Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Kun katselee asuntoilmoituksia, ei löydä erillistä keittiötä. Kt eli toisin sanoen keittiö olohuoneen nurkassa. Eikö kt ole muutenkin jo poismenevä huono idea?

Kun katselee asuntoilmoituksia, ei löydä erillistä keittiötä. Kt eli toisin sanoen keittiö olohuoneen nurkassa. Eikö kt ole muutenkin jo poismenevä huono idea?

On ihme, kun kaupoilla pitää käydä koko perhe.Tällaisena poikkeusaikana on parempi, mitä vähemmän on porukkaa liikkeellä. Kauppakaaren monitarveliikkeeseen pariskunnat ramppaa päivittäin. Osaahan rouva varmaan ostaa kengät ilman puolison mielipidettä.Sairaat tietysti tarvitsevat tukihenkilön...

Rakastan teitä palomiehet. Päijät-Hämeen pelastuslaitos oli taas tehnyt upean ja suurta sydäntä osoittavan eläimen pelastus tehtävän.Ess 18.4 lehdessä juttu, kun palomiehet pelastivat jäiden seassa taistelleen hirven. Hienosti hoidettu homma! Kiitos.

Prosenttilasku on vaikeaa. Jos vuokra nousee 6 041 eurosta 15 000 euroon, niin korotus on lähes 150 prosentista, ei 60 prosenttia.

Junior-Pelicans kiitos kaudesta ja asiallisesta toiminnasta. JR:lle tsemppiä, toimintasi on erinomaista. Hommat jatkuu!

Kaiken tämän koronauutisoinnin keskellä haluan muistuttaa koiranomistajia aivan tavallisesta arkisesta asiasta. Kun lemmikkien kanssa nyt mahdollisesti ulkoillaan tavallista enemmän, niin niillä ei edelleenkään ole asiaa uimarannoille, leikkikentille tai urheilukentille.

Miljardeja maksavaan sukupuolettoman sotutunnuksen muuttamiseen löytyy kyllä helposti rahaa, mutta ei hoitohenkilökunnan palkankorotuksen.

Ihanaa, kun on kesäaika, toivottavasti jatkuu aina.

Voisiko etusivuillenne laittaa vaaleampia ja vaikka värikkäämpiäkin kuvia, kun tämä aika on muutenkin synkähköä? Kiitos!

Hoivakoteihin näköjään laitetaan HVK:n vialliset maskit, kangas/kuminauhaviritelmiä ym epäkelposuojaimia. Ei ihme jos vanhukset ja hoitajat sairastuu.

Nyt kun suojavarusteita on riittävästi, nyt niitä sitten riittää hoivakoteihin ja kauppojen ulko-oville.

Onko kukaan tutkinut, ettei nämä Kiinasta tuodut "halvat" hengitys suojaimet ole valmiiksi kyllästetty koronaviruksilla.

Miksi poliisi ei tee tehtäviään? Möysän uimarannasta on tullut koirapuisto.

Robotin kyselijälle. Kehottaisin tutustumaan ylikontrolloijan oireyhtymään.

Kariniemen porrashankkeisiin varatuille rahoille olisi varmasti tärkeämpiä käyttökohteita. Päättäjät, nyt vastuullisuutta päätöksen tekoon ja varat sinne missä niitä oikeasti tarvitaan. Esim. hoitajien palkkaamiseen.

Sinä joka laitoit Vaaniankadulla autooni lapun, olisit voinut jättää edes jonkun yhteystiedon. Mainostamaasi opetusta on hankala saada, jos ei tiedä keneltä sitä tulisi edes pyytämään.

Kyllä nyt on isoja ja tärkeitä asioita politiikoista koostuvalla Lahden tekn. ja ympäristölautakunnalla päätettävänään; Karirannan kuntoportaat, joista jotkut löytävät jopa raskautta ja aggressiivisuutta. Voi hyvät hyssykät tämän kaupungin asioiden käsittelyn tärkeysjärjestyksiä.

Globalisaatio nähty. Tuotanto ja työpaikat takaisin kotimaahan. Ja varmuusvarastointi kuntoon sekä ammattitaitoiset ostajat kunnille ja valtiolle.

Kyllä se poimijoiden urakkapalkka perustuu Suomen tessiin ja ulkomaalaiset poimijat tietää sen hyvin. Meillä myös suomalaisia poimijoita, tienaa hyvin.

Eikös se 100,000 00 euron tuen saaja ollutkin virtuaalimeikkiyrittäjä? Olihan siitä tässä lehdessäkin kirjoitus. Olis varmaan kyllä ollut parempaakin tarpeeseen ollut tarvetta. Työllistääköhän se muuta kuin itsensä. Mahtava alku.

Nyt kun Uusimaa on avattu, voitiin kertoa oikea kuolleiden määrä siellä.

Miksi phhyky valehtelee järjestelmällisesti suojainasiassa? Ette suojaa lain ja ohjeiden mukaisesti henkilökuntaa ettekä asiakkaita. Työssä voi muka käyttää vain toisessa kädessä hanskaa... Ja kangasmaskit haloo!

Ministeri Kiuru - missä ovat luvatut lisätestaukset? Ministeri Pekonen - missä ovat tarvittavat suojavarusteet, joita piti olla riittävästi? Pääministeri Marin - mitä alaisesi puuhaavat ja koska he ottavat vastuun tekemisistään?

Viisikon punavihreitä ministereitä lamppaa päivä päivän perään median eteen! Ei selvillä koronaan kuolleiden määrää, ei olla EU:n yhteisissä suojavarustehankinnoissa mukana! Kohta kaivataan Saulin nyrkkiryhmää!

Hei, please, aforismit takaisin etusivulle!

Setämies pesee hyvin kätösensä, ei uusilla bemareilla ajella likaisilla kätösillä.

Voisko Hollolan Prisma ottaa paremmin huomioon meidät yli 70 v jotka käymme kaupassa heti seitsemältä, meistä moni ostais palvelutiskiltä kalaa valmisruokia salattia yn muuta, toinen on leipien vähyys tai puute. Eikö meitä voisi nyt huomioida paremmin? Kiitos.

Kyllä tuo korona on niin mitätön juttu. Kansanedustajien palkka pitäisi vähintään kaksinkertaistaa, kun heillä on niin kurjaa ja jatkuvilla lomilla kuluu paljon rahaa eikä ihan kaikkea voi lomalla laittaa kansan maksettavaksi.

Satamaraitille rakennettava kuntoporras siirrettävä kulmaan, kuten esim. Pro Puu ehdottaa! Näin säästyy enemmän metsää eläimille ja on luonnollisella paikallaan!

Hoitsut miten asia on? Tv:n A-studiossa ylihoitaja sanoi, että on viikon koulutus. Alaa arvostetaan ja HUS:ssa on alalle jopa tunkua. Tämän mukaanhan Finlandiatalon lisävalaistus ja alan ulkopuolinen arvostus riittänevät. Älkää siis ylpistykö. Tiedä vaikka joskus, siis joskus, palkkaetuihinne kuuluisi liputuspäivä.

Miten voi olla mahdollista että ihmiset, jotka ovat tämän yhteiskunnan ja ilmeisesti kohta menneen hyvinvoinnin rakentaneet joutuvat kärsimään ja kuolemaan yksin hoivakodeissa? Eikö heitä pitänyt ensijaisesti suojata? Hävetkää päättäjät ja ohjeista piittaamattomat kansalaiset!

Jospa näillä vanhuksilla on ollut oma hoitotahto, ettei elvytellä. Ei silloin tehohoitoon viedä? Tällaisestakin voitaisiin informoida, saataisiin selkeämpi totuus asioihin.

En usko, että vanhusten annettaisi vain kuolla. Heillä on monia sairauksia ja valitettavasti ne johtaa kuolemaan, oli koronaa tai ei. Meillä on kaikilla oma aikamme.

Launeen Cittarissa myydään irtokarkkeja, mutta kaikista Prismoista / S-marketeista ne poistettu. Ylireagointia!!! Kaikki liikkeet auki, kiitos.

Oppositio yrittää epätoivoisesti etsiä hallituksen toimista virheitä, mutta on osoittautunut vain oman osaamattomuutensa.

Työpaikalla on ohjeet, käsienpesu ym. ihan normi ainakin minulla. Ovenkahvojen, hanojen ym. desinfiointi kolmasti päivässä. Enpä ole nähnyt sitä vielä.

Ei tauti tartu eikä rutto rupee, sanottiin ennen vanhaan.

No se on suomalainen ikävä luonteenpiirre, omahyväisyys, muiden syyllistäminen. Kannattaisi matkustella ja nähdä maailmaa. Ymmärtää. T. Evakon poika.

Paula Risiko. Olet hoitanut huonosti hengityssuojaimet EUsta ja Kiinasta. Ihmisiä kuollut ja isoja summia euroja tuhlasit. Ota vastuu virheistäsi. Me äänestäjät muistamme sinunkin virheesi.

Uskovaiset naiset sanovat menevänsä kirkkoon. Menevätkin ihan muualle. Sitä se usko on.

Törkeetä, että tv-ohjelmasta noussut yritys saa 100 000 tukea, mut yli 10 v toiminut yksinyrittäjä ei senttiäkään!

Nyt pitäisi pestä käsiä joka välissä. Saippualla. Entä me atooppisesta ihosta kärsivät? Meidän pitäisi myös rasvata ahkerasti. Mutta kerääkö käsivoide pöpöjä?

100 000 euroa huutokaupan pitoon! Kyl mäkin perustan semmoisen ennen seuraavaa korona-aaltoa.