Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Helmi Säästöpankki

Tahdotko vaurastua? Näillä vinkeillä pääset alkuun!

Kun tahdot vaurastua, sijoita rahasi fiksusti, äläkä jemmaa säästöjäsi sukanvarteen. Sijoittaminen sopii kaikille, eikä alkuun pääsemiseksi tarvita suuria summia. Lahtelaisen Helmi Säästöpankin asiantuntijat Mari Rauhala ja Linda Nousiainen antavat viisi vinkkiä, joiden avulla kuka tahansa voi ottaa askeleen lähemmäs varakkaampaa tulevaisuutta.

Nyt sijoittamaan! Helmi Säästöpankin asiantuntijat Linda Nousiainen (vas.) ja Mari Rauhala vinkkaavat, kuinka kuka tahansa voi kasvattaa varallisuuttaan.

1. Unohda tilille säästäminen

Ensimmäiseksi Helmi Säästöpankin Rauhala ja Nousiainen muistuttavat sijoittamista harkitsevia siitä, että säästötilien korot ovat tällä hetkellä olemattomia. Tilille säästäminen ei yksinkertaisesti kannata, sillä inflaatio nakertaa säästettyjen varojen ostovoimaa.

– Jos haluaa säilyttää varojen arvon, tilisäästäminen ei yksin riitä. Ja kukapa meistä ei haluaisi säästöilleen hieman tuottoakin pelkän arvon säilyttämisen sijaan? Jos sijoittamisen aloittaminen arveluttaa, kannattaa kysyä rohkeasti neuvoja pankista.

2. Luota parhaisiin asiantuntijoihin

Omaisuuden kartuttaminen sijoituksilla on helpompaa, kun otat avuksesi parhaat asiantuntijat. Säästöpankkiryhmään kuuluva Sp-Rahastoyhtiö on juuri palkittu Suomen parhaana osakevarainhoitajana.

– Helmi Säästöpankin asiakkaalla on siis käytössä koko Suomen paras ammattitaito ja markkinanäkemys, iloitsevat Rauhala ja Nousiainen.

3. Älä laita kaikkia munia samaan koriin

Kaikkia varoja ei kannata sijoittaa saman tyyppisiin kohteisiin. Hajauttaminen on sijoittamisen kultainen sääntö, joka sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin kokeneelle pörssihaille.

– Rahastosijoittaminen on helppo tapa hajauttaa sijoituksia. Rahastoissa on monesti mukana laaja hajauttaminen niin korkoinstrumentteihin kuin globaaleihin osakemarkkinoihin, unohtamatta maantieteellistä ja toimialakohtaista hajautusta, Linda Nousiainen vinkkaa.

Laaditaan yhdessä sopiva suunnitelma. Helmi Säästöpankin sijoitusasiantuntijat palvelevat sinua henkilökohtaisesti pankin kaikissa konttoreissa. Vasemmalta Linda Nousiainen, Pekka Rautio, Johanna Lehtinen ja Mari Rauhala.

4. Laadi selkeät askelmerkit

Helmi Säästöpankissa kartoitetaan asiakkaan sijoituskokemus, tulevaisuuden suunnitelmat sekä suhtautuminen arvonheilahteluun ja tuottotavoitteisiin. Näin saadaan muodostettua jokaiselle asiakkaalle henkilökohtainen sijoitussuunnitelma, joka onkin yksi onnistuneen sijoittamisen tärkeimmistä edellytyksistä.

– Sijoitusalan lainsäädäntö on kiristynyt viime vuosina, ja me otamme kehittyvän lainsäädännön tarkkaan huomioon asiakasneuvotteluissa. Asiakkaan etu tulee aina ensimmäisenä, painottaa Rauhala.

5. Toteuta suunnitelmat ja olet sijoittaja!

Parhaimmistakaan suunnitelmista ei ole hyötyä, jos niitä ei viedä käytäntöön. Pankista saat apuja myös sijoitussuunnitelman toteuttamiseen haluamassasi aikataulussa. Helmi Säästöpankissa sijoittajaa ei jätetä yksin jatkossakaan. Pankin asiantuntijat tapaavat asiakkaitaan säännöllisesti ja katsovat, että kokonaisuus vastaa edelleen asetettuja tavoitteita.  

­– Me pankin asiantuntijat autamme mielellämme nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme sijoitusasioissa. Asiakkaan ei tarvitse olla sijoittamisen ammattilainen, sillä me olemme täällä sitä varten. Ota siis rohkeasti yhteyttä, varaa aika ja ryhdy sijoittajaksi!

Helmi Säästöpankki

Helmi Säästöpankki on ylpeästi päijäthämäläinen pankki, joka palvelee asiakkaitaan Lahdessa, Heinolassa, Hollolassa ja Padasjoella. Helmi Säästöpankista saat kaikki tarvitsemasi palvelut säästämisestä varallisuudenhoitoon, yrityspankin asiantuntijapalveluita unohtamatta. Meillä työskentelee lähes 40 pankkialan ammattilaista, jotka huolehtivat taloudestasi. Helmi Säästöpankki on osa valtakunnallista Säästöpankkiryhmää. Katso lisää.

LinkedIn

 
Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi