Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Salpaus

Etäyhteys on kustannustehokas tapa osallistua koulutukseen

Koulutuksia voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan ja yksi tapa onkin mahdollistaa koulutukseen osallistuminen osallistujan paikasta riippumatta. Azets tilitoimistojen henkilöstöä on osallistunut KLT-valmennukseen sekä paikan päällä että etänä. Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinto-, HR:n ja palkanlaskentapalveluita sekä ohjelmistoja tarjoava yritys.

– Olemme tehneet hyvää yhteistyötä Salpauksen kanssa jo kymmenisen vuotta. Viimeisinä vuosina Salpaus on tarjonnut mahdollisuuden myös etäosallistumiseen. Tämän olemme ottaneet ilolla vastaan, sillä toimimme useilla paikkakunnilla ja yksikkömme sijaitsevat ympäri Suomea, Azetsin henkilöstöpäällikkö Irene Holmberg kertoo.

KLT-tutkinto on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu merkki ammattitaidosta. Salpauksessa järjestetään KLT-valmennuksia, jotka tukevat tutkintoa varten suoritettavaan KLT-tenttiin valmistautumista.

– Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa palveluiden laatu ja tiedon ajantasaisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita. Haluamme varmistaa työntekijöittemme tiedollisen ajantasaisuuden ja tukea työntekijöittemme osaamisen kehittämistä erityyppisillä, lyhyt- ja pitkäkestoisilla koulutuskokonaisuuksilla.

Etäyhteydet ovat lisänneet halukkuutta osallistua koulutukseen

– KLT-valmennus on oiva tapa valmistautua itse tutkintotilaisuuteen ja samalla saada alaan liittyvää koulutusta substanssin vahvistamiseksi. Haluamme, että työntekijämme kehittävät itseään ja päivittävät osaamistaan, Holmberg kuvailee.

KLT-valmennukseen sisältyy kahdeksan luento- ja harjoituspäivää, joihin on mahdollista osallistua myös etänä. Näiden päivien lisäksi opiskelija perehtyy omatoimisesti tenttiaineistoon.

– Etäyhteyksien kautta opiskelu mahdollistaa kustannustehokkaan tavan osallistua opintopäiviin ympäri Suomea ja lisää myös halukkuutta osallistua kauempana olevista yksiköistä, kuten Oulusta ja Keski-Suomesta.

Valmennus vahvistaa osaamista ja tukee tenttiin valmistautumista

– Etäopiskelu on sujunut hyvin. Lisäksi, jos yksiköstä on osallistunut useampi henkilö etävalmennukseen, he ovat voineet katsoa opetusta yhdessä ja keskustella keskenään kuulemastaan. Tämä vahvistaa ja tukee mielestäni oppimista hyvin, Holmberg tuo esiin.

Holmbergin mukaan yhteistyö Salpauksen kanssa on sujunut kuin ajatus.

– Koulutuksista saatu palaute on ollut positiivista ja valmennukseen osallistuneet henkilöt ovat kokeneet valmennuksesta saadut opit erinomaisina preppauksina ennen tenttiin osallistumista. Minusta KLT-valmennus on erinomainen mahdollisuus vahvistaa osaamista sekä onnistumista KLT-tentin läpimenemiseen. Suosittelen lämpimästi!

Kysy lisää:

Eeva Viren, opettaja
p. 044 708 1702
eeva.viren@salpaus.fi

Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Koulutuskeskus Salpaus on Päijät-Hämeessä toimiva ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta koulutusta niin nuorille ja aikuisille kuin yrityksillekin. Salpauksessa osaajista kasvaa ammattilaisia.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi