Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos: Financer

Hintavertailu todellakin kannattaa - lainatarjouksissa on jopa tuhansien eurojen erot

Suomen johtava rahoituspalveluiden vertailusivusto Financer.com kannustaa vertailemaan vaihtoehtoja ennen lainahakemuksen täyttämistä, sillä hintaerot eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksissa voivat nousta jopa tuhansiin euroihin.

MAINOS | Olipa kyseessä suurempi kulutusluotto tai muutaman satasen vippi, kannattaa lainojen kulut aina vertailla ennen lainan hakemista. Hintaerot eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksissa voivat nousta jopa tuhansiin euroihin suuremmista lainasummista puhuttaessa.

Financer.com-hintavertailupalvelun tietojen mukaan esimerkiksi 10000 euron kulutusluoton takaisinmaksun kokonaiskustannukset vaihtelevat 11000 eurosta jopa yli 15000 euroon, kun luoton maksuaika on 36 kuukautta.

Suuret hintaerot eivät rajoitu ainoastaan suuriin lainasummiin ja pitkiin maksuaikoihin. Sivuston tekemän vertailun mukaan hintaerot ovat suuret myös pienemmissä lainoissa, joiden takaisinmaksuaika on lyhyt.

Moni netissä toimiva rahoitusyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille pientä lainaa täysin korottomalla maksuajalla. Esimerkiksi 500 euron lainassa takaisinmaksettava summa on korottomalla maksuajalla 500 euroa, kun taas osa rahoitusyhtiöstä perii samasta lainasta takaisin jopa 624 euroa, vaikka lainan maksaa takaisin 30 päivän kuluessa.

Hintaerot johtuvat osin tarjoajasta ja osin asiakkaasta

Suurille hintaeroille ei ole yksiselitteistä vastausta.

Suuremmista lainasummista puhuttaessa pankit ja rahoituslaitokset hinnoittelevat lainan usein asiakasprofiilin mukaan, eli asiakkaan taloudellinen tilanne, tulot, menot ja muut velat vaikuttavat lainan korkoon.

Pienemmissä lainoissa riskiperusteinen hinnoittelu ei yleensä ole käytössä, joten hintaerot muodostuvat yleensä vain rahoituslaitosten hinnastojen eroista.

Lainatarjousten vertailu kannattaa aina

Suomessa lainaa tarjoavat kymmenet eri pankit ja rahoituslaitokset, joten tarjousten vertaileminen ilman ammattilaisen apua on työlästä. Tästä syystä kannattaa käyttää tarjousten vertailemiseen apuna netin hintavertailusivustoja.

Financer.com on Suomen johtava rahoituspalveluiden hintavertailusivusto, ja sivuston vertailu kattaa yli 70 eri pankin, rahoituslaitoksen ja lainanvälittäjän tarjoukset. Palvelun käyttäminen on helppoa ja täysin ilmaista, ja lisäksi saat hyvän yleiskuvan tarjolla olevista vaihtoehdoista. Näin löydät juuri sinulle sopivan lainan parhaalla korolla!

Siirry lainavertailuun tästä!

Financer

Financer.com yksi maailman johtavia taloudellisten tuotteiden hintavertailusivustoja. Financer.com tarjoaa kuluttajille ilmaisen palvelun, jonka avulla erilaisten taloudellisten tuotteiden vertaileminen on helppoa. Hintavertailussa on kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, luottokortit, erilaiset säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvät palvelut sekä paljon tietoa oman talouden hallintaan liittyen. Katso lisää osoitteesta Financer.com!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi