Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Kaupallinen sisältö

Elcool tarkoittaa sähköä ja kylmää

Nastolalaiset kaverukset Sami Pahla ja Jani Salo olivat tahoillaan suunnitelleet yrityksen perustamista, kun totesivat että voimavarojen yhdistäminen johtaisi parempaan lopputulokseen. Tästä ajatuksesta syntyi reilu kymmenen vuotta sitten Elcool Oy, jossa kaverusten kokemus ja tietämys kylmä- ja sähköalalta saatiin yhdisttyä tehokkaasti. Tänä päivänä Elcoolin tavaramerkkinä ovat räätälöidyt ratkaisut jäähdytykseen, lämmitykseen, lämmön talteenottoon sekä ilmanvaihtoon.

- Liikeideamme on toimittaa kunkin asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia vastaava paketti aina suunnittelusta asennuksiin ja huoltoihin. Toimimme myös maahantuojana jäähdytyslaitteille. Tuoterepertuaariimme on valikoitunut kattava ryhmä alan huippujärjestelmiä, kaksikko jatkaa.

Elcool ratkaisee asiakkaidensa ongelmia liittyen jäähdytykseen, lämmitykseen, lämmön talteenottoon ja ilmanvaihtoon sekä toimittaa erilaisia järjestelmäratkaisuja muun muassa R-Kioskille ja Lidlille. - Esimerkiksi toimistotilojen sekä ATK- ja sähkötilojen jäähdyttäminen ja teollisuuden jäähdytysjärjestelmien rakentaminen on meille peruskauraa, kertoo Jani Heinonen, joka on yksi yrityksen 14:stä työntekijästä. Kun tähän lukuun lisätään vielä kaksi omistajaa, saadaan yrityksen kokonaisvahvuudeksi 16 henkilöä.

Pahla ja Salo kertovat, että toimialalla oleva tiukka kilpailu pitää mielen virkeänä ja jalat liikkeessä. Alan kehitys menee tällä hetkellä nopeasti eteenpäin, mikä vaatii tekijöiltä usein uudenlaista ajattelua ja nopeaa omaksumiskykyä. – Asiakkaillamme on kauttamme käytössään alan viimeisin tietotaito ja laiteratkaisut. Siitä, ja kustannustehokkaasta toiminnastamme johtuen meillä onkin monta pitkään kestänyttä asiakassuhdetta, kertoo Salo.

Turvalliseksi yhteistyökumppaniksi Elcoolin ovat todenneet muun muassa R-kioski, Uponor, UPM, Valmet, Sandvik ja Stora Enso. Valmetin projektit ovat vieneet Elcoolia useisiin kohteisiin Suomessa mutta myös Ruotsiin ja Tsekkeihin asentamaan voimalaitosten teknisten tilojen jäähdytystä. Petrokemian tehtaan prosessijäähdytystä on toteutettu Omanissa ja kaivosprosessien jäähdytysjärjestelmiä aina Mauritaniassa asti.

Elcool toteutti taannoin myös Lahden Urheilukeskuksen saneerausprojektissa Lemminkäisen aliurakkana suurmäen sähkösaneerauksen, uuden tuomaritornin sähköistyksen ja uuden latusillan valot ja sähköt.

Suurista ja näyttävistä projekteista huolimatta Elcool ei ole olemassa vain suuria kohteita varten. Varsin monet kerrostalot ovat Lahdenkin seudulla tulossa täysremonttiin. – Kerrostaloihin voimme tarjota kilpailukykyisiä lämmön talteenottoratkaisuja sekä tänä päivänä kerrostaloasujiakin kiinnostavia jäähdytysratkaisuja, tarvittaessa vaikka yhdistettynä toisiinsa.

Pientaloille on Onnisen toimesta hiljattain lanseerattu kotien vuosihuoltopalvelu, joka on ammattilaisten tarjoama palvelu kotien vuosihuolloksi. Autotkin huolletaan säännöllisesti, mutta elämän suurinta investointia ei useinkaan. Tätä palvelua markkinoidaan KOTI VUOSIHUOLTONA.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Kohti kotikisoja tapahtumia

22.2.

Tule nauttimaan kisafiiliksistä ennen MM-kisojen avajaisia!

Poikkea nostattamaan kisafiilistä ennen MM-kisojen avajaisia. Kohti kotikisoja -tapahtumaa vietetään Mediakulman edustalla ke 22.2. klo 17.30-19. Tule kuulemaan, kuinka Etelä-Suomen Sanomat ja kisojen virallinen kisaradio Radio Voima näkyvät ja kuuluvat koko kisojen aikana. Mukaan saat tuhdin MM-kisalehden, joka on kattava lukupaketti karttoineen Lahti2017-kisoista. Ikuista samalla itsesi ja kaverisi Kisaradio-kehyksissä ja jaa kuva somessa muiden nähtäväksi. Paikan päältä voit myös ostaa MM-kisahistoriikin, joka kertoo menneiden vuosikymmenten kisatunnelmista ja huippuhetkistä. Koe itse kisahuuma ja osallistua MM-kisojen päätöspäivän kisalippupakettien arvontaan. Lapsille jaossa Kohti kotikisoja -ilmapalloja.

Tilaa ilmainen ESS.fi uutiskirje Saat kiinnostavimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Suosittelemme

Kommentit comments

Kotikisoissa

Näytä seuraavat

Näitä luetaan

Lue seuraavaksi X

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen