Näppis: Idiootit ympärilläni: Suomessa työttömiä ja lomauttettuja pilvin pimein, mutta silti suunnitellaan charter-koneita hakemaan työläisiä 2 viikon karanteeniin ennen kuin pääsevät töihin. Rahalla saa ja lentokoneella pääsee.

Idiootit ympärilläni: Suomessa työttömiä ja lomauttettuja pilvin pimein, mutta silti suunnitellaan charter-koneita hakemaan työläisiä 2 viikon karanteeniin ennen kuin pääsevät töihin. Rahalla saa ja lentokoneella pääsee.

Kotiutuslennoille myös rajat kiinni!

Hyi, kuka voi katsoa Ylen aamu-tv:tä milloin vain ja missä vain!

Kollektiivinen viir(a)us on hyvän ajatuksen valikoivuus ja jopa esto. Sairastuttaa osallistujat; ei hyvä seuraa ja virtaa.

Pelottaako Lahdessa ajaminen, vai miksi tilaa on niin vaikeaa antaa vilkkua käyttävälle vain vähän jarruttaen?! Todistin todellista liikenneraivoa vesijärvenkadulla, jossa kaksi autoa kiilaili aikansa toisiaan. Täytyy kyllä näillä olla vaikeaa korvien välissä.

Miten vuoropäiväkodin henkilökunta mahtaa olla suojautunut?? Kun ovat tekemisissä mitä suuremmissa määrin ns. kriisiryhmätyöläisten kanssa ja ennen kaikkea hoitavat heidän jälkikasvuaan.

Hienoa Nora Koskenniemi! (ESS 7.4.2020) On upeaa, että nuoria osaavia naisia on tulevaisuudessakin turvaamassa meitä kaikkia. Sinä, Nora, olet yksi heistä jo nyt. Kiitos!

Nora Koskenniemi, Lehtolan kolumnihan oli riemukas satiiri siitä, miten setämiehet vähättelevät hallitusta. Pilkka kohdistui setiin, ei hallitukseen. Ja oli muuten loistava kirjoitus.

Nora Koskenniemi. Olet toki hyvällä asialla, mutta Jyrki Lehtolan kolumnista et ymmärtänyt sanaakaan.

Hyvin kirjoitat, Nora Koskenniemi, mutta sarkasmin ymmärtäminen on vaikeaa ja ihmettelen, miten ihmiset tuntuivat ottaneen Lehtolan tyyliltään täysin yliammutun kolumnin tosissaan. Minä, mummoikäinen nainen, pidin kolumnia hienona tuen osoituksena Marinin hallitukselle.

Todella hieno kirjoitus Sinulta 15- vuotias Noora ESS:ssa 7.4.

Asiantuntijat ovat yhtämieltä maailmalla, että hengitysmaskien käyttö on tärkeä suojaustoimenpide, kun koronaviruspandemian takia asetettuja liikkumisrajoituksia aletaan purkaa. Suomessa viranomaiset sanovat, ei hyötyä! Levitetään selvää valetta, kun suojia ei ole saatavissa.

Järvelässä koirien ulkoiluttajat eivät noudata kunnollista turvaetäisyyttä, näyttää olevan tuntematon asia monelle muullekin ulkona liikkujalle.

Ei kaikilla hoitajilla ole automaattisesti koronaa! Pidäthän huolta omasta suojauksestasi etteivät he sitä saa. Valitettavasti nyt täytyy säästää suojia sinne missä niitä eniten tarvitaan.

Sipilän hallituksen leikkuri kävi liiankin innokkaasti pienituloisten kimppuun. Nyt on suurituloisten aika kantaa kortensa kekoon.

Mitä Suomessa pitää tapahtua, että työttömille, maahanmuuttajille ja romaneille saadaan työvelvoite? Sivarit maataloustöihin oli erinomainen idea.

Yksinyrittäjä-kampaajalle tuki 100 000 e! Virtuaalinen meikkikoulu?! Yhteiskunnan tukia hassataan nyt koronan varjolla.

Toimittaja Erno Laisin kirjoittaman uutisjutun (ESS 6.4.) mukaan valtuutettu Sonja Falkilta oli karannut mopo käsistä. Siihen nähden toimittaja Laisilta karkasi kyllä puskutraktori, sillä niin paljon tarkoituksellista mustamaalausta, todella maalittamista, juttuun sisältyi. Uutisjuttujen pitäisi olla neutraaleja, ei toimittajan mielipidekirjoituksia.

Kyllä on sairas se ihminen, joka palstalla odotteli koronan huippua. Vuoden 1918 espanjantauti pandemiassa kuoli 60 miljoonaa ihmistä, tauti jylläsi vuosia ja tuli uudestaankin lyhyen ajan sisällä kuten meillekin voi käydä.

Kaupan hyllyillä teemme valintoja. Meistä itse kukin voi vaikuttaa kotimaisten työpaikkojen määrään. Kun kauppaketjujen tuotevalikoimista päättävät johtajat selvästikin suosivat ulkomaista tapahtuvaa tuontia, me kuluttajat voimme ottaa päätösvallan itsellemme. Kun tuontielintarvikkeet homehtuvat hyllyyn, on kauppaketjujen pakko uudistaa toimintaansa lähituottajia suosivaksi. Nyt on aika toimia.

Laulun sanoin: Haistakaa paska koko valtiovalta! Nyt meni hermot korona-rajoituksien takia.

Lahti kaupungin ja seurakuntayhtymän puupäät: ymmärtäkää jo ettei kaikilla 70+ eristyksessä olevilla ole tietokonetta eikä shitsutsattejä .

Kansan käsi on karttuisa, sanotaan, nyt sen vasta huomaa, kuinka haavoittuva tämä yhteiskunta on.

Armeijassa naisia kohdellaan tasa-arvoisesti ja tarjolla on johtamiskoulutusta naisille ja mielenkiintoisia työteht. Joten sinne Nora Koskeniemi.

Loistava kirjoitus meilipide-sivulla 7.4. Nuoressa Norassa on samaa rohkeutta kuin Greta Thunbergissä.

Yle Lahen radion uutisissa kerrottiin yli 70-vuotiaiden palvelusta, josta lisätietoa Facebookissa. Siellähän he päivät pitkät seikkailevat?

Lahti City kertoo Fb sivuillaan listasta, johon kerätty take away-ruokaa tekevät ravintolat. Tosin listaa pääsevät lukemaan vain Etlarin tilaajat.

Suomalaista elintarvikeinformatiota: Ostin hevosta. Kaviot ja karvat poistettu. Leikkele 'makkaraksi' jalostettu. Pakkaustekstissä; ...Lihan alkuperä: Kasvatettu ja teurastettu: muut kuin EU-maat... Että sillai. 'Suomalainen' tuote...

Huom! Lapakisto! Äiti ja tytär, iso kiitos kun autoitte tiistaina sinitakkisen miehen ylös, lämmin kiitos!

Lahden ylisuuret miljoonien viher... katusuunittelijoiden suunnitelmat onneksi jäihin, kiitos koronan. Veromaksajana ihmettelen kuka antaa yleensä valtakirjan suunnitella älyttömyyksiä? Muitakin lomautetaan niin yhtä hyvin tämä jonninjoutava katusuunnittelijoiden porukka. Paras heidän aikaansaannos on viiskulman tapahtuma-aukio, jiisus mitä kiusantekoa kaupunkilaisille.

Ahtialassa asukkaat eivät ole kuulletkaan mistään koronasta. Äidit ja lapset piknikillä ihan pokkana.

Kaiholla muistelen aikaa kun Ylen MOT edusti tutkivaa journalismia parhaimmillaan. Nyt se on vajonnut poliittiseksi propagandayksiköksi. Demokratiaan kuuluu oikeus olla eri mieltä, vaikka se ei "oikeassa olijoita" miellyttäisikään.

Tuo on totta, Lasse, kuntayhtiöiden bonukset ja kaikki toiminta on saatava läpinäkyväksi

Miksi jotkut omaiset/ystävät moittivat hoitajia/avustajia sellaista asioista joista eivät edes tiedä!!! Parhaamme teemme!

Nyt kun oikeasti ei tiedetä kunnolla vieläkään kuinka korona tarttuu voisitteko lopettaa "ohjeenne" näppiksellä!!!

Ei sanaakaan uutisissa Venäjän ja Suomen rajaliikenteen rajoittamisesta. Mitä meiltä salataan?

Hallituksen leväperäisen rahan jakelun maksaa taas vanhoilla autoilla ajavat pienituloiset omakotieläkeläiset kaikenlaisten verojen nousuna kuten tähänkin asti.

Peikko se vaan suojanaamareita käyttää ja lisää tilaa. Mutta lupasi kyllä lahjoittaa sairaaloillekki, ku kriisi helpottaa ja vielä jopa käyttämättömiä.

Miksi Hennalan Liikku-kuntosalilla käy edelleen porukkaa?

Uusimaa eristetty, Lappi saa vuotaa, päätöntä logiikka.

Vitsikö vai pilaa? 100 000 euroa jollekin meikkikoululle? Jakaako joku omia rahojaan ja kuka ?

Voisiko kirkko ja Punainen Risti järjestää pikaisesti keräyksen vähävaraisille koronan vuoksi kärsiville ihmisille?

Paljon on tiedotettu coronan aikaan turvavälistä. Lenkkeilijät ja juoksijat, jotka tulevat 2 rinnakkain vastaan, eivät väistä yhtään. Vastaantulevan kohdalla voisitte mennä peräkkäin. Näin jäisi turvaväli vastaantulijoihin.

Maalaisjärjellä ajatellen, jos jokainen käyttäisi hengityssuojainta, ei korona pääsisi leviämään aivan holtittomasti. Pitää ottaa oppia maista, joissa ne ovat tällä hetkellä pakolliset. Niitä voidaan tehdä esim. lakanakankaasta.

Koskahan hallitus keksii karanteeniveron?

Päivästä toiseen, jo toista viikkoa, PHHYKY lupaa lisätä näytteenott. koronassa. Näin ei kuitenkaan ole ainakaan merkittävässä määrin tapahtunut. Onko se tämä "kapasiteetti" kun estää? Olisi kuitenkin ainoa keino saada tietää mikä tilanne alueellamme tod. on.

Ei kai monikaan ilmastonmuutosta kyseenalaista. Mutta kun kaikki laitetaan ihmisen tekojen piikkiin. Keksitään kaikkia älyttömiä direktiivejä.

Jokohan herättäis? Rahaa on. Veronkiertäjät kuriin. Otetaan rahaa sieltä missä sitä on. Kaikki tulot ja varat yhtäläiselle verolle.

Onneksi ei ole lainaa enkä ole takaaja tai yrittäjä enää. Suuria vääryyksiä tulossa taas pankkien pelastamiseksi. T. velkajärjestelyn maksanut.

Mitä, häh. Omatekoinen maski ei suojaa koronavirukselta, mutta se estää sinua levittämästä tautia muihin. Siksikö kuit. teko ohjeet. Miten on mahdollista, että omat virukseni eivät siis läpäise maskia, mutta muiden levittämät ilmassa leijuvat virukset tulevat läpi. Kuka huijaa ja ketä ja mistä syystä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut