Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden Bike Marinen monipuolisesta Yamaha-mallistosta löytyy suorituskykyiset moottoripyörät tulevan ajokauden käyttötarpeisiin

Ajokauden 2023 uusien moottoripyörien sesonki pärähtää käyntiin helmikuun alussa alan huipputapahtumassa Helsingin moottoripyörämessuilla. Trendikäs ja monikäyttöinen adventurepyörä jatkaa suosiotaan myös tulevalla ajokaudella, ennakoi Bike Marinen myyjä Teemu Tuovinen.

Mainos | Ajokausi 2023 on jo pian käsillä. Bike Marinen myyjä Teemu Tuovinen arvioi, että kaksipyöräisten kysyntä vilkastuu Helsingin messukeskuksessa 3.–5. helmikuuta järjestettävien, Pohjoismaiden suurimpien moottoripyörämessujen myötä. Koronapandemian takia messuja ei ole voitu järjestää kahteen vuoteen, ja odotuksena on, että tapahtuma herättää tauon jälkeen erityistä kiinnostusta.

Lahden Renkomäessä sijaitseva Bike Marine on Päijät-Hämeen monipuolisin koneliike. Sieltä löytyy laadukas valikoima veneitä, moottoripyöriä, mönkijöitä ja koppitraktoreita vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Kaksipyöräisten osalta Bike Marine on Yamahan merkkiliike. Myös moottoripyörämessuilla Bike Marinen myyjät löytyvät Yamahan messuosastolta.

– Moottoripyörämessut ovat hieno tilaisuus päästä näkemään kaikki uudet pyörämallit samassa paikassa. Olen itsekin innoissani tapahtumasta. On mahtavaa päästä vaihtamaan kuulumisia tuttujen asiakkaiden kanssa ja tutustumaan uusiin motoristeihin. Messuilta saa tietysti myös kevään parhaat tarjoukset! Tuovinen kertoo.

Adventurepyörän suosio ei laannu

Bike Marinen myymälässä esillä oleva Yamahan mallisto sisältää mielenkiintoisia ja suorituskykyisiä moottoripyöriä ja skoottereita moneen makuun ja käyttötarpeeseen sekä kattava tuotevalikoima varusteita ja tarvikkeita moottoriurheiluun.

– Yamahalla on kilpailukykyinen, vuonna 2021 päivittynyt mallisto, josta löytyy laaja tarjonta niin sportti, adventure-, matka- kuin nakupyörää. Moottoripyöristä löytyy myös kattava A2-luokan mallisto ja skoottereita on saatavilla 125-kuutioisesta nuorisomallista aina uhreilullisempaan 560-kuutioiseen TMaxiin saakka, Tuovinen luettelee.

Adventure- eli seikkailupyörien markkinan odotetaan jatkavan kasvuaan edelleen tulevalla ajokaudella. Pyörässä motoristeja kiehtoo erityisesti sen monikäyttöisyys. Adventure-malli soveltuu vaativiinkin ajo-olosuhteisiin niin maastoon kuin asfaltille. Bike Marinesta löytyvä rallhenkinen Tenere on haluttu pyörä seikkailunnälkäiselle. Tuovisen mukaan pyörän teho ja hallittavuus ovat ihanteellisessa tasapainossa ja jousitusten pitkä liikevara ja pinnavanteet mahdollistavat matkareitin suunnittelun vaikeakulkuisia osuuksia kaihtamatta.

– Adventuren vähän erilainen toimintamalli on saanut myös vanhat motoristit liikkeelle. Kokeneempikin motoristi pääsee näkemään uusia paikkoja, kun asfaltilta voi poiketa pienemmille sora- ja metsäteille. Myös moottoripyörällä retkeily on lisääntynyt ja adventurepyörällä syrjäisemmätkin leiripaikat ovat saavutettavissa.

Motoristit tiskin takana

Bike Marine on toiminut Lahdessa jo 13 vuoden ajan. Henkilökunnan pitkä kokemus alalta näkyy varmuutena asiakkaalle. Myyjät liikkuvat myös samassa maailmassa asiakkaan kanssa, sillä he ovat itsekin moottoripyöräharrastajia.

– Kokemuksella myymämme merkit ja niiden lisäosat ovat meille erittäin tuttuja. Meiltä asiakas saa kaikkiin kysymyksiinsä varmasti vastauksen ja osaamme myös suositella oikeanlaista pyörää ja oikeita lisäosia asiakkaan toiveiden pohjalta. Tervetuloa liikkeeseen tutustumaan tarjontaamme! Tuovinen sanoo.