Näppis: Nyt seis hyvinvointiyhtymän yksityistämiselle! Ei liene tarpeen perustella! Kyseessä meidän rahat ja henki!

Nyt seis hyvinvointiyhtymän yksityistämiselle! Ei liene tarpeen perustella! Kyseessä meidän rahat ja henki!

Hengityssuojat kauppojen myymälähenkilökunnalle ja heti!

Korona-latu kyllä pidetään kunnossa ja pappoja piisaa. Lasten ja nuorten paikat heti kiinni! Hienoa Lahti. Koskahan muuten siivoatte Salppurin kisojen romut pois?

Yhdessä asuminen eron jälkeen on kuin pistäisi oman ja exän elämän hyllylle. Ei mitään kykyä eteenpäin menoon, ihmiset kummastelee ja lapset kärsii.

Lanki, käypä kattomassa mitä räkimistä siellä ladulla tapahtuu, edesvastuutonta! Papat räkii ja kun yrittää pitää turvavälin, niin jo joku pappa tunkee räkien ohi, että semmosta Lahessa.

Siirtäkää uusimaalaiset Siperiaan! Hehän taudin levittivät. Mökeille menoon jyrkkä kielto, etteivät levitä tautejaan muualle!

Hienoa, että pääsen laduille ja saan ulkokuntolaitteita käyttää. Lahdessa on tilaa liikkua, kunhan pidämme riittävät etäisyyydet. Kiitos Tommi Lanki liikuntajoukkoineen.

Nyt hoituu liikunta turvallisesti kuntopyörällä sisällä tai parvekkeella/pihalla. Sopii kaikenikäisille. T. riskiryhmäläinen

Heti kun isot yhtiöt ilmoittavat jättävänsä osingot jakamatta, voidaan katsoa, onko Finveran syytä joitain tukea. Nyt pienet yritykset tarvitsevat kaiken mahdollisen avun samoin kuin velkaantuneet kotitaloudet.

Viime aikojen yhteiskunnallisessa keskustelussa maatalous on ollut syypää lähes kaikkeen, mutta ei sentään vielä tämän viruksen ilmaantumiseen. Ja mistäpä tämä kaupungistunut sakki nyt hakeekaan turvaa? Sieltä vastenmieliseltä maaseudulta! Huoltovarmuuskin on saamassa sille kuuluvan arvon.

Hallitus määräsi kotihoidon hoitajat käyttämään maskeja käynneillä. Missä on Lahden alueen hoitajien maskit?!

Pelätään että WC ja talouspaperi loppuu. Voiko olla mahdollista? Suomihan elää paperiteollisuudesta. Varmuusvarastot?? Tämä on ministeritason asia!

Miksi te ihmiset luulette että kuolette ilman leipää, voin kertoo ette kuole.

Mielensä pahoittanut voisi hitaasti laskea kymmeneen ja ajatella mitä sanoisi ettei sanoisi mitä ajattelee toivoo mielensa pahoittaneet

Joissakin kulttuureissa perinteisiin kuuluu kokoontua koko suvun tai klaanin voimin sairastunutta tervehtimään. Onko Suomessa tällaista tartuntariskiä?

Koronaa ovat lehdet täynnä. Nyt kelpaisi vaikka jutut Torpan Maisasta tai Jarimatin tallin vaihdosta. Vähän piristystä päivään!

Valmiussuunnittelua ja varautumista on vähätelty ja pidetty pakkopullana. Henkilöstöä on siirretty muihin tehtäviin. Nyt ne ovat kullan arvoisia varastoineen. Onneksi on edes vähän varauduttu.

Lähetin taas syntymäpäiväkortit 12.3.20 Hämeenkoskelta syntymäpäiviksi 18.3 ja 19.3.20. Kaksi on mennyt perille, missä 2 korttia, onkohan koronaviirus tuhonnut?

Korona-virus on Luojan puhetta ihmiskunnalle.

Eeva Ahtisaari ja te muut. Jäikö aivot narikaan "miten te uhmaatte lakia ja menette tilaisuuteen jossa on massoitain ihmisiä. Eeva Ahtisaari turhaan syytelet miestä joka yski. Ei ole mikään puolustus. Työläiset ihmiset jotka ei noudata lakia ei tarvitsisi hoitaa. Oma vika.

Hyvät urheat ikäihmiset 70+! Jos nyt kielloista huolimatta asioitte kaupassa, oletteko potentiaalisia korona-tartuttajia! Ettekö välitä kanssaihmisistä?

Hyvät rinnakkain kulkevat lenkkeilijät ja katukävelijät! Huomioikaa edestänne/takaanne tulevat ohikulkijat siirtymällä peräkkäin. Näin varmistatte itsellenne ja ohittajillenne paremman turvavälin näinä tautiaikoina.

Hallitus toimillaan ajaa tämän maan kaaokseen! Nyt kilpailu siitä kuka rajoittaa eniten. Ruttoko nyt leviää, paniikki sen mukainen kaikilla. Jos nyt vaikka viikko ilman yhtään uutista aiheesta.

Viirukset lähtee lentokentiltä ja satamista. Eikö niihin pitäisi saada testit, ettei taudinkant. pääsisi muualle. Sotalapset testattiin Tukholmassa.

Kunnat joutuu laittamaan stregiansa uusiksi, rahat lakisääteisiin tehtävii kaikenmaailman kehittämispäälliköt tulee jalkauttaa perustoimintoihin, ei kunnilla ole varaa joutavanpäiväisiin palavereihin

Asiantuntijat ja muut puhujat lopettakaa ää, öö, että että, jaa jaa-jattelut. Tosi ärsyttävää kuunnella.

Padasjoen kunnanjohtaja on aivan oikeassa kun pyytää mökkiläisiä olemaan mökeillään ettei virus leviäisi. Toivottavasti uskovat.

Miksi kirkossa lauletaan gospelia englanniksi. Eikö suomalaisille voisi laulaa suomenkielellä. Tunne kärsii, kun väännetään englanninkielellä.

Kyllä oli vahvat, maalliset meikit gospel-laulajilla Ristinkirkossa. Ei kiva.

Onko ministeri tyttöjen pakko selittää asiaa josta asiantuntija tietää paremmin, se tuntuu ja näkyy tyhmältä.

Milloin saadaan Pietarin limppu takaisin leipähyllyyn herkuteltavaksi?

Monta päivää on kärrätty konelasteittain etelästä mahdollisia koronalle altistuneita ja kantajia. Nyt ovat lähteneet uusmaalaiset levittäytymään mökeille ja mummoloihin muualle Suomeen. Onhan jo ajoissa varoitettu liikkumisrajoituksista, mutta ei taudin levittämisestä. Niinhän?

Erhola voi hienosti sanoa uutisissa ettei henkilökunnan suojauksessa pihistellä kun suojavarusteita ei ole. Ei ole mistä pihistää. Ei edes tarvinnut kiertää totuutta.

Kyllä nyt kauppojen ruokakuljetukset kelpaavat kaikille niille, jotka valittivat palvelua porvareiden palveluksi ja pitivät sitä niin kamalan kalliina ja turhana.

Uusimaalaisia ei tulisi laskea katsomaan vanhuksiaan maaseudulle, koska tuovat vaan koronaa tullessaan. Eihän meitäkään lapset voi tulla katsomaan.

Aivan uskomatonta minkä katastrofin kiinalaiset saivan aikaan. Uskon että kiinalaisia ei maailmalla enää supeasti katsota.

Mersu-kuski, joka olit ajamassa 24/4 toriparkkiin. Älä peruuta sieltä takaisin katsottamatta, Mersusi on kuitenkin niin paljon halvempi kuin ihmishenki. Nimim. "autokoulu 100 vuotiaaksi".

Ulkomailta tulee n. 200 000 suomalaista kotiin. Osa tulee häntä koipien välissä huutaen! Näitä on viimeaikoina julkisuudessa nähty. Samat henkilöt ovat aiemmin hehkuttaneet kuinka hienosti asiat on Aurinkorannikolla! Lämmintä, sairaanhoito pelaa, ruoka ja juoma halpaa. Kaikki paremmin kuin kotimaassa. Mutta kun hätä on suuri niin mitä tapahtuu! Osalle me kustannamme paluun turvan. Ei kait ole ihan oikein.

Nyt kaikki tukemaan lähiravintolaa ja tilaamaan noutoruoka-annoksen.

Eikö paikallisliikenteen bussien siivoamiseen ole panostettu. Sama tyhjä karkkipussi ollut jo monta päivää penkkien välissä.

Ihanaa, kun on kaunis siisti koti, jossa kauniita tavaroita. Ei kiire mihinkään. Nautin rauhallisesta olosta, päivän valosta ja kevään tulosta. Voin välttää kaikkia ilkeämielisiä, etuilioita, suustaan pahoja päästäviä. Typeriä koiran ulkoiluttajia, jotka eivät hoida lemmikkiensä jätöksiä. Varsinkin Soltin kävelytiellä ja vierustoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Olympiamelojan perheessä kajakki kulkee vauhdikkaasti jo kolmannessa polvessa – "Kun isä ja poika ovat samassa ryhmässä, välillä loimuaa"
 2. Neljä autoa mukana liikenneonnettomuudessa Hollolassa - kolme henkilöä kuljetettiin sairaalaan
 3. Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti ajettuaan ulos moottoritieltä Orimattilassa
 4. Syövän kanssa taisteleva pariskunta on tehnyt kalliopihastaan upean harrastuksen – katso kuvat kauniista pihasta
 5. Kauppalehti: lahtelaismies löysi 30 000 euron arvoisen kultahipun
 6. Kolme ruorijuoppoa jäi kiinni Ruotsalaisella
 7. Pirjo Lempiäisen kahvila toimii Lahden torilla samalla paikalla, jolle hänen äitinsä perusti aikoinaan kalakojun
 8. Maanviljelijä putosi viljasiiloon Iitissä – "Valitti alaselkää, mutta oli tajuissaan koko ajan"
 9. Tulevaisuuden keskussairaalalle muurattiin peruskivi koronan vuoksi jälkikäteen Lahdessa
 10. Tuukka Raskilta jättiyllätys – lähtee takaisin perheensä luo kesken NHL-pudotuspelien
 11. Pirjo Heikkilän Pirjo-hahmo joutuu jatkuvasti noloihin tilanteisiin –  "Koko sarjan idea lähti siitä, että jännitän ja ujostelen yleensä uusien ihmisten seurassa"
 12. THL: Uusia koronavirustartuntoja todettu 20
 13. "Yksi elämäni parhaista kesistä" – koronapandemia toi ohjaaja Renny Harlinin 35 vuoden tauon jälkeen koko kesäksi Suomeen
 14. Kolmen päihtyneen kuljettajan matka liikenteessä päättyi poliisin väliintuloon
 15. FC Lahden kulmapotkumaestro sai kehut voiton jälkeen – "Jos tuollaisia palloja tulee lisää, kyllä me niistä maaleja tehdään"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.