtömestaruudet – ohilaukauksia kertyi Hollolan helteessä kosolti
 15. Rakennuskannan rekisteritiedoissa puutteita – Lahdessa tähän mennessä oikein joka neljännen kerrostalon tiedot, Hartolassa rekisteristä puuttui jopa puolet rakennuksista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.