Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Kaupallinen sisältö

Koulutuskeskus Salpaus

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Koulutuskeskus Salpaus on Päijät-Hämeessä toimiva ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa monipuolista ja laadukasta koulutusta niin nuorille ja aikuisille kuin yrityksillekin. Salpauksessa osaajista kasvaa ammattilaisia.

Asikkalan kunta palkittiin vuoden oppisopimusmyönteisenä työyhteisönä

Kuva: Tytti Myöhänen

Koulutuskeskus Salpaus palkitsi 12.10. 2017 valtakunnallisella oppisopimusviikolla Asikkalan kunnan vuoden oppisopimusmyönteisenä työyhteisönä. Asikkalan kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka otti palkinnon vastaan iloisin mielin.

- Tämä palkinto kuvastaa sitä, että meillä Asikkalassa henkilökunta on koulutusmyönteistä ja kehittymishalukasta. Johtajana puolestaan tämä kertoo minulle sen, että henkilökunnasta löytyy potentiaalia muutokseen ja tulevaisuuden Asikkalan rakentamiseen.

Koulutusmyönteinen ilmapiiri kannustaa opiskelemaan

Asikkalan kunnan henkilöstö on suorittanut Salpauksessa tutkintoja monilla eri aloilla ja tasoilla. Ikola-Norrbackan mukaan Salpauksen koulutustarjonta on ollut työntekijöiden näkökulmasta mielenkiintoista ja hyödyllistä.

- Toisten innostuneisuus tarttuu. Kun organisaatiossa nähdään koulutuksen hyödyt, se kannustaa myös muita opiskelemaan ja kehittämään osaamistaan, hän kertoo.

Myös Rinna Ikola-Norrbacka itse on innokas oppimaan uutta. Hänen mukaansa on tärkeää opiskella, jotta oppii katsomaan asioita entistä laajemmalla perspektiivillä.

- Opiskelen joka päivä oppiainetta nimeltä kunnan johtaminen, mutta sen lisäksi olisi kiva täydentää omaa osaamista sellaisilla osa-alueilla, joilla osaamispohja on vähäisempi. Maailma myös muuttuu sitä vauhtia, että kaikki taidot ja osaaminen vaativat jatkuvaa päivittämistä.

Yksilön koulutus mahdollistaa uuden oppimisen koko organisaatiolle

Ikola-Norrbackan mukaan organisaatiolla on paljon vahvemmat mahdollisuudet pärjätä muutosten keskellä kun henkilökunta on kouluttautunut, hakenut uusia ideoita sekä osoittaa tahtotilaa työnsä kehittämiseen. Jokainen koulutus avaa koulutuksen käyneen henkilön myötä myös muulle organisaatiolle mahdollisuuden oppia uutta ja nähdä asioita uudella tavalla.

- Toivon erittäin paljon, että kouluttautumisinto jatkuu Asikkalassa myös ensi vuonna. Kannustankin kaikkia haastamaan itsensä vielä kerran ja yhä uudelleen!
 

Lue lisää siitä, miten voit suorittaa oppisopimuksella tutkinnon Salpauksessa
 

KYSY LISÄÄ

Henna Erkamo, opetusalapäällikkö p. 050 385 5598 henna.erkamo@salpaus.fi
 

Teksti ja kuvat: Tytti Myöhänen

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme.

Lue 2 viikkoa ilmaiseksi

Oletko jo käyttänyt ilmaisen tutustumisjaksosi?

Tilaa ESS Verkko nyt 4 kk vain 10 € / kk

(norm. 14,50 € / kk)

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan

Näytä lisää

Lue seuraavaksi X