Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Kaupallinen sisältö

Molla la Donna on Pin Up Finland 2014

Suloinen, naapurintyttömäinen nainen. Sellainen, jonka mies voi viedä vanhempiensa luokse näytille. Retro-malliksi sopiva. Nämä kolme ominaisuutta ratkaisivat tämänvuotisen Pin Up Finlandin valinnan Auto ja viihde -tapahtumassa Lahdessa.

Molla la Donna oli fiftarihenkisen kansikuvatyttökilpailun tuomariston suosikki. Hän oli myös yleisöäänestyksen voittaja. Lahden Messujen lavan ympärille kerääntyneen yleisön reaktioista päätellen muutkaan ehdokkaat eivät olleet hullumpia. Vaikka toisinkin olisi voinut kuvitella - esiintyväthän pin up-tytöt myös alusvaatteisillaan keikistellen - yleisö suhtautui esitykseen jopa jotenkin hartaasti.

Paljon kiinnostavampaa kuin jotkut missikisat, kuului vietteleviä poseerauksia seuraavan yleisön joukosta. Noilla naisilla on vartalot, pelkisti joku toinen.

Pitkät, mustat hansikkaat, tulipunaiset hiukset ja sukkanauhaliivit toivat lavalle 50-lukulaista buduaariglamouria. Havaiji-musiikki ja lapsenomaisella äänellä lausutut "Honey, oh honey" -sanat ja voihkiva saksofoni loivat omaa tunnelmaansa. 

Koska pin up-naiset ovat roolihahmoja, ei Molla la Donnalta voi kysyä asuinpaikkakuntaa. Vanhan kunnon "miltä sinusta nyt tuntuu" -kysymyksen voi silti esittää.

-Voi ihanaa, la Donna henkäisee ja vakuuttaa ettei voinut kuvitellakaan nousevansa voittajaksi.

Pokaali ja sponsoripalkinnot ovat iloinen lisä tärkeimmälle palkinnolle. Molla la Donna illoitsee siitä, että voiton myötä on mahdollisuus päästä kuvauksiin eli luoda uraa. Muutamassa kuvauksessa la Donna on jo ollutkin.

-Suomessa on paljon pin up-ihmisiä. Me pukeudumme juhliin ja meillä on omia juttuja, la Donna kuvailee ja haluaa muistuttaa, että vaikka naiset korseteissa ja sukkanauhaliiveissään yleisölle flirttailevatkin, pin upissa ei ole mitään pornografista.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan

Näytä lisää

Lue seuraavaksi