Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Eron huomaa heti sovituskopissa — NP Housukaupan ammattitaitoinen palvelu saa asiakkailta kiitosta

Muotikaupan uusi suunta on henkilökohtainen asiakaspalvelu ja vastuullinen toiminta. NP Housukaupan Lahden ja Hollolan liikkeet tunteva asiakas Ulla Helin arvostaa housuissa kestävyyttä ja mukavaa istuvuutta. Liiketiloihin avautuivat nyt myös outlet ja historianurkkaus.

Mainos | NP Housukaupan Lahden liikkeessä aamupäivät ovat vilkkaita. Keskustassa asiointi on hyvää aikaa saapua liikkeeseen etsimään uusia luottohousuja, jotka istuvat kunnolla.

Hollolalainen Ulla Helin kantaa paikallisen vaateyrityksen luomuksia kuin aarteita. Kestävät materiaalit ja ajattomat leikkaukset ovat taanneet niille pitkän käyttöiän. Ulla muistelee, että ensimmäiset Naisten Pukutehtaan vaatteensa hän osti 1990-luvun loppupuolella.

Useimmiten Ulla asioi NP Housukaupan Hollolan liikkeessä, mutta hän käyttää paljon myös Lahden liikkeen palveluja.

– Arvostan erittäin paljon sitä, että tuttu myyjä tuntee juuri minun vaatemieltymykseni. Saan myös tutulta myyjältä selkeän mielipiteen, kun hänen mielestään sovitettu vaate ei lopulta ole minun juttuni. Tästä häntä aina kiitänkin.

Kukapa ei haluaisi luottohousuja, jotka istuvat hyvin ja palvelevat pitkään?

NP Housukaupan tärkein ajatus on löytää juuri oikeista paikoista istuvat housut jokaiselle naiselle. Mallistojen suunnittelun kulmakivi on kolmen vartalomallin ajatus, joka tarjoaa vaihtoehtoja kaikille.

– Kun asiakas astuu sisään myymälään, näen heti, minkä mallisista housuista kannattaa aloittaa, kertoo myyjä Mervi Kaunismäki Lahden liikkeestä.

– Meillä on vuosia kestäneitä asiakassuhteita, joissa tärkeässä roolissa on asiakaspalvelumme, vuodesta 2019 Lahden myymälässä palvellut Mervi jatkaa.

Itselle sopiva malli löytyy myyjän ammattitaitoisen asiakaspalvelun avulla. NP Housukaupan valikoimassa on useisiin tyyleihin sopivia malleja eri materiaaleineen ja sesonkiin sopivine väreineen. Laaja kokovalikoima on saanut asiakkailta kiitosta.

– Erityisesti jerseyt kiinnostavat nyt asiakkaitamme. Ne ovat siistit ja sopivat moneen tilanteeseen. Tärkeää minulle myyjänä onkin tietää, millaiseen käyttötarkoitukseen uusia housuja etsitään.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Ulla pitää erityisesti selkeän värikkäistä ja myös kuviollisista kuoseista. Näiden ominaisuuksien lisäksi housuissa kiinnostaa huolettomuus.

– Joustava materiaali miellyttää minua. Housut tuntuvat hyvältä päällä, ja ne ovat helppohoitoisia. Minulle on tärkeää, että vaikka istuvuus on oikea, joustoa riittää myös muutaman kilon painonvaihteluun. NP Housukaupan housut eivät ole mitään yhden illan tuotteita.

Ullan puoliso vierailee ajoittain makutuomarina liikkeissa. Ensin hän innostui joustavista, värikkäistä vöistä, joita kaapissa on jo neljä. NP Housukaupan miesten mallistosta hän sittemmin löysi itselleen istuvat punaiset housut.

Vastuullisuus korostuu paikallisissa liikkeissä – Lahden ja Hollolan liikkeet esittelevät uusia puoliaan

Hollolan uudistuneen NP Housukaupan tehtaanmyymälään juuri avautunut historianurkkaus tuo näkyväksi paikallisen yrityksen historiaa esittelemällä esimerkiksi vaatetehtaan vanhaa esineistöä. Yrityksen synnyinsijoilla Lahdessa taas on avautunut NP Housukauppaan uusi tehtaanmyymälän löytövintti, joka kokoaa liikkeen yläkertaan housuaarteita huokeammalla hinnalla.

Pikamuodin täydellisenä vastakohtana toimiva NP Housukauppa tarjoaa vastuullista muotia. Aino Rosendahlin vuonna 1919 perustama Naisten Pukutehdas kehittyy ajan mukana.

– Kun vaate löytää käyttäjänsä meidän outletimme kautta, on tämä kaikille vastuullinen teko. Meille on tärkeää, että valmistamme vaatteita, jotka ovat sopivia ja ilahduttavat asiakasta pitkään. Siksi kokoamme esimerkiksi hajakoot eri puolilla maata olevista liikkeistämme yhteen osoitteeseen, kertoo yrittäjäperheen neljättä polvea edustava Markus Rosendahl.

Huhtikuussa NP Housukauppa -liikkeitä on yhteensä 13, kun yritys avaa kaksi uutta myymälää. NP:lle muotikaupan uusi suunta on kokeneessa, paikan päällä saatavilla olevassa asiakaspalvelussa. Liikkeissä asioiva saa uusista luottohousuistaan kaiken hyödyn irti yrityksen tarjoaman muokkauspalvelun ansiosta.

– Lahkeiden lyhentäminen ja muut muokkaukset onnistuvat sujuvasti housujen oston yhteydessä, kertoo Ulla asiakaskokemuksestaan.

Myös NP Housukaupan verkkokaupassa myyjät opastavat oikean koon valinnassa. Yrityksen ainutlaatuisessa My Fit -palvelussa pääset tallentamaan omat vartalon mitat NP Housukaupalle, mikä tekee oikein istuvien housujen ostosta helppoa myös seuraavalla kerralla. Kanta-asiakkaaksi liittyminen kerryttää rahanarvoisia etuja, ja liittyminen on ilmaista.

Kevään aikana NP Housukaupat täyttyvät jännittävistä uutuuksista ja upeista kevään trendiväreistä. NP:ltä löydät housut sekä naisille että miehille. Tutustu tarjontaan täällä.