Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Lahden Seurahuone

Lahden herkullisimmat kokoukset pidetään Seurahuoneella

Kaupungin parhaalla paikalla sijaitseva Sokos Hotel Lahden Seurahuone tarjoaa monipuoliset tilat, suussa sulavat tarjoilut ja nykyaikaiset kokouspalvelut 2-300 yritysvieraalle. Rautaisella ammattitaidoilla järjestettävien yritystapahtumien ainoa yllätys on edullinen hinta.

Lahden Seurahuoneen toisessa kerroksessa leijuu huumaava tuoreen kahvin tuoksu. Kahvitorille on juuri katettu iltapäiväkahvit, josta kokousvieraat käyvät oman aikataulunsa mukaan hakemassa tuoretta kahvia, karpalo-rosmariinimehua, dippivihanneksia, vasta poimittuja kotimaisia omenia ja erilaisia itse leivottuja kakkuja.

Keittiö- ja ravintolapäällikkö Ville Penttilä sekä kokouspalveluista vastaava ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi asettelevat pöydän tarjoiluja uuteen uskoon ja tuovat lisää vihanneksia pöytään.

 

Ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi ja keittiö- ja ravintolapäällikkö Ville Penttilä

  • Meidän tehtävämme on huolehtia, että kokousvieraamme onnistuvat työssään. Toimivien tilojen ja nykyaikaisten kokouspalvelujen lisäksi se tarkoittaa kevyitä, tuoreita ja terveellisiä tarjottavia, jotka pitävät vireystilan korkealla aamusta iltaan, Kajaniemi kertoo.
  • Tarjoiluissamme näkyvät neljä vuodenaikaa ja sesongin mukaiset tuotteet. Terveellisyys on tämän päivän trendi ja se näkyy kaikissa tarjoiluissamme. Esimerkiksi kahvipöydässä kotimaisista kasviksista pilkotut dippivihannekset ja raikkaat marjasmoothiet ovat kestosuosikkeja. Tarjolla olevat leivonnaiset ja suolaiset piirakat on leivottu itse ja niiden raaka-aineetkin ovat suurimmaksi osaksi lähellä tuotettuja, Penttilä jatkaa.

Uniikkia palvelua

Lahden Seurahuoneella on yhteensä kahdeksan erilaista kokoustilaa, jotka sopivat 2-300 hengen tilaisuuksiin.

  • Lisäksi teemme yhteistyötä Finnkinon kanssa. Heidän salejaan voi tarvittaessa vuokrata kokouskäyttöön ja järjestää ruokailut, muun oheisohjelman ja majoituksen täällä meillä, Kajaniemi kertoo.

Seurahuoneen omatkin tilat taipuvat moneen. Esimerkiksi 300 neliömetrin kokoisen Päijätsalin saa jaettua tarpeen tulleen yhdeksi, kahdeksi tai kolmeksi erilliseksi tilaksi.

  • Yläkertaan mahtuu yhtä aikaa 600 henkeä ja koko taloon 2000 vierasta. Tilamme sopivat hyvin vaikkapa pikkujoulujen pitopaikaksi, Penttilä vinkkaa.

Uniikkia ja virikkeellistä kokoustilaa etsiville Anne Kajaniemi suosittelee kymmenen hengen Ankkurikabinettia, jonka tarjoilutkin poikkeavat talon muusta tarjonnasta.

  • Ankkurissa lähdetään kirjaimellisesti reissuun. Aamu- ja iltapäiväkahvit tarjoillaan termareista ja maistuvat eväät voi lähteä nauttimaan vaikkapa kaupungille tai Pihattoon. Ankkurin vieraille lounaskin on erilainen ja se katetaan Trattoriaan ruutupöytäliinoille, Kajaniemi kertoo.

Kaikki saman katon alta

Anne Kajaniemi ja Ville Penttilä korostavat, että Seurahuoneella järjestettävät kokoukset räätälöidään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Ravintolapäällikkö Anne Kajaniemi ja keittiö- ja ravintolapäällikkö Ville Penttilä

  • Tilaaja voi luottaa, että hoidamme kaiken sovitun ja reagoimme nopeasti myös yllättäviin tilanteisiin. Kattavan yhteistyökumppaniverkostomme kautta järjestyy monenlaista oheisohjelmaa tai vierailu vaikkapa läheiseen viskitislaamoon. Ruokatarjoiluissa olemme järjestäneet kaikkea lihamukin ja ylellisten rapuillallisten välistä. Kokouspäivän tai iltajuhlan jälkeen meille on myös helppo jäädä yöksi, Kajaniemi sanoo.

Seurahuoneen perus kokouspaketin hinta alkaa 49 eurosta per henki. Se sisältää kokoustilan ja -palvelujen lisäksi aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Seurahuoneella järjestetään vuosittain myös useita kymmeniä perhe- ja sukujuhlia: ristiäisiä, muistotilaisuuksia ja häitä. Mm. alkumaljan ja kaksi kaatoa viiniä sisältävien häiden hinta alkaa 63 eurosta per vieras.

  • Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme aina vain paremmin. Mietimme jatkuvasti, miten voimme uudistua ja mistä asiakkaamme pitäisivät. Kuuntelemme saamaamme palautetta herkällä korvalla ja toteutamme asiakkaidemme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Onnistunut tapahtuma ja hyvä asiakaspalaute ovat paras palkinto tehdystä työstä, Penttilä ja Kajaniemi summaavat.

TARU SCHRODERUS

Lahden Seurahuone

Maineikkaan lahtelaishotellin seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät vain osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu samppanjaa ja nautiskeltu elämästä. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa arvovieraiden joukkoa, ja toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi huomaamme Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi