Näppis: Pienen palveluyrityksen ja yksin yrittäjän kannattaa viedä välittömästi konkurssihakemus viranomaisille! Konkurssi on vain liiketoimi ellei toimintaedellytyksiä ole!

Pienen palveluyrityksen ja yksin yrittäjän kannattaa viedä välittömästi konkurssihakemus viranomaisille! Konkurssi on vain liiketoimi ellei toimintaedellytyksiä ole! Ei mitään hävettävää!! Tappiot ainakin rajoittuvat! Voi aloittaa parin vuoden päästä uudelleen, kun tilanne ehkä normalisoitunut!

Lämmin kiitos kesk.sair. Os 63 ihanille hoitajille ja lääkäreille viikon hyvästä hoidosta ! Voimia ja työn iloa tv leikkauspotilas T. L.

Pitäkää niitä hajurakoja yleisellä paikalla liikkuessa. On paljon vielä porukkaa joka vähät välittää tai on niin helkatin vaikea tajuta nykyinen tilanne

Vihreät saivat ilmastotekoja, mutta houre rajattomasta maailmasta hajotettiin kuin Baabelin torni, ja palattiin kansallisvaltioihin ja perussuomalaiseen realismiin.

Miksi lentokentän hotellista ei tehty karanteeni hotellia? Kaikki matkustajat sinne! Vieläkin monta lentoa suomeen päivässä ja matkailija kotiutuvat julkisilla kaupan kautta kotiin!

Koronapotilas Phks:sta Hollolan vuodeosastolle ambulanssilla, jos vointi huononee, takaisin phks:aan teholle ambulanssilla ja kun vointi toivottavasti paranee takaisin taas Hollolaan. Toivottavasti näitä ambulanssikyytejä ei tule.

Nyt on aikaa poliiseilla sakottaa koiranjätöksistä taajamissa! Kiitos jo etukäteen.

Kärkkäinen oy ei saanut lupaa elintarvikeosastolle Lahden Renkomäen myymälään, Osuuskauppa Hämeenmaa valitti asiasta ja Lahden virkamiehet tottelivat.

Apua! Järjestäkää Nastolaan myös ns hiekkamyrsky eli talvi hiekkojen kunnollinen puhdistus.

Suomessa on varmasti yrityksiä jotka osaa valmistaa hengityssuojaimia ja muutakin hoitovälinettä. Eiköhän laiteta yritykset toimintaan

Miksi vain koululaisille? Miksei niille eläkeläisille, joiden ainoa ruokapaikka oli Takatasku, ei jaeta ruokapaketteja edes maksusta?

Jos pyöräilijät eivät kaahailisi, vaan ajaisivat rauhallisesti, monta onnettomuutta vältettäisiin. Mallia voisi ottaa Amsterdamin pyöräilijäistä. Ei pyörätiet ole kilparatoja. Launeen älypyörätietä ei ole syytä tehdä 6 m leveäksi, siitä tulee uusi kaahailupaikka ja menetetään ihana kuusirivi.

Vieläköhän ensi syksynä valtionbutjettia tehtäessä joku puhuu "jakovarasta". Jos, niin hoitoon pikaisesti.

Olisi mielenkiintoista tietää paljonko polkupyöräonnettomuuksissa on ikäihmisiä mukana. Vanhat ajavat hiljaista vauhtia, mutta nuoremmat kaahaa kuin viimeistä päivää.

200.000 coronasair. suomal. lennätetään tänne kerralla non-stopina. Miksi ei lennätetty tänne aiemmin. Kova tauti-isku kotikaranteenissa olleille.

Tarvittiin korona, jotta kouluruoka nousi arvoonsa.

Hämmentäviä uutisia politiikasta, kaikki ovat saaneet mitä halunneet. Persut saivat rajat kiinni, vihreät lentokoneet maahan, vasemmisto kauppojen hyllyt tyhjiksi, keskusta Väyrysen kotikaranteeniin, kokoomus yritystukihanat auki ja kristilliset baarit kiinni.

Nautin karanteenissa olosta. Ei tarvitse kyläillä eikä käy vieraita.

Onko kukaan huomannut,että terroriteot ovat vähentyneet? Onko korona pelästyttänyt rikolliset vai kohderyhmät puuttuvat,kun kadut ovat autiot? Pysytään vaan turvassa kotioloissa! Jotain hyvää koronastakin!

Haloo! Te henkilöt jotka olette määrätyt karanteeniin. Joko ulkomailta koti Suomeen palaneet tai koronaan altistuneet. Teidän tulee olla neljän seinän sisällä poistumatta asunnosta 2 vkon ajan. Ottakaa tosissanne THL antamat ohjeet. Olette riski muille.

Noudattakaa hyvät ihmiset annettuja ohjeita Koronan suhteen se koskee kaikkia! Koitetaan pysyä terveinä ja välitetään toisistamme.

Kyllä nämä (esim. Kanarian) urheilu- ja viihdejulkkikset ovat nyt päässeet paljon neuvomaan miten Suomessa pitäisi toimia. Olisivat pysyneet vaan siellä minne menivät elämästään aurinkoiselle merinäköala -parvekkeelle nauttimaan.

Pääkaupunkilaiset halutaan karanteeniin. Koronan jälkeenkin kannattaa kaikki mökeillä tarvittava ostaa kotiseudulta. Mökkipaikkakunnilla on nykyään turhan hulppeita, tarpeettomia ruokamarketteja ja kansantavarataloja.

"Ilkeämielisellä" on 1 ha kaunis rantatontti ja 40 ha kaunista metsää. Vielä kun löytyisi nainen, jolla muutakin kuin tuulenhuuhtoma perse.

Eli Lahdessa ei hoideta koronapotilaita?kun rahahanoja ei aukaista kuten ei muulloinkaan.Eli johtonainen jatkaa säästämistä ihmisten hengillä.Alueuutis

Jos suudelmaa sä tahdot niin älä anna nuolla. Näin tautisena aikana. Voi suudelmaankin kuolla. Luvulta 1950 aasialainen oli.

Järvelän Hämeenmaahan lämpimän valmisruuan ja grillatun kanan yms myyntiä, kiitos. Pyrhönen in memorian.

Miks Prismojen hyllyt tyhjät ja Citymarketeissa on hyllyt täynnä tavaraa. Onko Osuuskaupan pomot kuutamolla?

Mitä järkeä: Ilmanlaatu on heikko ja riskiryhmät alttiita muutenkin, huoltoyhtiöt käyttävät lehtipuhaltimia katuhiekan poistoon!

Jalkarannassa tietotoimisto jo taluttaa koiraa aamuisin. Voisitko vältellä jokaisen kanssa kanssakäymistä, eikö pelota korona.

Vanhemmat kotona etätöissä, lapset kotikoulussa koronan vuoksi. Kymenlaakson Sähköllä sähkökatkot huollon vuoksi 20.3, 25.3, 26,3 ja 27,3! Äly hoi, mikään ei toimi ilman sähköä! Pitäiskös ajatella ensin....

Vanha sananlasku pitää yhä paikkansa."Oma maa mansikka muu maa mustikka" Että silleen.

Kuopion Kelokujalle lähetetty kirje sitten hävisi. Juu ei sisältänyt rahaa, olipahan vain läheiselle muuten tärkeä yksityinen kirje.

Nastolaan kans hiekkamyrsky!

Miten kauneus alan yrittäjän hygieniaa valvotaan. Tekee työtä paljain käsin, vastaa välillä kännykkään, jatkaa asiakkaan käsittelyä pesemättä käsiä. Yskii asiakkaan lähellä, ei mitään suojausta, ehkä oma käsi. Jatkaa asiakkaan käsittelyä pesemättä käsiään. Haisee tupakalle. Kuka valvoo ja miten salonkeja? Maskin käyttö, olisiko tarpeen. Hygieniapassi? Ällöttää.

Gideoneiden ja Jehovien ja uudet Raamatunkäännokset pitäisi lailla kieltää! Ainoa oikea Jumalan Sana on Pyhä Raamattu 1933/1938, tahi sitä vanhemmat!

Lapset purkavat myös Porvoonjoen siltojen koristekivetyksiä vanhempien katsellessa vierestä. Olisiko ok, jos torin mukulakiviä purettaisiin ja viskottaisiin ympäriinsä?

Hämmästyin, kun näin Vääksyssä useita iäkkäitä ihmisiä kaupassa ja myös kylällä kävelemässä ryhmässä. Samoin näitä kaupassa kävijöitä, iäkkäitä näkee Padasjoella. Kaikki eivät ilmeisesti saa apua asioitten hoitamiseen.

Nyt on kuulemma 200 000 eläkepakolaista tulossa toivemaistaan mm. Espanjasta. Näiden ja laskettelijalääkäreiden takia emme me terveet pääsisi töihin Uudellemaalle.

Katsokaa TV7 arkistosta Ajankohtaista lääkäri Pekka Reinikainen totuus koronasta Suomessa.

Koronan aikana kun on työttömänä kotona 4 seinän sisällä niin ei ole stressistä tietoakaan. Tartunta-riski on olematon. 2 vkon välein kauppaan. Ei kiirettä töihin. Liitto maksaa koko ajan. Peskää käsiänne!

Onko Samilla kaveri mielipide toimituksessa? Saa paljon palstatilaa.

Nyt kun on poikkeusolot olisi hyvä selvittää nämä kerjäläiset. Ainakin Lahdessa on taas kadulla. Jos ulkomaalaisia, miten ovat päässeet maahan?

Vain hölmö soittelee jatkuvasti: jokainen näkyy googlessa kun muut ovat arvioineet heidät häiritseviksi. Laitan aina nimeksi kännyyn 'huijari1 jne'.

Joko valkenee koronan syy, ihmisiä liikaa.

Olen perussuomalainen toivon Sannalle enkelit matkaan vie Suomi voittoon.

Minna Kauppi ohjeistaa ESS jo nyt suunnistamaan, vaikka se voi johtaa "ojasta allikkoon". Metsämaasto on paikoin liukasta ja voi loukata esim. jalkansa jolloin metsästä poispääsy vaikeutuu ja kun on vielä kylmä altistaa hypotermiaan, seuraa kylmäkuolema. Puhelin pitää olla mukana. Nyt korona-aikana poliisillakin on muuta tekemistä kun pelastaa suunnistajia metsistä.

Ei ole ihme jos ihmiset eivät ota tautia tosissaan koska valtiovalta sekä media ja virkamiehet vähättelivät ja salailivat koronan vaarallisuutta liian pitkälle. Jos eivät päättäjät toimi asiallisesti niin miten kansalaiset voivat ottaa tosissaan viivyttelevän halliituksen varoitukset?

Missä on THL:n pääjohtaja? Kuinka on mahdollista, että Hki-Vantaan lentokentällä ei ole pienintäkään terveyskontrollia? Maahantulevien matkustajien myötä on suurin riski tuoda virustartunta Suomeen.

Sadat tuhannet ihmiset irtisanotaan tai lomautetaan ja liikkumista rajoitetaan hyvinkin paljon mutta kaljahanoja ei saada kiinni uskomatonta uskomatonta.

Hei esimiehet ja päättäjät! Uhrataanko päiväkotien työntekijät koronalle? Millä suojaisimme itsemme? Ei tunnu ketään kiinnostavan.

Kouluilla töissä avustajat ja yksi opettaja. Rehtoritkin jättäneet uppoavan laivan.

Voisiko oppositio varsinkin Kansallinen Kokoomus nyt ensi sijaisesti tukea näitä hallituksen poikkeustoimia ja lopettaa räksytyksen yksityiskohdista.

Korona-viruksen torjuntaohjeissa käsketään heittää käytetyt paperinenäliinat sekajätteeseen. Ei siis ulkoillessa pitkin metsäpolkujen varsia.

Kuinka tarpeellinen älypyörätie on, helpottaako se kenenkään elämää? Eikö kyseistä rahaa voi ohjata nyt käynnissä olevan koronan hoitoon?

Onko viranomaisilla nyt resursseja ja toimintasuunnitelma huumeiden yms maahantuonnin ja jakelun estämiseen niin Uudellamaalla kuin mm Päijät-Hämeessä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asukasyhdistyksen viime hetken vetoomus tehosi: Uudenmaankadun varren kuuset säästyvät sittenkin
 2. Lahden kaupunki käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista
 3. 2.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä lisääntyi edellispäivästä kuudella
 4. Karisma jättää perimättä kahviloilta ja ravintoloilta vuokraa
 5. Lahden keskustan isot liikenneratkaisut siirtyvät kauas tulevaisuuteen – "Turha tuoda käsittelyyn tällä valtuustokaudella"
 6. Asikkalainen Pihamaan tila sai ruokakulttuuripalkinnon
 7. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 8. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 9. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 10. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 11. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 12. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 13. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 14. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 15. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.