Näppis: Pankeille ei sitten mitään tukia kriisin hoitoon. Ei niitä kiinnosta ihmisten ja yritysten hätä. Yhteys omaan pankkiin niin alkaa pompotus. Asiat pitää olla tip top kunnossa niin jotain helpotusta saa.

Pankeille ei sitten mitään tukia kriisin hoitoon. Ei niitä kiinnosta ihmisten ja yritysten hätä. Yhteys omaan pankkiin niin alkaa pompotus. Asiat pitää olla tip top kunnossa niin jotain helpotusta saa.

Kehottaisin kohtaliaasti pääministeriä ja hänen buudeliaan menemään lukemisen ja tekstin ymmärtämisen kertauskurssille. Kuinka kukaan voi nähdä tekstistä asioita joita siinä ei ole.

Hallitus tyrmäsi presidentin ehdotuksen "nyrkistä"! Iäkkäämpien ihmisten kokemusta ei yhteiskunnassamme arvosteta.

Suuret kiitokset ylimääräisistä ristikoista! Ne ovat olleet iloisia tähtihetkiä aamuihin.

On se nyt hyvä kun meitä eläkeläisiä on suuri joukko ja maksetaan veroja. On oltu turhakkeita mutta ei niin pahaa, etteikö jotain hyvääkin. Pysytään terveinä ja hyvää pääsiäisen aikaa!

Olipa myöhästynyt aprillipila persu Taviolta. Salaiset tiukennukset koronaviruksen vuoksi on kuin agenttitarinaa lukisi. Salli mun nauraa.

En jaksa enää tätä tietotulvaa, jota tulee radiosta, televisiosta, netistä ja sanomalehdestä korona-aiheesta, ja opposition kaiken maailman besserwisserit ovat liikkeellä, politikointia pukkaa persujen ja Kokoomuksen taholta. En jaksa katsella telkusta uutisissa vuoron perään Orpon ja Halla-ahon omahyvisiä kasvoja, kun heillä on "painavaa asiaa" joka lähtöön toistuvasti, moittiessaan hallitusta. Kova on paikka näille kahdelle hyväksyä 5 naista johtamassa maata. Ovathan nämä keski-ikäiset herrat olleet itsekin nuoria ja politiikassakin kokemattomia. Noinko äkkiä se unohtui heiltä, kun itse joutuivat hallituksestasivurooliin oppositioon. Aika rientää eteenpäin, ja uudet tuule puhaltavat politiikankin teossa.

Nyt lähti Erno Laisilta mopo kokonaan karkuun, kun otti yhden valtuutetun ikävällä tavalla silmätikukseen. Eikä mopo karannut ensimmäistä kertaa! Kannattaisi siirtää jäähypenkille kasvamaan.

Onneksi tuli kesäaika! Meillä (etä)työssä käyvillä on pidempään valoa työpäivän jälkeen!

Salpakankaan koulussa etäopettaja antoi ensimmäisellä viikolla kirjatehtäviä neljäksi viikoksi ja hävisi linjoilta. Ei mitään opetusta.

Koirista ei uskalla kukaan sanoa mitään. Ne nuuskivat, kakkaavat ja käpälöivät ihmisten seassa jolkotellessaan. Onko hygieenistä ja virusvapaata? Jos olisin korona-virus, hyppäisin koiran kyytiin. Mitkä leviämismahdollisuudet!

Uutisoinnin perusteella saa käsityksen, että melko yksinkertaisten tuotteiden saatavuudessa länsimaat ovat Kiinasta ja muusta Aasiasta riippuvaisia. Tuleeko muutos?

Voiko joku valmistaa ohuesta plexistä maskeja, joka peittää kasvot esim bussikuskille ja vaikka myyjille.

Nyt tupakoitsijat polttaa estottomasti sisätiloissa ja parvekkeilla erityisesti öisin taloissa joissa on laillinen kieltokin. Tämä on iso ongelma niille jotka joutuu hengittämään öisin heidän savujaan.

Voi voi Laisi. Jouduit varmaan liian kauan odottamaan, että pääsit Falkin kimppuun. Ja isosta virheestä.

En kritisoinut koulupäivän pituutta, vaan tauotta opiskelua koko päivä. Vai tekeekö meidän nuori jotakin "väärin", kun ei ehdi tauolle, ehkä. Ja missään tapauksessa en arvostele opettajien työtä, jotka kaikki varmasti tekevät parhaansa tässä tilanteessa, päinvastoin! Kaikki kunnia heille!

Näyttää sille, että kun tulee vähänkin vaikeaa, niin aina nousee sota-ajat mieleen. Presidenttimme ehdotusta ei pääministeri hylännyt kokemattomuuttaan vaan sen takia, että reserviupseerikoulun käyneen esitys oli laventamassa omaa valtaansa sisäpolitiikkaan joka on valtiosäännön mukaan hallituksen tonttia.

Onneksi meillä on persut ja erityisesti Ville Tavio. Hänestä näyttää kuoriutuvan huipputason lääkäri, ainakin hänen puheiden ja tämän lehden mielipidepalstan kirjoituksen perusteella. Ehkä hänen pitäisi antaa hoitaa koko koronaongelma.

Enhän minä ilkeyttäni ja kiva kun laitoit ikäni alakanttiin. Tiukkapipo.

Levittääkö suojaamaton hoitohenkilökunta coronaa. Siltä tämä jo tuntuu. On meillä mitätön hallitus.

Näitä keskelläkävelijämiehiä on myös Orimattilassa. Vieressä kävelevään vaimoon pidetään se kahden metrin turvaväli. Ohikulkijat saavat selvitä miten parhaaksi näkevät.

Aion vaihtaa Etlarin toiseen lehteen, jos Laisi jatkaa tapaansa tölviä poliitikkoja. Kuka on vuorossa seuraavaksi? Missä kunnioitus?

Oletteko ulkoilijat huomanneet, miten rumia ovat monet metsäpolkujen reunoissa kasvavat puut, varsinkin kuuset, täällä Tiilikankaan suunnalla? Minkä ihmeen takia niistä täytyy katkoa oksia, ettekö pysty muuten kulkemaan metsässä? Pysykää sitten kävelyteillä. Ne törröttävät oksanpäät ovat lisäksi vaarallisia, jos täytyy jostain syystä esim. väistää polun reunaan.

Etelä-Koreassa päivittäiset uudet varmennetut koronatapaukset pysyy tasaisesti keskimäärin 100:ssa. Suhteutettuna Suomeen pitäisi olla 10 - on yli 100.

Suomen valtio olisi lähes velaton jos ahneet pankkidiilerit ynnä muut koijarit eivät olisi aiheuttaneet 90-luvun pankkikriisiä ja 2008 finanssikriisiä. Nyt kostautuu.

Pitäskös matkakeskuksen sillan alla olevia kaivonkansia taas korjata, ei o kuukauteen korjattukaan. Muitahan ei tarvikaan...

Minulla on kolme synnytystä takana. Ei siellä synnytyssalissa ollut muita viihdyttäjiä kuin hoitohenkilöstö. En kiellä etteikö olisi ollut tarpeen mutta siitäkin selvittiin. Nyt sekin näyttää olevan kriisi!

Eiköhän me jotka olemme koronaa karussa kotona tilata myös ruoka kotiin niin työllistetään muutama nuori

Kertokaa nyt ilmastonmuutos skeptikot, mikä ihme on teidän motiivi kyseenalaistaa totuus? En kertakaikkiaan ymmärrä?

Kiinassako Suomen varmuusvarastot on ? Oisko aika puhua oikeesti miten asiat hoidettu.

Merrasjärven koirien uittopaikan viereen mahtuisi hyvin koirien agility rata. Joku päättäjä voisi ottaa asiasta kopin.

Borubinraitin ja Laiturikadun risteyksessä on "yleinen käymälä" eli tiuha katajapehko. Voisiko sitä harventaa tai poistaa edes hygieniasyistä.

Ymmärrän murheesi, äitienpäivinä ym. juhlapyhinä. Meitä on muitakin saman kohtalon omaavia. Mutta jos on kyse rahasta, niin silloin kyllä muistavat omat oikeutensa. Tsemppiä sulle!

Harrastin vuosia kamppailulajeja ja työntää takaapäin tarkoitin lihaskuntoa.

Mikä niitä ihmisiä riivaa oikein. Omaiset valittavat vanhusten hoidosta hoitolaitoksissa. Hakekaa ne omat vanhuksenne koteihinne ja hoitakaa itse vanhempanne älkääkä painako vastuuta yhteiskunnalle. Jos olette kerran niin huolissanne jota kyllä suuresti epäilen. Käsittämätöntä itsekkyyttä. Hävetkää.

Stockmann kuten Sokoskin valtavat hajuvesi osastot, joskus vuosia sitten ehkä rikkaat rouvat ostivat. Se sukupolvi alkaa olla jo pois. Muuttakaa tavaratalonne nykypäivään niin pärjäätte

Onko luetun ymmärtäminen hävinnyt koronan myötä... ei yksinyrittäjä saa 2 000 e/kk, vaan se on kertakorvaus ja niitä on koko Suomessa 50 000 kpl, eli niitä riittää osalle. Kannattaa selvittää asia ennen kuin syyllistää.

Missä viipyy sivarit kun kerrankin olis niille töitä, ettei kuntien ja valtion vapaa etosten hoitaa kaikkia asioita. Lahen terveyskeskuksessa on nopea toimintaa, kun osaa soittaa oikeaan osotteeseen.

Ei ole elämä ikuista sinullakaan joka sanoit seitsenkymppisiä monisairaiksi ikälopuiksi. Kaikkien ihmisten elämä on oltava arvokasta loppuun asti, jopa sinunkin. T. erittäin hyväkuntoinen 74.v

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut