Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Ihanko totta: pitäisikö minun 61v nivelrikkoisen ja selkävaivaisen 40 työvuoden jälkeen pystyä kykkimään mansikkapellolla hallituksen määräämänä?

Ihanko totta: pitäisikö minun 61v nivelrikkoisen ja selkävaivaisen 40 työvuoden jälkeen pystyä kykkimään mansikkapellolla hallituksen määräämänä? Omaa työtäni pystyisin vielä tekemään, mutta en kelpaa näille ammattitaitoisen työvoiman perään huutaville, mistähän syystä?

Ei sitä Hämeenmaan tarjoamaa ostoskoria ole mikään pakko ostaa. Siihen annetaan vain mahdollisuus. Saa käyttää, muttei ole pakko.

Eipä taida yrittäjät ottaa suomalaisia työttömiä marjatiloille töihin vaikka työttömät haluaisi kun niille pitäis maksaa Tessin mukaista palkkaa. Tunkua kyllä olis.

Autoilijat miksi sämpläätte siellä Uudenmaan rajoilla? Pysykää kotonanne!

Nuoret naisministerit uhoavat esiintyä ilman hengityssuojaimia. Eivät ymmärrä että valtakunnan tärkeimpien päättäjien pitäisi nyt säilyä terveinä.

Linkola jätti aikoinaan Vihreät todettuaan puolueen muuttuneen ympäristönsuojelusta liikakansoituksen suojeluun ja sen ongelmien tuomiseen Suomeen.

Radio-uutisissa joku haastateltava sanoo 8.4., että vanhusten hoivakodeissa on ajateltu vain henkilökunnan suojelemista, mikä sinänsä on tietysti tarpeellista. Se lahtelainen yksityinen koti, jossa vierailin ennen korona-aikaa, viestitti vierailut kieltäessään nimenomaan kuitenkin tarpeesta suojella vanhuksia. Älkää moittiko hoivakoteja aiheetta!

Tämä miesporukka joka kaatelee puiston puita, sipaisee vesakot sileiksi, tärvelee pusikot, riehuu estoitta ympäri Lahtea, voisiko sen lomauttaa edes lintujen pesimäajaksi?

Kuules nyt. Ne yli 70-vuotiaat ovat rakentaneet tämän valtion hyvinvoinnin kaltaisillesi kiittämättömille ja itsekkäille törkimyksille. Itse saatat kuolla huomenna ja se yli 70-vuotias elää onnellisena yli 30 vuotta. Et ole Jumala joka päättää ketä hoidetaan. Minä en ainakaan halua hoitaa SINUA. Terveisin nuori hoitsu!

Oikeassa olet Veikko Räntilä. Meidän markkinataloudessa eli kapitalismissa voitot on yksityisiä mutta tappiot valtion eli veronmaksajien piikkiin.

Veikko Räntilältä erinomainen kirjoitus yhtiöiden osinkojen jaosta nyt kriisiaikana. Hyvinä aikoina voittoja perustellaan riskin ottamisen korvauksena. Nyt kun riskit laukeavat, vaaditaan veronmaksajat apuun. Kapitalismi on rikki, eläköön sosialismi.

Falk - Laisi 6-0

Stockmannin hajuvesiosastot eivät ole Stockmannin vaan vuokrattuja. Eli tulee tuloja.

Ihan kuin olisi sota, missä pitää miettiä kuka selviää hengissä. Covid-19.

Miksi pariskunnat ja kokonaiset perheet käyvät kaupassa?Olisi huomattavasti väljempää, jos kaupassa kävisi vain yksi.

Perussuomalaisten järjetön syrjiminen ja mustamaalaus maksaa nyt lisää ihmishenkiä ja taloudellisesti valtavasti, vaikkei Ruotsin tuhoihin ylletäkään.

Monikansalliset ja yksityiset toimijat pyrkivät voiton maksimointiin säästäen kaikesta mahdollisesta ja mahdottomastakin. Sairaat ja hoitajat kärsivät.

Missä ovat yksityisen terveydenhuollon varmuusvarastot joka pitäisi olla. Nyt huudetaan julkista apuun kun vielä vähän aikaa sitten oltiin sitä puheissa parempi ja tehokkaampi.

Lahti Energia huom! Jos haluatte kiillottaa julkisuuskuvaanne niin nyt se onnistuisi helposti. Jättäkää se vihattu sähkön siirtomaksu veroineen perimättä 2 kuukauden ajalta.

Miten on mahdollista, että Lahdessa Peikon tehtaalla on nyt työntekijöillä suusuojainpakko ja suusuojaimet päivittäisessä käytössä, kun samaan aikaan hoitajille ei ole riittävästi suojaimia? Voisiko Peikko lahjoittaa suojainvarastonsa oikeasti niitä tarvitseville?

Nyt koronarajoitusaikana olisi Asikkalan kunnan liikunnanohjauksen työntekijät työllistettävä pk-yritysten taukojumppareina. Hyöty siitä "sataisi työnantajan laariin", kun sairauspoissaolot vähenisivät.

Ulkoliikuntaan ei tarvita Asikkalassa liik.ohjaajia, joutavat nyt yksityissektorille, kun muutoinkin kunnan liik.menoja salataan, vaikka ne on yleisiä asioita.

Pääsiäinen tulee ja eteisessä paukkuu. Turhaan sie vanha kehno tänne pyrit, hää, mä osaan sut karkottaa. Koti suljettakoon. Et silleen on jo opittua.

Aiemmin varautumisen ammattilaiset saivat osakseen vähättelyä, koko touhua pidettiin tarpeettomana ja vakansseja vähennettiin. Nyt se tulee kalliiksi. Valtio on ainoa joka on hoitanut velvollisuutensa.

Taas on se aika, kun ihmiset lomailevat ja asunnot ovat tyhjinä, mutta mainoksia ja postia jaetaan. Se, mitä asuntoon ollaan jakamassa pitää jakaa luukusta sisään eikä jättää ohikulkijoiden luettavaksi tai merkiksi asunnon tyhjilläänolosta. Joka kesä asiasta saa rukoilla ohjeistamaan jakajia.

Nyt on löysää velkarahaa jaossa! Etunenässä virtuaalimeikkausyrityksen 100 000 euron tuki, urheilun ja teatterien tuet! Sivuseikka on vanhentuneet valmiusvarastot tai suojainten jako kansalle. Kauhistuttaa konkurssikypsä maa, jonka luottoluokitukset ovat ihan muuta kuin tänä päivänä!

Suomi ottaa miljardeja valtionvelkaa viruspandemian vuoksi. Miljardeillako on jo asutettu elintasopakolaisia? Reumasairaala ei saanut kahta miljoonaa.

5 naista 500 miljardia velkaa seur sukupolvi maksaa. Saakohan pakkovaarassa olevat hoitsut nyt korotuksen?

Miksi Vuoden ympäristökaupungin bussit tyhjinä rullaa ja ilmaan pyörillä kumi-asvalttihiukkasia jauhaa. Halvempaa voisi olla taxi välttämättömille kyydeille tarjota?

Jos joku on vielä sitä mieltä, että Marin ja hallitus ovat hoitaneet pandemiaa hyvin niin ko, henkilöt lukevat vain Vogueta tai siitäkin katsovat vain kuvat.

Tähänkö on tultu? Vanhuksille ehkä tappavia suojavarusteita Kiinasta hoitokoteihin, kun eivät sairaalaan kelpaa! Lähettäkää ne äkkiä Kiinaan takaisin, ettei eutanasia ala toteutua!

Marin moittii kuntia ja itse ollut Tampereen valtuuston puheenjohtajana varmuusvarastoja hoitelemassa. Näkyy myös setämies ja presidentti Niinistön kokemus ja apu kelpaavan suojavarusteiden hankinnassa. Ylpeys käy lankeemuksen edellä vai miten se menikään.

Nyt on valtakunnansyyttäkä Raija Toiviaisella mahdollisuus oikeisiin töihin. Alkaisi tutkimaan kuinka on virkamiehet hoitaneet vastuunsa kriisiajan varusteiden hankinnoista! Palkkaa ja virkaa on, mutta missä vastuu ja osaaminen tehtävien hoidosta? Kupla puhkesi, kiitos koronaviiruksen!

Nyt ei kannattaisi tehdä kauppareissusta koko perheen juttua. Yksin kauppaan ja nopeasti sekin käynti.

Asuntoalueitten pienet metsäpläntit ja puistot ovat nykyään koirien käymälöitä. Enpä sanoisi että niiden mikrobien kirjo on kovinkaan terveellinen. Kyllä täytyy mennä syvälle metsään että sieltä saat terveyshyötyjä.

Päivastoin, sitä valoisaa aikaa on iltasella nyt tunti vähemmän.

Miksi kauppojen ulko-ovilla pidetään päällä puhaltajia :( Nämä viruslingot tartuttavat syyttömiä ihmisiä useiden metrien etäisyydeltä.

Nyt on ilmennyt että monet sairastuvat edelleen muuhunkin kuin koronaan. Nyt perussuomalaiset välikysymys; miksei hallitus kiellä muita sairauksia!

Onko PHHYKYn strategia testata mahdollisimman vähän potilaita säästösyistä johtuvaa? Ja pääsiäisen jälkeen vielä vähennetään test. paikkoja.

Nyt keinotellaan kasvosuojuksilla, lue: ihmisten elämällä. Ainakin nämä jobbarit pitäisi sada kiristyksestä kiikkiin.

Suomalaiset, herätkää: EU on juuri nyt täysin hiljaa, turha instituutio. Kaikki valtiot taistelee omillaan. Tästä koronasta alkaa EU:n mureneminen. Valtiolliset rajat takaisin. Jokainen kansakunta ajattelee vain omaa etua kun tulemme kriisi aikoihin. Mepit ovat vain oman edun tavoittelijoita.

Pitäkää nyt se presidentti Niinistö erossa tästä korona kriisin operatiivisesta hoidosta. Hän voi kertoa mielipiteensä kuten ennenkin mutta se on vain mielipide.

Totuus julki ja jalat olkapäille. " yhteisiä harrastuksia".

Marin on hyvä esimerkki 'sodanaikaisesta' johtajasta, jota kuunnellaan ja totellaan. Kriisijohtaja vaihtuu kasvun aikana toiseen kun tarve on erilainen

Voi tätä jälkiviisauden määrää jo nyt! Ymmärtäisin jos meillä olisi kuolleita tuhansia mutta nyt puhutaan vielä kymmenistä. Tämä on hyvä oppi tuleville viruksille.

Pitäkää nyt se presidentti Niinistö erossa tästä korona kriisin operatiivisesta hoidosta. Hän voi kertoa mielipiteensä kuten ennenkin mutta se on vain mielipide.

Ehdotukseni on se, että kaikki nämä iltapäivä lehtien viisaat kolumnistit hoitavat seuraavan virus epidemian.

Kun USA haluaa olla maailman napa joka asiassa niin on koronassakin ja sen ikävämmässä puolessakin varmaan aivan pian. Kunhan heidän johtajalleenkin (lue pölvä..ille) saisi jonkin kauniin koronan että joutuisi viralta pois ettei tekisi itseään yhtään enempää naurun alaiseksi.

Kyllä se mansikan hinta varmaan nousee kun suomalaiset niitä poimii. Parempi että rahat jää kuitenkin Suomeen. Kyllä kaikkien myös rakennusyritysten tulisi palkata nyt vain suomalaisia. Tämähän on yritysten omassa päätäntä vallassa.

Koivistoisen marjatila meillähän on noita ulkolaisia täällä pilvin pimein sos tuen saajia. Heidät voisi velvoittaa työhön kun saavat tukeakin meidän verovaroista voisivat tulla pelastamaan mansikkasadon.

Ei tietoakaan mistään koronasta kun tuodaan lapsia leikkikentille. Parhaimmillaan yli 20 henkeä ja vanhempia myös mukana! Näin esim. Taapelikadun leikkikentällä!

Miten palvelutalot käyttää yli 70-vuotiaita työvoimana? Eikö he ole riskiryhmää. On vastuutonta!