Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Lahden Seurahuone

Kaikki elämän juhlat saman katon alta

Riemukkaat häät, vauhdikkaat syntymäpäivät, koskettavat ristiäiset tai arvokas muistojuhla. Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneella järjestetään vuosittain useita kymmeniä perhejuhlia, joissa nostetaan malja elämälle sen kaikissa väreissä.

Lahden Seurahuoneen ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi on ollut mukana lukemattomien ikimuistoisten yritys- ja perhejuhlien järjestelyissä. 

 -  Järjestämissämme juhlissa juhlittava taho, henkilö, pariskunta tai perhe voi keskittyä nauttimaan päivästä. Kun ei tarvitse stressata vieraiden ohjauksesta, tilasta ja sen somistuksesta, ruoasta, juomista tai niiden riittävyydestä, voi nauttia huoletta ainutkertaisen juhlan tunnelmasta ja seurustella vieraiden kanssa, Kajaniemi sanoo. 

Lahden Seurahuoneen tyylikkäät tilat sopivat 2-300 hengen juhliin. Toisen kerroksen Hämesaliin sopii kerralla jopa 100 juhlijaa ja 300 neliömetrin kokoisen Päijännesaliin tuplasti enemmän. Tarvittaessa juhlaväki voi varata vaikka koko hotellin itselleen.  

Seurahuoneen tilat palvelevat myös pienien ja intiimien perhejuhlien tarpeita.  

 - Juhlien toteutus tehdään aina tilaajan toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi pöytien kattauksessa voimme noudattaa tiettyä väriteemaa. Ruoka voi olla jokin monista juhlamenuvaihtoehdoistamme tai omien toiveiden mukaan suunniteltu, ja juomatarjoilussa voi olla sovittu etukäteen tietty määrä kaatoja, Kajaniemi kertoo. 

Alkumaljan ja kaksi kaatoa viiniä sisältävien häiden juhlamenun hinta alkaa 63 eurosta per vieras.

Etiketin mukaisesti 

Seurahuoneen juhlissa asiakkaan toiveita kuunnellaan alusta loppuun asti. 

Esimerkiksi ruokailun toteuttamiseen on monia tapoja. Ruoka voidaan tarjoilla pöytiin tai sitä varten voidaan rakentaa buffetpöytä. Toisinaan kevyempikin kattaus riittää: cocktailpalat ja kupliva juoma voivat olla esimerkiksi iltajuhliin sopiva menu. Hääjuhlissa kakku on yleensä erityisen tärkeä ja sen tekemiseen meillä on taitava yhteistyökumppani. 

Anne Kajaniemen mukaan tila ja tarjoilut luovat kehykset juhlille, joiden tunnelman tekevät ihmiset. Myös esiintyjät ja oheisohjelma järjestyvät tarvittaessa Seurahuoneen kumppaniverkoston kautta.

 - Hyvien ihmisten talossa kaikki palvelut tuotetaan vieraille samojen ovien sisällä. Osaava ja kokenut henkilökuntamme tuntee kulloisenkin juhlan etiketin läpikotaisin ja osaa auttaa juhlaväkeä kiperimmissäkin paikoissa, Kajaniemi kertoo. 

Keskellä kaupunkia sijaitsevalle Lahden Seurahuoneelle on helppo tulla ja juhlien päätteeksi hotellissa voi myös yöpyä. Kahden tasokkaan sviitin lisäksi Seurahuoneella on 145 hotellihuonetta.  

 - Hyvin juhlitun ja nukutun yön jälkeen tarjolla on herkullinen aamiainen, Kajaniemi lupaa.

Lahden Seurahuone

Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu samppanjaa ja nautiskeltu elämästä. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi