Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Kun nyt tv-kanavilla näytetään nostalgisia urheilulähetyksiä,niin minulla on toivomus.Haluaisin nähdä Lahden 2001 Hiihdon MM-kisat kokonaisuudessaan. Niissä oli parodiaa, komediaa, tragediaa ja farssia, siis koko draaman kaari.

Kun nyt tv-kanavilla näytetään nostalgisia urheilulähetyksiä,niin minulla on toivomus.Haluaisin nähdä Lahden 2001 Hiihdon MM-kisat kokonaisuudessaan. Niissä oli parodiaa, komediaa, tragediaa ja farssia, siis koko draaman kaari.

Kiitos Pekka Häkli asiallisesta Linkola-jutusta. Hän oli todellinen näkijä ja luonnon rakastaja, joka näki ihmisen raadollisuuden.

Ministerit esiintyvät trikoissa julkisissa tapahtumissa. Todella karmean näköistä.

Lehtolan pilkka ei suinkaan ollut kohdistettu hallitukseen, päinvastoin. Satiiri on haastava laji. Koskenniemeltä kuitenkin hyvä, kantaaottava teksti.

Avohakkuita tehdään vähän, Helminen (ESS 9.4.)? Puolet sellunkeitossa tarvittavasta puusta tulee avohakkuista ja puolet harvennushakkuista. Käypä itse katselemassa ympäri Suomenmaan, äläkä usko metsäteollisuuden tarkoitushakuisia lukuja. Yhtä raiskiota koko entinen metsä.

100000 euroa virtuaalimeikkikouluun??? Voisiko perua ja jakaa useammalle yrittäjälle? Muutenkin summa ja kohde kuulostaa enemmän kun omituiselta. Meikkiopastusta YouTubessa...

Voisiko tarkistaa keneltä aiotaan ostaa miljoonien edestä tarvikkeita. Eikö löydy kun filunkiporukoita?

Sosiaali-ja terveysministeriön kirje koronaviruksesta jaettu mainoksien välissä yhteiseen laatikkoon. Ei tavoita kaikkia. Miksi posti ei jakanut? Älkää valittako jos ette saaneet tietoa. Ottamatta mainokset menee lehtikeräykseen ja siinä samassä kirjeet jotka siellä välissä on.

Tosi on, Radio Suomi haluaa masentaa meitä entisestään kamalalla kuolema-musiikilla. Miettikää nyt vähän! Ihana poikkeus Marko Maunuksela, kiitos!

Mistä ja miksi keksitty tuo 'setämies'- pilkka? Kyllä kokemus ja johtajakoulutus olisivat tarpeen tämänkin kriisin hoidossa. Johtajuus puuttuu.

Lentoasemalla ollut harjoitus epidemian leviämisestä joulukuussa. Outoa. Mitä opittiin? Ei osattu toimia.

Suurin osa Suomen muslimeista viettää Ramadanin päättymistä, id al Fitr -juhlaa, perhepiirissä. Ei matkustellen, kuten virheellisesti täällä kerrottiin. Paniikin lietsontaa jälleen!

Työnantajat jotka olette nyt vaikeuksissa, niin ymmärrättehän nyt miltä työntekijästä tuntuu kun hänet irtisanotaan? Eikä hänellä ole tietoa uudesta työpaikasta. Työhaluja kyllä olisi.

Kiitos Koivistoisen mansikkatilalle et palkkaatte omaa kansaa töihin. Teillä on sydän paikallaan. Muut ahneet menkööt hornan tuuttiin..

Nyt on valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisella mahdollisuus oikeisiin töihin. Alkaisi tutkimaan kuinka on virkamiehet hoitaneet vastuunsa kriisiajan varusteiden hankinnoista! Palkkaa ja virkaa on, mutta missä vastuu ja osaaminen tehtävien hoidosta? Kupla puhkesi kiitos koronaviiruksen!

Huoltovarmuuskeskuksen virkamiehet ovat kunnostautuneet Kiinan hengityssuojainkaupoissa. Virkamiehen määritelmä: "virkailla tarkoittaa viipymistä jossakin joutilaana jotakin vähäpätöistä toimitellen". Toivottavasti joku vastuuhenkilö on kohta virkaheitto.

Höllätkää nyt hyvät opettajat edes musiikin, kuviksen ym taitoaineiden osalta. Ihan älyttömiä tehtäviä lapsille, jotka on muutenki koulun kanssa ihan äärirajoilla!

Pisnesmies on bulvaanina tiennyt kiinalaisen kontaktin, mistä mustan pörssin miljoonien eurojen huonolaatuiset suojaimet hankittu pikana. Mahtoiko saada miljoonan välityspalkkion. Meidän veronmaksajien rahoja. Eikö Huoltovarmuuskeskus hädissään tiennyt parempaa hankintalähdettä?

Viimeinen kuntosalilla käyntini oli 11.3. Sitten alkoivatkin poikkeusolot. En uskaltaisi salille, missä hengästyneet ihmiset höyryää ja hönkii ties mitä viruksia. Miksi sali edes on auki?

Missä järki luuraa? Lisää hävittäjiäkö Suomeen tarvitaan? Eikö meillä ole jo tarpeeksi nykyisiä "hävittäjiä"?

Nyt vaadin selvitystä! Miten Hollolassa toisille tuodaan kouluruoka kotiin asti, mutta toisille syrjässä asuville ei tuoda?! Valtuusto hoi!

Katselen tässä tv:stä keskustelua koronan testauksesta. Puhutaan vahvasti HUS:n isoista ja vielä kaksin- kolminkert. määristä ja niin pitääkin olla. Maakuntien luvut on melko vaatimattomia koko ajan. Miksi ollaan niin eriarvoisia?

Nyt sairaana jo useita hoitajia joita ei millään lailla suojattu. Ja lisää tulee ellei päättäjien järjenjuoksu muutu. Sama koskee lääkäreitäkin.

Kun Uudenmaan rajat reilun viikon kuluttua avataan, ollaan täällä Päijät-Hämeessä pelottavassa tilanteessa kun, kuten olen ymmärtänyt, koronan testauksia vielä vähennetään näistä nyk. vähäisistä määristä.

Ihanaa, sain just tehtyä 4 viikon protskut pakastimeen, lohta ja kanaa. Parasta on lohi- ja kanaluista jne keitetty liemi, johon voi rakentaa keittoja.

Toivottavasti pandemia herätti suomalaiset suosimaan suomalaista: oma ruoantuotanto kunniaan! Kriisiaikoina muut kansat ruokkisivat vain oman väkensä.

Nyt mennään jo vitsivaihteella, esihenkilö-ilmaus tuo mieleen robotin tai muun epä-ihmisen! Tasa-arvon nimessä olisi helpointa puhua POMOSTA! ;-)

Nyt poliisi tekemään noille pikkuteiden valvomattomille rajoille valvontaa, jäisi varmasti moni huumekuriiri kiinni.