Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Helmi Säästöpankki

Tahdotko auttaa alueesi lapsia ja nuoria? Tutustu tähän helppoon tapaan

Helmi Säästöpankki tarjoaa asuntolainan nostajille mahdollisuuden olla mukana ehkäisemässä lasten ja nuorten syrjäytymistä. Pankki lahjoittaa helmikuussa nostettujen Hyvien tekojen asuntolainojen toimitusmaksuista 20 euroa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistykselle. Helmikuun jälkeen lahjoitussumma on 10 euroa.

Hyvien tekojen asuntolainojen toimitusmaksuista lahjoitettava summa käytetään esimerkiksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden yhdistyksen perhekahvilatoimintaan. Kuvassa Lahden keskustan perhekahvilan vapaaehtoinen vetäjä Leena Tolonen. (Kuva: Katja Kuismanen)

Helmi Säästöpankin uusi, tammikuussa tehtävässään aloittanut henkilöasiakasliiketoimintajohtaja Tiina Kärhä uskoo, että vastuullisuus kiinnostaa yhä enemmän myös pankkiasiakkaita.

– Asiakkaat haluavat tehdä vastuullisia valintoja kaikilla elämänalueillaan ja pankeilta odotetaan konkreettisia tekoja asian hyväksi. Me vastaamme tähän toiveeseen Hyvien tekojen asuntolainalla. Valitsimme lahjoituskumppaniksemme MLL:n Lahden yhdistyksen, koska se tekee tärkeää työtä lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Kärhä painottaa, että Helmi Säästöpankki lahjoittaa MLL:lle menevän summan omasta toimitusmaksustaan, eikä se lisää asiakkaan asuntolainan kuluja.

– Odotan innolla, millaisia pieniä tai suuria hyviä tekoja MLL saa lahjoituksellamme aikaan. Kaikki asiasta kiinnostuneet voivat seurata yhteistyömme etenemistä esimerkiksi Helmi Säästöpankin ja MLL:n Lahden yhdistyksen somekanavista.

Hyvien tekojen asuntolainassa on vastuullisuuden lisäksi muitakin etuja.

–  Meiltä Helmi Säästöpankista asuntolainalupauksen saa nopeasti. Kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, että unelmien koti menisi sivusuun pankkiasioiden takia. Lisäksi asuntolaina räätälöidään aina asiakkaan elämäntilanteeseen sopivaksi.

 

Hyviä tekoja lasten, nuorten ja perheiden hyväksi. Vasemmalta: Helmi Säästöpankin henkilöasiakasliiketoimintajohtaja Tiina Kärhä, MLL Lahden yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Jukka Ruoho ja toimintakoordinaattori Marjukka Salomaa sekä Helmi Säästöpankin asiakkuuspäällikkö Johanna Haavisto ja toimitusjohtaja Henry Udd.

Lahjoitus matalankynnyksen palveluihin

Hyvien tekojen asuntolainasta kertyvät lahjoitusvarat käytetään lahtelaisten lapsiperheiden arkea ja vanhemmuutta tukevien matalankynnyksen palvelujen, kuten perhekahviloiden ja tilapäisen lastenhoidon järjestämiseen. MLL:n Lahden hallituksen puheenjohtajan Jukka Ruohon mukaan yhdistys tarvitsee paikallisia yhteistyökumppaneja toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi ja näkyvyyden lisäämiseksi.

– Lasten ja lapsiperheiden hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. On hienoa, että Helmi Säästöpankki rakentaa kanssamme yhteiskuntaa, jossa lapsuutta arvostetaan.

Helmi Säästöpankin ja MLL Lahden yhteistyö sisältää paljon muutakin kuin pelkän rahallisen tuen.

– Järjestämme kevään aikana yhdistyksen jäsenille esimerkiksi lapsiperheiden lakiasioihin keskittyvän teemaillan. Lisäksi olemme mukana myös muissa MLL:n tapahtumissa, Tiina Kärhä summaa.

Tutustu tästä Hyvien tekojen asuntolainaan.

Helmi Säästöpankki

Helmi Säästöpankki on ylpeästi päijäthämäläinen pankki, joka palvelee asiakkaitaan Lahdessa, Heinolassa, Hollolassa ja Padasjoella. Helmi Säästöpankista saat kaikki tarvitsemasi palvelut säästämisestä varallisuudenhoitoon, yrityspankin asiantuntijapalveluita unohtamatta. Meillä työskentelee lähes 40 pankkialan ammattilaista, jotka huolehtivat taloudestasi. Helmi Säästöpankki on osa valtakunnallista Säästöpankkiryhmää. Katso lisää.

LinkedIn

 
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi