Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Raakel Lignell, 56: helppo rutiini vei mennessään

Raakel Lignell on 56-vuotias kulttuurialan moniottelija, äiti ja isoäiti. Arjen pienet omat hetket ovat luksusta, ja hän on löytänyt Oslo Skin Labin kollageenilisästä helpon rutiinin päiviinsä.

Mainos | Raakel Lignell, 56, kiinnostui testaamaan Oslo Skin Labin The Solution -kollageenilisää vuosi sitten, huomattuaan tuotteesta käyttäjäkokemuksia sosiaalisessa mediassa.

– Ikä tekee väistämättä muutoksia ihon koostumukseen ja kollageenilisä kuulosti perustellulta avulta. Ihoni on iän myötä alkanut menettämään kimmoisuuttaan ja muuttumaan paperimaiseksi – tähän varmasti on osaltaan vaikuttanut nuoruuden runsas auringonotto. Sain mahdollisuuden testata tuotetta, joten tartuin tilaisuuteen. En yleisesti usko ihon pinnalta tuleviin pikakonsteihin, joten halusin testata miten kollageeni sisäisesti nautittuna voisi auttaa, kertoo Raakel.

– Kropan ihossa huomasin muutoksia jo muutaman kuukauden käytön jälkeen. Kasvojen juonteet madaltuivat ja minulle tehdyn Visia-ihoanalyysin mukaan ihon rakenne silottui ja juonteet vähenivät jo puolen vuoden käytön jälkeen, mikä yllätti tuloksissa eniten. Kasvojen ihon rakenne on mennyt parempaan suuntaan – iho tuntuu kimmoisammalta, ja ilmerypyt ovat madaltuneet – vaikka juonteet sinänsä ovatkin hieno asia ja elämä saa näkyä kasvoista, Raakel toteaa.

Raakelin iholle tehtiin VISIA-ihoanalyysi ennen tuotteen käyttöä ja siitä kahden kuukauden sekä yli puolen kuluttua tuotteen aloituksen jälkeen. Kuvissa tulokset huhtikuulta ja syyskuulta 2022. Tulokset näkyivät positiivisina muutoksina erityisesti ihon rakenteen tasoittumisena ja juonteiden määrän vähentymisenä. VISIA-ihoanalyysin Raakelille teki ihonhoitokeskus Skinmed.

Elämän johtolankana toimii helppous

Raakel kertoo arjen rutiinien olevan avainasemassa kaikessa hyvinvoinnissa. Viime vuosina hän on julkaissut 5 kirjaa, joista viimeisin on fiktiivinen romaani nimeltään Kevätuhri. Hän on myös 5 aikuisen lapsen äiti, 3 lapsenlapsen ”mommo” eli isoäiti, joka asuu maaseudulla Sipoossa aviomiehen sekä kahden koiran kanssa. Raakel nauttii luonnosta, hiljaisuudesta, tarinoista sekä ajasta läheisten kanssa.

– Uni, ulkoilu, puhtaus, monipuolinen ravinto keholle ja sielulle, sekä riittävästi aikaa kuulla omaa sisintään. Voisi sanoa, että helppous on johtolankana elämän rutiineissa ja kauneusrutiineissa. Ja nykyisin aamukahvin seassa The Solution -kollageenijauhepussillinen.

– Elämänkokemus iloineen ja suruineen tekevät ihmisestä kiinnostavan – ikä saa ja kuuluukin näkyä, mutta itsestä kannattaa pitää huolta, sisältä ja ulkoa. Vanheneminen kuuluu elämään, se on luopumista nuoruuden ketteryydestä, mutta sen hyväksymisen myötä elämä myös helpottuu ja muuttuu kepeämmäksi. Sisäinen liekki kirkastuu, kun ikää tulee lisää.

Rohkaisen sua testaamaan The Solution -kollageenituotetta – mitään ei tapahdu päivässä tai kahdessa, mutta muutamassa kuukaudessa jo tapahtuu! Olen tosi tyytyväinen, Visia-ihoanalyysinkin mukaan kasvojen iho on nykyään kimmoisampi.

Raakel Lignell