Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Kaupallinen sisältö

Kaikenlaista silmille ja sielulle

Messuilla oli tarjolla jokaiselle jotakin, esimerkiksi komeita sukkalankoja. Kuva: Ann Rose

Jos et lauantaina käynyt, sunnuntaina ehdit vielä. Nimittäin käydä Kätevä&Tekevä -messuilla Lahden Messukeskuksessa. Kaksipäiväisten messujen ohjelmassa on mielenkiintoisia luentoja ja näytöskeittiössä kiinnostavaa nähtävää, jonka lisäksi paikalla on runsaasti ostettavaa ja katseltavaa eri näytteilleasettajien osastoilla.

Aamupäivällä Trashionista Outi Pyy kertoo mikä käsitöissä maksaa ja mistä ja miksi kannattaa maksaa. Iltapäivällä hän puhuu aiheesta Inspiraatio - luovuuden alku eli mistä innoitusta voi löytää ja miten sitä voidaan ylläpitää.

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat pitävät muotinäytöksen, jossa he esittelevät tekemiään vaatteita. Näytöskeittiössä tehdään aamusta syötäviä pikkujouluajan koristeita, jonka jälkeen Annin uunissa -blogista tunnettu Anni Paakkunainen valmista suloisia ja helppoja herkkuja pikkujoulupöytään. Hanna Sumari puolestaan näyttää kuinka glögin seuraksi voi loihtia pähkinäherkkuja.

Niille, jotka haluavat itse tehdä jotain, löytyy eri työpajoissa puuhaa. Kässämarttojen Garderobi-nimisessä kierrätystyöpajassa voi tuunata itselleen vaikka tuubin, huivin tai kukkakoristeen. Nuoren lahtelaisen Lauri Valolan karttapajassa pääsee luomaan oman elämänsä tai itselleen tärkeiden asioiden kartan. Messukeskuksessa on myös mosaiikkipaja ja Puolenkuun Pelien osastolla voi maalata oman miniatyyrihahmon. Samalla osastolla voi myös pelata erilaisia lautapelejä. Hevosista pitäville on Ahdin tilan keppihevossirkus, jossa lapset ja lapsenmieliset voivat kirmata keppihevosilla pientä esterataa.

Messut ovat avoinna sunnuntaina kello 10-16.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Radio Voima mukana messuilla Kuuntele lähetys tästä

Näitä luetaan

Näytä lisää

Lue seuraavaksi X