Näppis: Kouluruokailussa etäopiskelijat eriarvoisia kun matkaa koululle esim.15 km ei mitään mahdollisuutta hakea.

Kouluruokailussa etäopiskelijat eriarvoisia kun matkaa koululle esim.15 km ei mitään mahdollisuutta hakea. Tehkää asialle jotain.

Ei naapuriapu toimi ainakaan Hollolassa. Pyysimme kahdelta rajanaapurilta kaupassa asiointia. Ei kuulema kuulu heille. 76 ja 75 vuotiaat.

Kyllä on tarvetta vaihtaa kaupungin valtuustossa väkeä, koska nykyinen tekee McCarronin mukaan "Nanminami" päätöksiä. Ei ole ihme, että Lahden talous on kuralla!

Ahtialan koulun opet antaa myös opetusta. Joskus pääsee vanhempana seuraamaan sivusta kuin esim matikkaa opetetaan.

Löytyyköhön Lahden seudulta hevostilaa josta voisi hakea palanutta lantaa muutaman kuution kärryllä?? Vihjeestä kiittäen.

Päättäjät julkisella sekä yksityisellä puolella. Nyt kun alatte lomautuslappuja jakamaan, jakakaa ne ensin tapasaikuttelijoille, jotka muutenkin teettää työnsä tunnollisilla työntekijöillä.

Työttömän on haettava tarjottua työtä, muuten loppuu rahantulo. Mielelläni lähtisin maalle hommiin. En vaan taida kelvata. T. 60 v vaivainen.

Kassalta poistumista nopeuttaa se, että ladotaan ostokset kassan jälkeen takaisin ostoskärryyn, ja siirrytään pakkaamaan ne sivummalle. Samalla on helppo tarkistaa kassakuitin oikeellisuus.

USA on varottava esimerkki korona-hoidosta populistin johdolla.

Onneksi muu terverveydenhuolto toimii, kun hammashuolto väistelee asiakkaita, laitetaan lomautetuiksi ?

Taitaa olla iso riski popsia ulkolaisia tuoreita marjoja.

Kyllä nyt kelpaa Suomi ja Suomen sairaanhoito kun ei se Portugalin ja Espanjan hoito ollutkaan riittävää koronan mentyä voi taas palata sinne veroparatiisiin

Yleltä ajattelematonta soittaa "Et kuollut vieläkään" ja "Jos sua ei huomenna ois" - iskelmiä tämmöisenä aikana. Vaihdamme kanavaa.

Kerään ostokset maksamisen jälkeen kärryyn takaisin ja pakkaan sivummalla. Niin tyhjenee hihna nopeasti eikä tarvitse seuraavien asiakkaiden jonottaa/odottaa saati kassan etsiä tilaa, kun hihnojen päässä pakkaillaan.

Kyllä oli Kerperos taas asiassa 2.4 lehdessä, Saulin pitäs vaan useammin lyödä nyrkki pöytään, ja sanoa stanan tunarit.

Hei Martat! Lohennahka heitetään pois? Rapea, suomuton nahka on tosi hyvää ja terveellistä.

Ei se Marin ja kumppanit, vaan ne lukuisat avustajat jotka tekevät sen kyseenalaisen nousun.

Kuinka paljon EU maksaa älypyörätiestä? Muuten hanke tuntuu ihan älyttömältä! Eikö Lahden kaupungilta tosiaan löydy tärkeämpää rahan "reikää" 1,95 miljoonalle? Muuten kaupungin touhu muistuttaa Huittisten hullulta mieheltä: syö enemmän kuin tienaa!

Ranta-Kartanon rakennushanke ehdottomasti jäihin. Parkkitalon, asuntojen ja uimahallin tarve ei tässä koronatilanteessa ole järkevää ja taloudellista varsinkaan Lahdessa.

Huolestuttavaa! Miten ministeri voi antaa näin vääriä tietoja kansalle? Mistä hän saa tietonsa? Suojavarusteita on tarpeeksi ja niitä saadaan lisää! Mitä tämä tarkoittaa? Päijät-Hämeen yhtymässä on pulaa ja lisää saadaan aikaisintaan viikolla 20 siis aikaisintaan 11.5. Asialla on kiire!

Kaupan verkkopalvelu on jumissa tai hidas, kauppiaita joustokyky on uskomattoman hidasta.

Nyt nämä samat ihmiset itkee presidentin valtaoikeuksien puutetta, jotka ajoivat ne alas Koiviston, Ahtisaaren ja Halosen aikana. Sitä saa mitä tilaa.

Kyllä minä niiiiin mieleni piristin, kun lapsenlapsosten etäkoulutehtäviä ovat laatimassa kekseliäät ja oivaltavat opettajat, ainakin Karistossa. - Voimia heille! - Mummikin saa osallistua läksyjen tekoon! Kysymykset voivat koskea isovanhemman muinaisia kokemuksia vaikkapa entisajan koulun ja kodin antamista elämänohjeista ja vuosikymmenten takaisista pääsiäistavoista. - Ja mikä parasta: saa kuulla lapsosten iloiset naurunpirskahdukset, kun mummi puhelimessakin hieman rönsyilee! - En ole yksin :) Ja elämä kantaa!

Edes korona ei karkoita rapun oven edessä seisovaa tupakkaporukkaa Lahden Taloissa.

Haloo ihan vaa äkkiä ostoskärriin/koppaan ne eväät ja pakkaaminen muualla ku kassalla. Ja tämä ilman poikkeusolojakin.

Kyllä kännykän paikannustietojen käyttäminen ihmisen liikkumisen on yksityisyyden loukkaamista.

Voi sitä tekopyhyyden määrää. Mitä Ville Tavio ja Kai Mykkänen esittivät torstain A-studiossa. Jos ei olis nähnyt niin ei uskoisi. Ei ihme että ovat oppositiossa.

Henkilöllä kuumetta 37,5 C ja työterveyslääkäri rätkäsi 2 viikkoa saikkua! Haloo, missä osaaminen ja testaus? Olis lähettänyt vaikka Mehiläiseen testiin!

Apteekkilaisille ISO KIITOS, hoidatte hienosti työtaakkanne!

Onko kuluttaja on itse vastuussa ostamastaan tuotteesta? Ostimme grillatun broilerin marketista ja se oli liian suolainen. Mieheni valitti asiasta kauppaan. Sieltä ilmoitettiin ettei asia kuulu heille, valittakaa valmistajalle. Onko asia todella näin?

Minkälaisia lapasia nää nykyajan urhot oikein ovat, jotka morsmaikut saavat mukaan häihinsä, jossa toiset morsiamet arvostelee ne häät!

Kyllä kusessa oltaisiin, jos persut olisivat nyt vallassa.

Älypyörätiellä suoria vaikutuksia työllisyyteen ja kaupungin kasvuun? Hyväveli-konsultti rakennuttaa. Samassa lehdessä kerrotaan kaupungin lomautuksista.

Hyvin on tehostettu rappukäytävien siivousta. 6 kerroksisen talon siivooja teki työnsä 15 minuutissa. Todella tehokasta.

Marja Kaitainen ja Margit Mustonen; kiitos kirjoituksistanne ESS:ssa. Kotiäidit ansaitsevat arvostuksen ja sen myötä palkan ja eläkkeen!

Myös yrittäjiltä yms pitää katsoa tarkasti joka lippu / lappu koska näin tehdään myös työmarkkina / toimeentulotuella olevilta.

Tosi mukavaa, kun perjantain lehdessä ristikko. Toivottavasti jatkuu!

Hei toimittajat. Tiedättekö, miten Saksassa? Kun vain 2 hlöä saa olla yhdessä, ahtaudutaanko siellä paikallisbusseihin kuten täällä?

Niinistö ehdotti oikeaa suoraa. Marin ei hyväksynyt, vaan tarjosi vasenta koukkua.

Sovitaanko miehet että ajetaan parrat pois näin tautisena aikana! Terv. Parraton pappa +70v

Kiitos Margit oikeasta ja nasevasta kirjoituksesta olen samaa mieltä

Kiitos kaikille ruokakaupoille, jotka ovat poistaneet irtomyyntituotteet (pullat, piirakat, karkit) tai pussittaneet niitä valmiiksi.

Voisiko presidentti Niinistö nyt lopettaa julkisen spekuloimisen mitä hän sanoi ja mitä ei. Kukaan ei ole virheetön, ei edes presidentti.

Mitenkähän vakuutusyhtiöt antavat asiakkailleen helpotuksia maksuihin? Ovat tunnetusti ahneita ja saitoja.

Missä on nyt yhtenäinen EU kriisin aikana?

Miten on mahdollista että Trion Lahti-piste on auki. Muut pisteet on suljettu ja 6-9 työtekijää tekevät työtä pienessä tilassa ilman turvavälejä. Kuka vastaa viruksen leviämisestä?

Joko eduskunnassa yt-neuvottelut, ministerit tiedottavat. Erityis- ja muita avustajia tuskin tarvitaan.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut