Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Fit Lahti

HYPOXI auttaa kuukaudessa terveellisen elämän alkuun

Matalatehoisen liikunnan, ilmanpainehoidon ja terveellisen ruokavalion yhdistävä HYPOXI-menetelmä lupaa kuukaudessa näkyviä tuloksia kehon koostumuksessa.

HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Kaikille iästä ja koosta riippumatta sopiva menetelmä parantaa kehon ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueilla, joissa selluliitti on yleensä sitkeässä.

Tutkitusti tehokasta

HYPOXIn avulla kehon ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avulla saavutettaviin tuloksiin. Menetelmää on tutkittu vuonna 2010 mm. Hampurin yliopistollisessa keskussairaalassa, jossa sitä verrattiin perinteiseen kuntopyörä- ja juoksumattoharjoitteluun.

 - Tutkimuksen mukaan HYPOXI-ryhmässä mukana olleiden paino putosi
30 prosenttia enemmän kuin vertailuryhmässä. HYPOXI ryhmäläisten tulokset kohdentuivat myös paremmin kehon ongelma-alueille. Vatsasta, pakaroista ja reisistä lähti kolme kertaa enemmän senttejä kuin vertailuryhmässä.

Tulokset palkitsevat

Fit Lahden HYPOXI-studiovastaava Kati Koski sanoo, että jopa 90 prosenttia hoidon aloittaneista jatkaa menetelmän parissa ensimmäisen hoitojakson jälkeen.

 - Tulokset motivoivat jatkamaan. Suurin osa asiakkaista laihtuu ensimmäisen kuukauden aikana 2-4 kiloa ja pienenee yhden vaatekoon verran. Menetelmä puree juuri niihin kehon kohtiin, joista on hankalinta saada rasvaa pois, Koski kertoo.

Hän laatii jokaiselle asiakkaalle HYPOXI-menetelmän suositusten mukaisen ruokavalion.

 - Tarkoituksena ei ole räjäyttää asiakkaan aiempaa ruokavaliota atomeiksi, vaan lähteä liikkeelle siitä, mitä hän on tottunut syömään. Lasken asiakkaalle päivittäisten ruokailujen kalorimäärän ja annan selkeät ohjeet ruokailujen koostamiseen. Noudattamalla ruokavaliota ja käymällä kolme kertaa viikossa HYPOXI-hoidossa, tuloksia syntyy varmasti.

Startti terveelliseen elämään

Kati Kosken mukaan HYPOXI-menetelmä antaa lentävän lähdön terveellisempiin elämäntapoihin. Kolme kertaa viikossa tapahtuva lempeä liikunta aineenvaihduntaa kiihdyttävissä ja rasvanpolttoa tehostavissa HYPOXI-laitteissa sekä puhdas ruokavalio auttavat eroon turvotuksesta, nestepöhöstä, muutamasta ylimääräisestä kilosta ja sokerikoukusta.

 - Kesän jälkeen moni haluaa aloittaa uuden elämän. HYPOXI-menetelmä on siihen oivallinen apu, sillä kuukauden aikana huonot tavat ehtiä unohtua ja paremmat valinnat muodostuvat tavoiksi.

Pysyvä muutos

Lahtelainen Johanna Helviö, 27, aloitti HYPOXI-hoidon huhtikuussa äitinsä kannustamana.

 -Äitini sai HYPOXIlla niin hyviä tuloksia, että kehotti minuakin kokeilemaan. Menetelmä toimi hyvin, sillä kuukauden starttijakson ja sitä seuranneen kuukauden ylläpitojakson aikana kevenin 6,8 kiloa. Senttejä lähti vatsasta, vyötäröltä ja reisistä yhteensä peräti 49, Helviö kertoo.

Hän sanoo HYPOXin muuttaneen pysyvästi ruokailutottumuksia, antaneen kokonaisvaltaisen hyvänolon sekä vauhdikkaan startin terveellisempään elämään.

 - Kesä-heinäkuusta lähtien olen ollut niin sanotusti omillani. Liikun ja lenkkeilen 3-4 kertaa viikossa ja syön HYPOXIn ohjeiden mukaisesti.
Painoni on jatkanut putoamista ja nyt olen jo hyvin lähellä alkuperäistä tavoitettani, 10 kilon kokonaispudotusta, Helviö iloitsee.

Varaa maksuton HYPOXI-konsultaatio ja testikerta tästä.

HYPOXI-menetelmä
  • Menetelmän teho perustuu liikunnan, vaihtelevan ilmanpaineen ja ruokavalion yhdistelmään.
  • Vilkastuttaa verenkiertoa ongelma-alueilta, jolloin kehon on helpompi polttaa rasvaa näiltä alueilta.
  • Harjoittelu on matalasykkeistä, jolloin keho pystyy käyttämään rasvaa energiana.
  • Harjoittelu tapahtuu 3 x viikossa, 30-50 minuuttia kerralla.
  • Lupaa pysyviä tuloksia jo neljässä viikossa.
  • Hinta: 4 viikon jakso, sis. 12 x HYPOXI-yhdistelmähoito ja ruokavalio, yht. 790 euroa.
  • HYPOXI-hoitoa saa Ole.Fit Lahdesta(Aleksanterinkatu 7).
    Lue lisää Hypoxista tästä.
Fit Lahti

Tarjoamme kahdessa kerroksessa kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, toiminnallisen harjoittelun tilan, Personal Trainer-, fysioterapia-, hieronta- ja Hypoxi-palvelut sekä ammattitaitoisen henkilökunnan. Alakerrasta löytyy modernit ja monipuoliset, ilmastoidut tilat niin aloittelevalle kuin aktiiviselle liikkujalle. Yläkerrassa on rento ja viihtyisä hyvinvointikeskus, jossa on rauhallisempi ilmapiiri.

Toimimme osoitteessa Aleksanterinkatu 7B, 15110 Lahti. Lisätiedot https://lahti.ole.fit/

Meillä on vuosikymmenten kokemus liikuttamisessa ja hyvinvoinnissa. Aleksanterinkatu 7:ssa toimiva kuntokeskus on palveluiltaan Lahden monipuolisin. Kahdessa kerroksessa toimiva, yhteensä yli 1000 neliömetrin kokoinen kuntokeskus tarjoaa HYPOXI-hoitojen lisäksi fysioterapiapalveluja, hierontaa, personal trainer-palveluja, ryhmäliikuntaa, crosstrainingia sekä uuden Fit Lahti-kuntosalin.

Fit Lahti

Fit Lahti on rento ja viihtyisä hyvinvointikeskus hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Lahden kauppatorin vieressä. Monipuoliset palvelumme ja nettiajanvaraus löytyvät osoitteesta lahti.ole.fi.


Aleksanterinkatu 7B  

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi