Näppis: Vihapuheet alkaa olla huipussa: nyt syyllistetään uusimaalaisia. Sodan jälkeen syyllistettiin siirtokarjalaisia, sen jälkeen pakolaisia, että tuovat kaikenmaailman pöpöt tullessa.

Vihapuheet alkaa olla huipussa: nyt syyllistetään uusimaalaisia. Sodan jälkeen syyllistettiin siirtokarjalaisia, sen jälkeen pakolaisia, että tuovat kaikenmaailman pöpöt tullessa.

On se hyvä, että pm on nykyään Sanna Marin, eikä köhivä ja änkyttävä Rinne.

Onko Sanna Marin robotti?

En ymmärrä, mikä vaara olisi ikäihmisellä mökillään oloon, kun saa olla pitempiä aikoja kaikesta erillään, liikkua puhtaassa pihapiirissään luonnossa, polttopuita tehden, vettä kaivosta kantaen, kalaa järvestä narraten, leivinuunissa leipää leipoen. Kaupassakaan ei tarvi käydä, kun tavarat tulee tilattuna kaupan palveluna portaille. Olisiko terveempää istua neljän seinän sisällä kerrostalossa? Hallituksen mielestä ei mökkikunnan terv.palveluja saisi käyttää, mutta jos joskus tarvisi, emmekö maksa veroja kunnalle vastineeksi koko ajan?

Nyt yrittäjät pääsevät tälle kadehditulle 33 euron päivärahalle jolla työttömät ovat rikastuneet jo pitkään.

Setämiehet, oto. nenäkaivurikuskit. Ne mitään käsiä pese eikä desiä läträä. Mitä ..skasemmat kädet, se se on äijämäistä. Oppisi edes pistämään suun eteen yskiessä ja aivastaessa. Ei tällä vuosisadalla? Lapsissa ja nuorissa ainoa toivo. Älkää vaarien/isien käyttäytymisestä ottako mallia.

Pelätty pandoran lipas aukesi. Uusimaal. kesäm. ja lähikauppoihin ympäri Suomea. Ihmisten henki ja terveys luhistui jonkun perustuslain edessä. Hallitus on ollut surkea ja kokematon. Ensin ei tehnyt mitään, sitten kehotettuna toki jotain ja nyt täydell. katastrofipäätös. Mitähän mukavaa seuraavaksi.

Jos koronan vuoksi jotain hyvää tapahtuu, niin jos vaikka amerikkalaisilla silmät avautuisivat ja seuraavissa vaaleissa äänestäisivät jotain toista ehdokasta, kuin Trumppia.

Oomilla saatiin pilkottua Lahti Energia ja omistuspohjaa laajennettua. Konstit on monet.

Pitäisikö Sinun JV siirtyä sen edullisemman verkkoruokakaupan asiakkaaksi sen sijaan, että valitat asiassa yleisönosastossa. Eikö olisi reiluakin palkita edullisempi toimittaja asiakkuudellasi, koska ilman heitä pitäisit sitä kalliimpaa käypänä toimitusmaksuna?

Mistä palkasta se urakkapalkka mansikan poiminnasta muodostuu. Ukrainan, Valko-Venäjä, vai Thaiman keskituntiansion mukaanko? Ei ainakaan Suomen palkkatason mukaan.

Pitäiskö nyt kotimaiset mansikat ym marjat jättää ostamatta kun ei kelpaa suomalaiset töihin heille.

Onko Etlarin ja Hesarin aamujakelun viikottaisesta myöhästymisestä tullut normaali vakio? Voisiko toimitus tai painotalo selvittää, korona ei taida kuitenkaan olla syynä? Myöhästyminen on ollut normi jo koko talven.

Aivan asiatonta, suorastaan törkeää arvostelua hallituksesta Kalle Jokiselta. Suuria virheitä hallituksella, puuttuu paineensietokyky ym. Nykyhallituksella jossa kellä, niin heillä on sitä ollut. Mitä Jokinen on itse saanut aikaan, kerrotko? Mitä olisit itse tehnyt tässä tilanteessa? Lehdessä samana päivänä loistava kirjoitus Jukka Tarkalta. Käypäs Kalle lukemassa se.

Tuli sähkölasku. Myynti eli kulutus 18,77 euroa ja siirtomaksu 71,99 euroa. Törkeää laillistettua ryöstöä! Eikö mikään taho voi puuttua tähän?

Yt-neuvottelut ei etene Lahdessa samaan tahtiin kuin muissa Kaupungeissa. Liikuntatoimisto on vaan lumen perässa, uimahallit on kiinni, mitä tekee l-toimiston väki?

Kärsi maailma kärsi, kyllä sitä olet riemunnutkin.

Asikkalan pitää kehittää alkanutta etäopiskelua, lopettaa koulun lisärakennuksen suunnittelu, säästöjä tulee lisäksi koulukuljetuksista, kouluruuasta, koulukiusaaminen vähenee. Miettikää päättäjät.

Kaupungilla jalkakäytävän siivous hölmöläisten touhua. Puhdistettiin 3 viikkoa sitten tänään 16. päivä puhdistettiin pientareet jalkakäytäville ainakin Kansakoulukadun kävelytiellä. Järjen käyttö on sallittu.

Muuttakaa vanhukset Nastolaan. Täällä vanhukset tuodaan kauppaan kahdeksan hengen ryhmissä, samalla pikkubussilla, keskellä päivää. Eikä tarvii käyttää hengityssuojainta.

Weststar etsii kiinteistöjä ja alkaa vuokranantajaksi. Kätevää, kun on jo palveluna pikavipit ja perintätoimisto. Eikö näille voi jotain tehdä.

Julkisuudessakin lukuisia huumeidenkäyttäjiä ja välittäjiä ym. rahoilla kikkailijoita. Milloin tavallinen maksuhäiriömerkitty saa ihmisarvonsa takaisin, missä on se kuuluisa toinen mahdollisuus. Tässä on vaan yritetty selviytyä, ei yhteiskunta kaikkia auta.

Onko siellä Lahen valtuustossa miehiä vai pelkkiä tyhjiä housuja lopettamaan tässä taloustilanteessa niin Green Capital-hömppä kuin keskustan autioittaminenkin? Nyt on aika panostaa oikeisiin asioihin terveydenhuoltoon, perheisiin ja vanhuksiin! Kaupungin turhat virat on lopetettava ja pidettävä suu säkkiä myöten!

Me avantouimarit olemme rohkeaa porukkaa. Mutta rohkeuden kustannuksella unohdamme "ne turvavälit". Kaikki järvet ovat vapaat jäistä, joten käyttäkäämme niitä.

Viisikon punavihreiden ministereillä aikaa aikakauslehtien haastatteluihin ja kuvauksiin! Sisäministerillä kuvauksissa lainavaatteet, annetaanko lahjaksi vai käytettyinä kierrätykseen?

Kiitos Jyrki Joensuulle kirjoituksesta hengityssuojaimista. Tv:ssä oikein asiantuntija näytti miten suojain puetaan. Suojain osui otsaan jonka jälkeen se vedettiin nenän ja suun eteen muhkean parran päälle. Sitten kun aivastaa...Tonttu räkäparta.

Postilaatikkomme sijainti, se kyllä jaksaa harmittaa.

Hoivakodeissa kuollut 8-9 /vk. Onko yhtäkään viety sairaalaan? Vai ajateltu, että kuolkoot, kun ovat vanhoja! Kapasiteettiakin sairaaloissa olisi ollut.

Kilpailukyky-Kilpailukyky-Kilpailukyky. Ahneus-Glopalisaatio-Corona.

Voiko Koronaa olla tuoreissa espanjalaisissa mansikoissa kaupassa?

Psalmiin 91 saamme kätkeytyä joka päivä. Et sinä pelkää kulkutautia, sillä sinä Herra olet minun turvani. Korkeimman olet sinä ottanut suojaksesi.

Nyt jos koskaan kannattaa olla positiivinen. Lahessa on Positiivarit-yhtiö. Suomen telkkarissa menee realitysarja. Siinä kaksi toisilleen vierasta tekee yhteisen lapsen. Sarjan jännitysmomentti on raskaustesti.

Aivan ihana Näköradiomiehen pähkähullut siekailut - olipa virkistävän mielipuolista korona-elvytystä, jopa kiroilukin retrotaidetta! On meillä ollut Oikeita viihteentekijöitäkin! Kiitos Spede ja koko se poppoo!

Ei ole mikään ihme, että hallitus joutui purkamaan Uudenmaan saarron, kaikki lausunnon antajathan olivat pääkaupunkiseudulta

Kuka osaisi nimetä, mitä eläintä ministeri Pekka Haavisto vastaa? Eroamiskynnys lienee Suomen historian korkein?

Kaupunginsairaalan laboratorion odotusaulassa ei ollut käsidesiä. Niinpä niin. Tyhjää täysi! Haloo, onko valoo? Se oli loppunut!

Hoidetaanko eläimiä Suomessa toimivilla kiinalaisomisteisilla turkistarhoilla suomalaisten vai Kiinan eläinsuojelulakien ja normien mukaisesti?

Ministerit istuu aamusta iltaan kanavien studioissa? Eikö tiedottajat ole sitä varten? Ministerien kuuluu johtaa toimintaa. Missä infokirje?

Kiina avasi taas villieläintorinsa. Arvatkaa mikä on seuraavan viruksen nimi?

Etteen päin, sano mummo kun koronakeppiin nojas.

Mökkiläiset oikein MINÄ-MINÄ-kansaa. Muiden elettävä rajoitusten mukaisesti, pistettävä elämä hyllylle, kunhan mökkiläiset vaan pääsee mökeilleen!

Nyt on nähty tuo EU. Täysin hampaaton kriisiaikoina. Normiaikoina mukavia hyväpalkkaisia paikkoja poliitiikassa epäonnistuneille. Pitää päästä nopeasti pois.

Pelicansin tukalan tilanteen puolesta haluaisin ihmetellä Suomen valtionyhtiöiden sponssausta. VAPO sponsoroi Jyppiä, Patria ja Ruukki sponsoroi HPK:ta. Outokumpu sponsoroi Kärppiä. Mitäh?

Ketä kiinnostaa jonkun pesäpalloilijan menneisyys. Ei kai oppilaitten tarvitse tietää mitä kukin on ennen tehnyt? Taitaa nyt olla opettajalla liian suuret luulot itsestään.

Opettaja antaa tehtävän, oppilas yrittää epätoivoisesti etsiä vastausta netistä...outoa tämä nykyajan "opetus". Ei oikeaa opetusta. Kysyä ei voi ym.

Miksi junior Pelicans ei lomauta, lomautetut vanhemmatko maksaa?

Hallituksen suunnitelma sukupuolettomasta sotusta on ihmisoikeusloukkaus. Kas kun eivät esitä, että luovumme nimistäkin, niissä sukupuoli näkyy.

Optikoille myös kasvomaskit käyttöön, ovat niin lähellä asiakasta!

Kysymys Ylelle: miksi urheiluruutulähetyksiä ei ole peruttu ja toimittajia lomautettu, kun kaikki urheilu on peruttu?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. THL antoi maskisuosituksen, Lahden busseihin ei tule maskipakkoa: "On jokaisen omassa harkinnassa, käyttääkö maskia"
 2. Marin: Hallitus puoltaa THL:n suositusta kasvomaskien käytöstä joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista
 3. Suomessa on todettu 41 uutta koronatartuntaa
 4. Vesijärvellä Lahdessa ja Orimattilan Mallusjärvellä on havaittu sinilevää
 5. Suora lähetys: Lahden Reipas matkaa Kultsu FC:n vieraaksi - katso ottelu tästä kello 18.30 alkaen
 6. Taksiliitto haluaa maskisuositusten koskevan myös takseja – Yksiselitteiset ohjeet helpottaisivat alan yrittäjiä, kuljettajia ja asiakkaita
 7. Lahtelainen urheiluravintola Peluri muuttaa – "Tartuimme tilaisuuteen, kun avautui mahdollisuus päästä vielä lähemmäs keskustaa"
 8. Mies riehui ja haastoi riitaa Lahden torilla
 9. Luhdan hotellihanke sai siunauksen rakennus- ja ympäristölupalautakunnalta – rakennuslupa sallii 17-kerroksisen tornitalon rakentamisen entisen Anttilan paikalle
 10. Kokoomus asetti 24 kuntavaaliehdokasta Lahdessa
 11. Keskusta nimesi kuntavaaliehdokkaita Lahdessa
 12. Hollolalainen hevosfirma laajensi lennosta sairaalatakkeihin – "Tilaukset ovat isoja ja aikataulut painavat päälle"
 13. Oikeustiedettä opiskeleva Henna Marttila saa kuittauksia oudosta tiirikointiharrastuksestaan: ”Minulle on joskus siteerattu rikoslain murtovälineitä koskevaa pykälää”
 14. M/S Pyhäjärven risteily keskeytyi iltamyöhään Heinolassa - syynä jälleen potkurivika, korjauksen kestosta ei tietoa: "Risteilyjä saatetaan joutua perumaan"
 15. Kimalaisten katukuolemille Lahdessa löytyi uusi selitys – "Lehmus on huijari"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.