Lukijalta: Mitä Pelicans voi tarjota kausikorttilaiselle?

Jari Laine

Lahden Pelicans käy parhaillaan jo toista yt-neuvottelukierrosta. Tällä kertaa on tarkoitus pienentää niin valmentajien kuin pelaajien palkkoja.

Samaan aikaan Pelicans on aloittanut jo kausikorttien myynnin ensi kaudelle. Mutta mitä myytävää Pelsuilla on?Joukkue on vielä täysin keskeneräinen. Ei tiedetä, ketkä luistelevat ensi kaudella Isku-areenalla.

Esimerkiksi puolustukseen on saatu tähän mennessä vain kaksi sopimusta. Kun tiedetään Pelicansin taloudelliset vaikeudet, harva pelaaja taitaa mielellään tulla Lahteen.

Aiemmin kausikorttien ostaneet ovat saaneet sähköposteihin viestin, jonka mukaan he menettävät aiemmat paikkansa jos eivät toimi nopeasti. Mutta miten tässä tilanteessa voi toimia nopeasti kun ei edes tiedetä millaisen joukkueen Pelicans saa kokoon ensi kaudeksi. On kuin ostaisi sikaa säkissä. Ei ole edes varmaa, pelataanko SM-liiga ensi kaudella ollenkaan. Koronavirus esti jo SM-liigan playoffsit.

Jos kävisi niin huonosti, että Pelicans menisi vaikka konkurssiin, saisivatko kausikorttien ostajat rahansa takaisin? Ei taida onnistua. Pelicans taitaa olla melkoisessa rahapulassa kun turvautuu tämmöiseen menettelyyn.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu