Näppis: Suomen huoltovarmuus on lähes kokonaan pienen tallinnalaisen kemikaliokaupan tietojen ja taitojen varassa. Uppati heikkaa!

Suomen huoltovarmuus on lähes kokonaan pienen tallinnalaisen kemikaliokaupan tietojen ja taitojen varassa. Uppati heikkaa!

Ei koko kansaa voi koronatestata, veisi monta vuotta. Sitä paitsi jokainen pitäisi testata 2 päivän välein, koska tartunnan voi saada koska vain.

Meistä on arvokasta, että Veikko Räntilä (ESS 8.4.2020) toi esiin markkinataloudessa olevan epäkohdan. Mielestämme on käsittämätöntä, että sellaiset omistajat ja yrittäjät, jotka ovat kätkeneet varallisuuttaan ja tulojaan veroparatiiseihin, ovat nyt turvautumassa julkiseen tukeen ja vielä Ek:n tukemana. Toivottavasti hallitus pystyy estämään näin häikäilemättömän toiminnan. Tavallisia veronmaksajia kuritetaan jo liikaa.

Joku tuhoo yläkerrassa lattioita, valtavaa raapimista ja vetämistä ollut jo viikon ajan. Isompi asunto ja vuokranantaja omistaa useita tässä kodissa.

Sosiaali- ja terveysministeriö lähetti kaksikielisen 'koronakirjeen'. Entäpä kaikki puolikieliset ja muunkieliset? Se sisältää kiitettävästi tietoa netittömillekin. Mutta kirje tipahti mainosnipun sisältä. Mahtoiko mennä 'Ei mainoksia, kiitos.'- talouksille? Tuskin.

Eipä ollut pääsiäisetlareissa paljon luettavaa!

Kevään tuloon ei koskaan kyllästy!

Tervetuloa, urheat muuttolinnut!

Miten on mahdollista, että Onnelantien rukoushuoneen nykyiset omistajat antavat rakennuksen rehottaa noin rähjäisenä? Miksi ei saada lankkuja siististi esim. avoimiin pääoviin esteiksi ja rikotut ikkunat jotenkin korjattua? Törkeää huolimattomuutta.

Noutoruuan ja juoman hakijat! Eihän heitetä pakkauksia ja kahvimukeja luontoon! Näkyy olevan näidenkin määrä lisääntyneen. Tölkithän luonnossa jo ovat olleetkin. Pidetään luonto siistinä!

Rinne nimitti persujen arvomaailmaa sairaaksi, mutta vapaa liikkuminen ja maahanmuutto levittää sairautta ja kuolemaa ympäri maailmaa ja eniten kristinuskoa monikulttuuristaviin länsimaihin.

Ranskassa jopa it-ammattilaiset menee töihin pelloille ym. maataloustöihin. Suomen nuoret ja muut kesätyöttömät nyt reippautta kehiin ja rahaa taskuun.

Tuomitalon valopihassa on kuva paikallisesta kitarabändistä soittamassa katolla. Mahtaisiko joku tietää bändin nimen.

Odotin, että ESS olisi julkaisut jotakin kristillistä näin koronan aikaan, kun ei pääse kirkkoon.

Miksi laboratoriot olivat suljettuina pääsiäisenä.Tuli iso moka joka takuulla kostautuu. Kuka vastuussa.

Joko lopetat mustamaalaamisen lehtien palstoilla?

Maakuntayliopistojen professorit ja tutkijat esittävät väkeviä mielipiteitä valtakunnan koronastrategiasta. Heidän näkemyksensä Uudenmaan eristystoimenpiteistä ovat kuin pahinta siltarumpupoliikkaa.

Sietäisit hävetä sinä mies, joka toisena pääsiäispäivänä keskellä päivää kaivoit hiekkaa Merrasjärven uimarannan lentopallokentältä ämpäriin viedäksesi omiin tarpeisiisi!

Kättely levittää enemmän viruksia kuin suuteleminen. Kun korona-aika ohi, otetaankin suukottaminen käyttöön kättelyn sijaan. "Jatkoon".

Koirat kiinni ja hihnat tiukalle nyt!!! Linnut pesii ja koronan tähden ei viitsi silitellä niitä lemmikkejä näinä aikoina! Ei liene turhaa varovaisuutta nyt!

Turhuuden markkinoilla toimivat saavat nyt kunnolla nenilleen. Jospa ihmiset vastaisuudessa keskittyisivät olennaiseen. Mutta ei, ei ei ei ja vielä kerran EI.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut