Lukijalta: Saisipa kaupungilta koronaviruksesta A4-kokoisen tiedotteen, se luettaisiin tarkkaan!

Aki Lagerblom

Luin tämän aamun uutisista että koronavirus tuhoaa kuntataloutta. Näin se epäilemättä onkin. Ymmärrän senkin että kuntien on leikattava kaikista ylimääräisistä myös palveluista.

Sitä en ymmärrä että Lahti on jättänyt meidät eläkeläiset tiedottamisessa oman onnensa varaan.

Onko niin suuri kustannuserä lähettää meille A4-kokoa oleva tiedote postissa? Siinä olisi kaikki oleellinen tieto siitä, mihin ottaa yhteyttä kun apua tarvitaan.

Miksi paperinen A4 meille eläkeläisille? Ei kaikille tule Etelä-Suomen Sanomia eikä Uusi Lahti-lehteä. Monilla on lappu postilaatikolla "Ei ilmaisjakelulehtiä", koska emme halua sitä mainosten tulvaa kotiimme. Lisäksi se valtava kasa pitäisi vielä kiikuttaa sinne roskiin omaan lokeroonsa.

Suurella osalla meistä ei ole sitä ns. älypuhelinta. On vain se iänikuinen Nokia 3110 jota osaamme jollain lailla käyttää, mutta siinä ei ole sitä nettiä.

Me iäkkäät olemme tunnollista väkeä. Kun saisimme tämän A4:n, lukisimme sen tarkasti ja tallennamme sen näkyvälle paikalle josta tarvittaessa otamme sen esiin.

Miksi näin julkisesti tuon asian esiin? Yritin yhden päivän ajan soitella kaupungin instansseihin, mutta minua pomputeltiin numerosta toiseen, eikä kukaan ottanut kantaa asiaani. Ainoa oli yksi puhelu, josta luvattiin ilmoittaa esimiehelle joka ottaa yhteyttä.

Sitä yhteyttä ei ole otettu.

Uskon kaupungilla olevan rekisterissä kaikki yli 70v. asukkaat osoitetietoineen. Joten ei pitäisi olla vaikeaa eikä maksaisi paljon.

Maksammehan me eläkeläiset verot niistä pienistä eläkkeistämme ja kai Lahtikin saa niistä kymmenyksensä. Odotamme sitä A4:ää. Kiitos.

Kommentoi