Näppis: Seuraava erä hengityssuojaimia kannattaisi ehkä ostaa Nigerian kruununprinssiltä.

Seuraava erä hengityssuojaimia kannattaisi ehkä ostaa Nigerian kruununprinssiltä.

Mikä vaivaa nykyajan fariseuksua ja kirjanoppineita (toimittajia)? Mikään muu ei kelpaa kuin ministerin tai hankintakeskuksen johtajan veri. Tapahtuuko pääsiäisenä tämän ajan mukainen naulitseminen ristille? Ei niin väliä onko "rikolliset" syyllisiä vai ei. Tuntuu, että sopulilauma on lievä nimitys verikoirista.

Rullaahan ne bussit tyhjänä, kun käteinen ei kelpaa eikä voi pankkikortillakaan maksaa. Ei voi bussia käyttää, jos niin harvoin tarvitsee, ettei sarjalippua kannata ostaa. Ei ole älykännykkää eikä lippuautomaattia lähimaillakaan.

Aki Lahti kirjoitti tieteen vahvistavan pääsiäistarinat. Kirjoitus ei antanut yhtään todistetta asiasta. Ainoastaan mainittiin, että joku piispa uskoo niihin. Kysyn että eikös se uskominen kuulu peräti heidän virkaansa?

Voisiko kauppojen liha- ja kalatiskien myyjät velvoittaa käyttämään hengityssuojia näin korona-aikana.

Taloyhtiössämme kummassakin päädyssä koirakäymälä?

Kuka rahottaa ne baarit ja ravintolat ympäri kaupunkia, etenkin Vapaudenkadun ja Rautatienkadun kivijalat täyteen.

Mikähän siinä on, että osa kaupassa asioivista ei ymmärrä, mitä tarkoittaa lähikontakti? Kyllä se moneen kertaan on uutisissa tiedotettu: vähintään 1 metriä väliä toiseen henkilöön. Käytäville jäädään seurustelemaan niin, että muut ei pääse kulkemaan. Ottakaa ostoksenne ja menkää parkkipaikalle vaihtamaan kuulumisia.

Korona-viruksen hoidossa hommat eivät ole kaikin osin hanskassa. Ministerit ilmoittivat ennen kriisin pahentumista, että suojavälineet ja hengityssuojaimet riittävät hyvin. Niitä on varmuusvarastossa. Mutta eipä ollut. Miksi tieto ei kulje ja miksi ei heti alettu ostaa suojaimia.

Älkää kasatko syksyllä siivoamatta jääneitä lehtiä keväällä tontin perälle rajalle, tuuli tuo ne naapurin pihaan.

Itse tehdyt hengityssuojaimet ovat ihan ok. Bisnesväki vaan asettaa kyseenalaiseksi. Terveysviranomaisetkin ovat bisneksen johdatettavissa.

Polttakaa vaan lisää tupakkaa ja juokaa enemmän viinaa, kyllä se siitä.

Kyllä oli taas törkeää käyttäytymistä Läntisellä hautausmaalla pitkänäperjantaina. Paria narsissia ei jakseta kantaa, vaan pitää ajaa autolla haudalle asti. Eikä ollut kyse mistään huonojalkaisista henkilöistä.

Milloin saamme mahdollisuuden maksaa linja-autossa pankkikortilla, kun sinne ei nyt käteinen käy. Matkustan bussilla niin harvoin etten viitsi mitään Walttikorttia hankkia.

SDP:n suosio kasvanut kriisin myötä? Niin hallitus kuin THL olivat pitkän aikaa täysin pihalla, "ei kosketa suomalaisia" sanottiin alkuvuonna. Vasta viime metreillä kelkka kääntyi, ja aivan liian myöhään. Lentokentillä sai tepastella miten lystäsi, kun muualla oli jo rajoitukset käytössä. Ei ole ihme jos asiat ovat tässä maassa kuten ovat, jos tämä on hyvää asioiden hoitoa?

Surkeaa on osaaminen valtion isossa organisaatiossa. Miksei Huoltovarmuuskeskus osta suojaimia suoraan Kiinasta? Miksi pitää käyttää välissä epämääräisiä bulvaaneja rahastamassa? Eikö siellä ole päteviä ostajia töissä.

Mistä tietää, onko metsässä tai puistossa menny eläin vai ihminen? Eläimeltä jää jälkeen sisustaa, ihmiseltä päälliset.

Voguessa yli puolet sivumäärästä on kauneustuott. ja merkkivaatt. mainoksia. Onhan siellä ollut myös herttuatar Meghan. Itse luen enempi asialehtiä.

Tiina Jylhä saisit hävettä. Kehtaat rahastaa toisten sairaudella. Mitäs jos ittse tulisit kuoleman sairaaksi? Älä tule hakemaan apua, hoitele itse koronasi.

Kyllä presidenti Niinistön nyrkkiä kaivataan. Nykyisessä hallituksessa sitä ei ole.

Syyllinen maskikauppaan on myös ministeri Haatainen .

Hallitus vaihtoon. Ei osaamattomalla naisviisikolla ole eväitä Suomea johtaa.

Taas kerran ministerit ja virkamiehet selittävät sössimisiään ja kertovat tehneensä parhaansa. Jos tarve hypätä 2 metriä, ja kyvyt sekä osaaminen riittää metriin, niin ei se oikein toimi. Onneksi nyt nöyrrytty yksityisten yritysten apuun.

Suomi on ostamassa kymmeniä miljoonia maskeja. Olemme nappikauppioita markkinoilla kun muut ostavat miljardeja suojaimia.

En ole tiennytkään että TE-toimistolaiset ovat myös lääkäreitä. CV:ssäni lukee että en kykene tiettyihin töihin viitaten sairauteeni. TE-toimistolta tulee aina lappu että "Olemme miettineet että tämä työ sopisi sinulle". Hae tätä työtä...muuten menetät 3 kk tuet. Hahhah.....

Haatainen etsi niitä naurajia, nyt niitä varmaan riittää.

Eiköhän nyt pitäisi jo valjeta tyhmemmillekin että persut ovat puskista huutelijoita. Itse vastuussa ollessaan olisivat tuuliviirejä kuin esikuvansa Trump.

Ministeri Haatainen nyt halituksesta ulos. Liikaa tärvelit veroeuroja juuri kun muutenkin on vaikeat ajat ja viellä vuosia jatkuu lama. Ota vastuu, ei ole pienistä summista kyse, sekä hengityssuojia ei ole. Kuinka monta pitää kuolla?

Kunnioita isääsi ja äitiäsi sekä vanhempia ihmisiä.

Paljonkohan Lounema itse nettosi hengityssuojain kaupassa?

Onko hallituksella tarpeeksi saippuaa käsienpesuun?

Koska Harjula palauttaa perutuista kurssikerroista rahat?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut