Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: VitaeLab

Rasittavatko lihas- ja nivelvaivat? 6 syytä kokeilla VitaeProta

Monipuolisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä. Useat käyttäjät valitsevat VitaePron kaivatessaan apua erityisesti nivel- ja lihasvaivoihin.

Kankeus ja kehon muut krempat varjostavat toisinaan arkeamme, ja iän myötä lihas- ja nivelvaivat tuntuvat meillä kaikilla vain lisääntyvän. Monipuolinen ruokavalio vaikuttaa kehon hyvinvointiin, mutta ihanteellisten ruokailutottumusten säännöllinen ylläpitäminen on osoittautunut olevan suomalaisten keskuudessa melko harvinaista. Ravintolisät ovat tällöin erinomainen keino tukea tärkeiden ravintoaineiden riittävää saantia. Kesän 2018 uudistuksen myötä VitaePro-ravintolisä on entistä tehokkaampi nivelille ja se ylläpitää edelleen myös lihasten hyvinvointia.  

Hyötyjä lihas- ja nivelvaivoihin

Viimeisimmän asiakaskyselyn (2018) perusteella suurin osa VitaePron käyttäjistä tuntee positiiviset vaikutukset erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Enemmistö kokee lihas- ja nivelvaivojen sekä jäsenten jäykkyyden helpottaneen tuotteen käytön aloituksen myötä. Ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä tutkittaessa on havaittavissa, että VitaePro yleisimmin ostetaan silloin, kun haetaan apua lihas- ja nivelvaivoihin sekä sen koko keholle tuoman hyödyn vuoksi.

Kyselyyn vastanneiden keskuudessa myös VitaePron positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat. Merkittävä osa vastaajista kokee tuotteen tukevan hyvin vastustuskykyä ja saavansa ainesosien myötä lisää puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan tuote vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 93 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille – Lue lisää
 

6 syytä kokeilla VitaeProta

 - Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
 - Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
 - 93% käyttäjistä on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*.
 - Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
 - Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
 - Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska
   tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - tilaa täältä.

*  Asiakaskysely 2018. N = 860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.

VitaeLab

VitaeLab kuuluu norjalaiseen NutraQ -konserniin, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista ravintolisien valmistajista ja myynyt laadukkaita ravintolisiä jo vuodesta 2002. VitaePro on VitaeLabin suosituin ravintolisä ja sisältää useita ainesosia, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä. Tuotteissa käytetään ainoastaan turvallisia ja puhtaita ainesosia, joiden alkuperä on tarkoin jäljitettävissä. Ravintolisät valmistetaan GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Tuotteiden koostumus pohjautuu perusteellisesti tutkittuihin ainesosiin ja laadunvalvonnassa noudatetaan kansainvälisiä HACCP-suuntaviivoja.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi