Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Teemu Selänteestä seuraava presidentti. Nyt jo pelkällä lätkän pelaamisella pystyy jakamaan neuvoja presidentille ja hallitukselle.

Teemu Selänteestä seuraava presidentti. Nyt jo pelkällä lätkän pelaamisella pystyy jakamaan neuvoja presidentille ja hallitukselle.

Lakeja ja asetuksia saadaan muutettua parissa päivässä. Miksi Suomi noudattaa vuoden 1951 pakolaissopimusta, joka ei sovi tähän kansainvaellusaikaan?

Toivottavasti koronakriisi herättää ymmärtämään, että pohjavettämme ei pidä lahjoittaa ulkomaalaisille ja että kotimaista ruoantuotantoa on suosittava.

Toivottavasti opimme tästä tilanteesta jotain kun kaikki halutaan kasvukeskuksiin ja maaseudut tyhjenee. Kuinkahan moni säästyy koronalta.

Ihmeellistä vouhotusta näistä Kariniemen rapuista. Jos ihan pakko niin tehkää vain nykyisen polun reunoille kaiteet. Metsät täys polkuja siellä se kunto nousee.

Eikö siivousta pitänyt tehostaa. Koulun siivoojat ramppaa jatkuvasti tupakalla.

Joustaako hallitus kun vaaditaan muilta. Hallitus vois puolittaa palkat itseltänsä ja eduskunta myös.

Eikö viranomaisohjeet koske lastensuojelulaitoksia? Teinimme lähti ulos ei palannut sovitusti (sisarus kotona riskiryhmää) vaan tuntien kuluttua oli hengaillut ls-laitoksessa asuvan kaverin kanssa Onko ls-laitokset, henkilökunta ja sossut jossain suojakuplassa kun sallivat teinien luuhata tunteja turuilla&toreilla poikkeusoloissa?

Mene tekemään ulos kävelylenkki ja haukkaamaan happea. Sivuteitä riittää. Pitäähän koiratkin ulkoiluttaa. Lopeta vuosia kestänyt ainainen valituksesi.

Miksi radiossa juontaja puhuu niin epämiellyttävästi ja omituinen puheen tuotto ja huokailu. Ei noin negatiivista ja omia mielipiteitään pidä noin rajusti radiossa toitottaa, jopa kollegat huomauttelevat. Asioista asiallisesti, kiitos.

Korona vaikuttakoon niin, että tautien levitysorganisaatio, eli turismi lopetetaan, paitsi täysin turhana myös saastumista ja kulutusta lisäävänä ongelmana.

Isät ja äidit puhuvat kännykkään Ankkurissa, lapset purkavat rantakiviä järven jäälle ja muita roskia , törkeä näky!

Suuret puheet "lähdetään sitten saappaat jalassa" ovat vain puheita. Olen pitkän sairaanhoitajaurani aikana nähnyt lukemattoman joukon kuolevia ihmisiä, jotka taistelevat viimeiseen asti hengestään peläten kuolemaa ja itkien. Italiassa ja Espanjassa elinajanodote on jo priorisoinnin perusteena, kun päätetään ketä hoidetaan, ketä ei. Ymmärtäkää nyt tämä.

Me vanhemmat ihmiset emme ole ryhmä, joka saa hyppiä ministerien silmille. Mehän tässä olemme suojelukohteita.

Kyllä olisi aika kahden Lahtisten ohjaaja/muusikon lopettaa eri pisteissä kiertäminen. Keräävät yhteen riskialttiita ihmisiä laulamaan. Edesvastuutonta.

Viime sunnuntain TV- jumalanpalvelus Ristin kirkosta pelleilyä ja sirkusta. Säälittäväksi mennyt kirkon touhu.

Nyt Venäjän raja täytyy laittaa täysin kiinni, ei minkäänlaista liikennettä sallittava. Ajatelkaa mikä riski muutaman sadan km päässä. Venäläiset vähättelevät ongelmaa.

Mikä ihmeen vaino alkoi yrittäjiä kohtaan? Moni pien- ja yksinyrittäjä on duunari siinä missä muutkin työntekijät, eivätkä todellakaan kannata kokoomuslaisia periaatteita. Asioihin perehtymätön vahingonilo on paras ilo.

Mummot kahvilta karanteeniin. Itse baariin pilettämään ja Lappiin laskettelemaan. Että näin.

No voi kauheeta jos kirkko ei saa kolehtirahoja. Kirkolla on rahaa. Ajattelee itseään,ei ihmisiä joilla ei yhtään rahaa. Köyhän ihmisen sähkölaskun maksaminenkin seurakunnan varoista tuottaa hirvittävät rutinat kirkolta. Kokemusta on.

Autosi myynyt! Oman pään käyttäminen on sallittua, muuten meitä viedään kun pässiä narussa. Juuri tuohon pyrkii nk "äly-yhteiskuntamme".

Koululaiset, opiskelijat ja työttömät: tilaisuus työskennellä kasvihuoneilla ja marjatiloilla. Samalla pelastatte kotimaan ruoantuotantoa.

Nyt kun kadut ovat autiot ja lumettomat... niin täysillä käyntiin keskustan hiekkamyrsky... eli hiekan pesut pois kaduilta ja joka paikasta!!! Ja todellakin veden kera. Ehtii pinnat kuivua päivän aikana. T. Yks astmaatikko monien puolesta

Olen lähes 70, köyhä ja vältän muita kaupoissa ja lenkillä. Samoin suurin osa eläkeläisistä, joten älkää niputtako meitä loukkaantuneiksi.

Kukaan ei ole kateellinen kasvottomille suuryritysten ja kauppojen johtajille, mutta pienyrityksille vahingoniloa riittää kyllä?

Nyt kirjastotyöntekijä kokeilemaan työtä vaikka koti- tai sairaalahoitoon. Ehkä huomaatte voitteko vaatia samaa palkkaa.

Voi hyvät hyssykät voiko olla näin vaikeaa ymmärtää hallituksen ohjeita? Tässä on kysymys etenkin riskiryhmien elämästä ja terveenä pysymisestä ei ainoastaan yli 70 vuotiailla, ei tässä ketään halvenneta eikä kiusata. Sinä joka et terveydestäsi välitä etkä säännöistä ethän tule myöskään vaatimaan sairaala paikkaa tai jopa hengitys kone paikkaa. Mummo yli 70v

Ensin soi puhelin ja hetken päästä tullaan soittelemaan ovelle. Ei kai kukaan ole päästämässä kutsumattomia vieraita kotiinsa: varkaita, koronaa jne.

Ambulanssit kuljettaa juoppoja mutta ei kunnon kansalaisia veronmaksajia.Onneksi on sentään ystävälliset taksikuskit olemassa.

Nyt järki käteen, poliitikot oikealla ja vasemmalla: Ei-pakolliset hommat seis! Älypyörätie, Vuoksenkadun tunneli, Keskustan kehä... kuka ehtii ensin tekemään järkeviä päätöksiä tässä poikkeustilanteessa? Rahat tarvitaan tärkeämpiinkin asioihin!

On tämä yhteiskuntamme epäoikeudenmukainen. Kukaan ei syytä siitä, että tvssä somessa ym saa lähimmäisiään rääviä mitä törkeimmällä tavalla ja laittaa heidän sanomakseen kaikenlaisia törkeyksiä. Mutta jos joku laittaa vastaavasti Raamatun lauseen, tulee siitä kidutustoimiin verrattavat kuulustelut.

Kun edellinen hallitus Sipilä, Orpo, Soini, Lindström hyvän talouskasvun aikana painoi oikein kunnolla työttömiä, pienituloisia, sairaita ja huonompiosaisia niin voi vaan kauhulla ajatella miten he nyt syyllistäisivät kyseisiä ihmisiä, kun talous sukeltaa oikein kunnolla koromahduksen johdosta

Olkaamme iloisia siitä että meillä on fiksuja naisministereitä, sillä nyt pääsevät eri ministeriöiden virkamiehetkin osallistumaan tehtäviensä edellyttämällä tavalla maan asioiden hoitoon, toisin kuin herkkävarpaisten miesministereiden miehittäessä kaikki tärkeimmät ministeripaikat.

Käsittämätöntä, kun ollaan ruokakaupassa vielä paljain käsin tarttumassa tautia! Ei olisi iso investointi kauppiailta jakaa asiakkaille kertakäyttöhasikkaat kaupassa asioinnin ajaksi, jotka heitetään ulko-ovella nurinpäin roskiin! Iso vaikutus taudin leviämisen ehkäisyyn.

Minua kiinnostaa onko autojen pesu luvallista kaupungin alueella, pienissä rivitaloyhtiöissä. Pesuvedet pesuaineineen leviävät kadulle.

Nyt täytyy erityisesti tukea viljelijöitä, jotka kasvattavat esim. maustekasveja, harvinaisia vihanneksia ja juureksia. Maahantuontiin ei voi luottaa.

Eivät taida kaikki ulkomailta tulevat noudattaa karanteeniaikaa, Espanjasta tai muualta. Siltä näyttää. Nähty on. Miten heitä osaa varoa? Tuttua kyllä varoo mutta muita? Eikö mitään kontrollia, jos ei omaa vastuuta ole?

Nyt viimeistään nähdään, että rajaton maailma ei toimi. Nähdään myös, että kaupungistuminen on järjetön suuntaus. Yksityisautoilukin on lopulta ihan hyvä tapa liikkua. Korona ei ole viimeinen pandemia.

Voisiko joku selvittää miksi S-ryhmällä on suuri ruokakauppa Renkomäen liittymässä ja muilla ei. Luulisi että Keskoa ja Lidiäkin kiinnostaisi. Ei kai kilpailua ole rajoitettu?

Kaupunkisuunnittelu Renkomäessä on jo pitkään ollut maisema- ja kulttuuriarvoiltaan erittäin köyhää. Voitteko jo lopettaa tonttien ahtamisen?

Paras syntymäpäivälahjani oli kuulla äänesi.

Toivottavasti kuntoportaat nyt vihdoin saadaan siihen alkuperäiseen parhaaseen mahdolliseen paikkaan. Lehden mukaan Kariniemen aluetta on kehitetty parinkymmenen vuoden ajan. Missä se näkyy ja mitä se on maksanut? Lanun puiston on annettu ryvettyä ja alueen on vallanneet huumeiden käyttäjät. Nyt TAAS valitetaan, että luonnontilaiselle alueelle ei voi portaita rakentaa. Ketä tässä suojellaan? Onko Lahti kaupunki, vai suojeltava kirkonkylä?

Onko vaarana korona, kun nainen otti poskeen ravintolan vessassa?

Ylelle suuri kiitos iltapäivien korona erikoislähetyksistä, erityinen kiitos toimittaja Markus Liimataiselle.

Tuliko se toista kaistaa tukkiva multapenkki nyt varmasti korjattua Tapanilankadun tunnelista, kun traktori näytti sinnepäin ajavan. Vai kasvattaako urakoitsija siellä porkkanoita.

Kaikille hyväkuntoisille 70 v. Ehkä havaitset hiustesi harmaantuneen, ihosi veltostuneen. Samankaltaista muutosta on tapahtunut sisäelimissäsi. Huolimatta hyvästä kunnosta tämä virus on riski elimistöllesi. Tämän asiantuntijat tietävät. Ole kiltti ja noudata ohjeita. Me kaikki toivomme saavamme hoitoa, kärsimyksemme lievitystä, kun sairastumme.

Joku upottaa pikku luukkuaan hajukynttilöihin tai suitsukkeisiin meidän rapussa. Aivan hirveä lemu. Avaa hyvä ihminen se ikkuna ennen kuin tukehdut.

Käyttääkö postinjakaja suojakäsineitä koskettellessaan suurta määrää postilaatikoita ja postia ja mahdollisesti levittää kosketustartuntaa asiakkaille. Onko viruslevitysvaaraa mitenkään otettu huomioon. Mahdetaanko tätäkään julkaista?

Korona tappaa 70 vuotta täyttäneet, jos se estää turvavälit huomioivan ulkoilun raittiissa ilmassa! Tämä rajoitus ei saa toteutua.

Ex-jääkiekkoilija otatti tatuoinnit lapsilleen vaarantaen heidän terveytensä. Ja nyt tyyppi esittää vaatimuksia valtiovallalle koronan suhteen! Todella kaksinaamaista !

Nyt pitää lomauttaa kaikki toimettomana olevat Ladecin, Lahti Regionin ja muiden yhteiskunnalle hyvin heikosti tuottavat. Kaikki paukut sairaaloihin ja opettajiin

Kisapuistoon tekojäärata ? Lopettakaa tuo turha vouhotus. Ottakaa selvää kuinka monta pesäpallokenttää tekojääputkistoilla on pilattu.

Onhan ajattelematonta ajamista ja parkkeerausta, Keinokartanontie 5:n yläpuolella olevalla kävelytiellä, vaikka on laitettu ajo-kieltomerkit ja nurmikon suojaksi muovitolpat, autot myös vaaraksi kävelijöille ja pyöräilijöille!

Olisiko nyt aika leikata eläkehuippuja vaikka määräajaksi. Yli kymmenen tuhannen eläkkeet joutaa leikkuriin.

Hei! Marjanpoiminnan kausityöntekijät ovat jo Suomessa! Kauppakeskuksissa ja kaupungilla istuskelevat joutavina. Viisikolta vaan päätös että lähtevät pelloille töihin ylläpitonsa vastikkeeksi!

Onkohan Korona maallistuneelle kansakunnalle muistutus; Jumalan sanaa tulee kunnioittaa! Unohtakaa Raamatun totuuden puolustajien tuomitseminen! Rukoilkaamme itse kukin mieluummin.

Oikeastiko Phhykyn ohjeistus kuntouttavan työtoiminnan loppuessa: laitamme työttömyyslappuun: Muu syy? Ja selvitys? Arvatkaa kauanko rahat viipyy sitten. Kela tietää jo kuntouttavaan ei mennä. Miettikää vielä, kiitos!