Suomessa on todettu kymmenen uutta koronavirustartuntaa, ei uusia kuolemantapauksia

Suomessa on todettu vuorokauden aikana kymmenen uutta koronavirustartuntaa. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Suomessa todettiin kymmenen uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana, tiedotti Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) keskiviikkona. Löydettyjä koronatartuntoja on Suomessa nyt kaikkiaan 7 414.

THL:n mukaan yhtään uutta koronavirukseen liittyvää kuolemantapausta ei ole tullut tietoon. Koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu Suomessa yhteensä 329.

Sairaalahoidossa oli keskiviikkona koronatartunnan vuoksi neljä ihmistä, yksi vähemmän kuin maanantaina. Koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi kukaan ei ole tällä hetkellä tehohoidossa.

Koronaviruksen aiheuttamasta sairaudesta parantuneita arvioidaan olevan Suomessa nyt noin 6 950. Parantuneiden osuus on yli 90 prosenttia todetuista tapauksista.

Sairastuminen Vivamossa rippileirillä

Lohjalla pidetyllä rippileirillä kaikkiaan 37 ihmistä on altistunut viime päivinä koronavirukselle. Kansan Raamattuseura tiedotti, että sen Vivamon kurssikeskuksessa 22.–28.7. järjestetyllä rippileirillä todettiin koronavirustartunta.

Kaikki altistuneet on tunnistettu.

Rippileirillä tapahtuneesta altistumisesta johtuvia sairastumisia ei ole Kansan Raamattuseuran mukaan toistaiseksi tiedossa.

Koronatestejä tehty liki 350 000

Suurin osa koronavirustartunnoista Suomessa on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. Tartunnoista kaikkiaan 2 774 on löydetty Helsingissä, 843 Espoossa ja 915 Vantaalla.

Väestömäärään suhteutettuna koronatartuntoja on Suomessa nyt 134 tapausta sataatuhatta asukasta kohden.

Sairaanhoitopiirit ilmoittavat sairaalahoidossa olevien potilaiden ja koronaviruksen aiheuttamaan tautiin liittyvien kuolemantapausten lukumäärän maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Koronavirustestejä on tehty Suomessa tähän mennessä noin 349 000. Virustestauksen kapasiteetti Suomessa on yli 13 000 testiä päivässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Liian tiivis istuminen on puhuttanut FC Lahden kotipeleissä – "On vaikeaa lähteä ihmisiä siirtelemään", sanoo toimitusjohtaja
 2. Villähteellä kahden auton kylkikolari
 3. Suora lähetys: Katso MiPK-Reipas-ottelu tästä tänään
 4. Perhoset ovat melkoisia linssiluteita – katso lukijoiden kuvat auringossa paistattelevista päiväperhosista
 5. Lastenlauluja lauletaan suositussa yhteislaulutilaisuudessa Lahdessa torstaina
 6. Rulla-ampumahiihdon SM-kultaa napanneella Mari Ederillä riittää yhä työsarkaa ampumapaikalla – "Ainoa mysteeri on enää se, miten saan virheet mahdollisimman nopeasti korjattua" 
 7. Lahden Ratsastajien Iina Kauhanen voittoon Ypäjällä
 8. Helvetinjärven kansallispuisto hurmaa jylhillä kalliomaisemillaan – "Toivon, että suomalaiset ovat ymmärtäneet, että meillä on todella hienot maisemat eikä meidän tarvitse aina lähteä Kanarialle"
 9. "Jos olisi odotettu valmista, ei täällä olisi mitään" – Virolainen Maigi Korhonen muutti maalle Suomeen ja löysi kyläyhteisön, jolle teki talkootöitä öisinkin
 10. Nuoret miehet ajoivat kilpaa Lahdessa, toisella yli satasen nopeus taajama-alueella
 11. Seppälä ja Eder voittivat rulla-ampumahiihdon yhteislähtömestaruudet – ohilaukauksia kertyi Hollolan helteessä kosolti
 12. Rakennuskannan rekisteritiedoissa puutteita – Lahdessa tähän mennessä oikein joka neljännen kerrostalon tiedot, Hartolassa rekisteristä puuttui jopa puolet rakennuksista
 13. Turun lentoasemalla koronatestattiin koko lentokoneellinen Pohjois-Makedoniasta saapuneita matkustajia
 14. Beirutin räjähdys jätti jälkeensä kymmeniä metrejä syvän kraatterin – Libanonissa ensimmäinen ministeriero tiistaisen räjähdyksen jälkeen
 15. Keskustan puheenjohtajaehdokkaat osallistuivat Kärkölässä vuosikokoukseen, jossa kuultiin yleisön vahvoja mielipiteitä: "Toivon, että uusi puheenjohtaja nostaa puolueen suosta, johon se on joutunut"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.