Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Nämä asiat ratkaisevat, saatko kotisi kaupaksi

Kodin vaihtamisen tarve ei kysy maailmantilannetta tai asuntolainojen korkojen kehitystä, siksi kotia kannattaa vaihtaa, kun elämäntilanne sitä vaatii. Asunnon myynnin ja ostamisen hetkellä kannattaa luottaa asunnon välittäminen ammattilaisten hoidettavaksi. Lahden Bo LKV:llä se tarkoittaa huippuammattilaisten tiimiä, jossa välittäjän lisäksi stailaaja ja ammattikuvaaja. Lue, mitkä asunnot menevät nyt kaupaksi Lahden seudulla!

Mainos | Bo LKV Lahden vahvuuksia ovat korkea ammattitaito (kaikki kiinteistönvälittäjät ovat laillistettuja) ja toimistojen yhteistyö. Bo LKV:n kiinteistönvälittäjät löytävät parhaassa tapauksessa asunnonostajan jopa ilman julkista myynti-ilmoitusta. Uudesta kohteesta kerrotaan ensimmäisenä sisäisesti kollegoille. Läheskään kaikki kohteet eivät julkiseen myyntiin asti päädy.

Parhaimmillaan jopa hieman alle viikko ensikontaktista onkin myyntiin laitetun asunnonostaja löytynyt.

Stailaaminen ei tarkoita kuvien muokkaamista, Bo stailaa kaikki kohteet

”Mistä te olette löytäneet näin upeita asuntoja Lahdesta?” kysyttiin, kun Bo aloitti Lahdessa vuonna 2018 ja kotien stailaaminen oli uutta.

Bo LKV muutti Suomen asuntomarkkinat vuonna 2015: stailaamisesta tuli valtakäytäntö. Bo stailaa kaikki myyntiin tulevat asunnot, sijainnista ja koosta riippumatta.

Stailaaminen ja kotien esittely parhaan potentiaalin kautta ei tarkoita sitä, että asuntonäyttöön saapuessaan pettyisi. Stailaamisen ja kuvien avulla kerrotaan asunnon parhaasta potentiaalista, siksi esimerkiksi kuvaajalla on tiukat ohjeet, miten myytävät asunnot tulee kuvata.

Bo:n stailaaja luo kuviin juuri oikeanlaisen tunnelman, joka kiinnittää ostajan huomion.

Lisää kuvia ja syvempää tietoa stailauksesta löydät Asunnon stailaus -sivuiltamme.

Asuntokaupassa ratkaisevat tekijät tällä hetkellä

Asuntomarkkinoilla on nyt vähemmän kohteita myynnissä, mikä tarkoittaa, että hyvistä kohteista on pulaa. Puhutaan ostajan markkinoista, mutta asialla on toinenkin puoli. Kun kohteita on vähän markkinoilla, on ostajalla vähemmän valinnanvaraa ja halutuimmat kohteet menevät nopeasti kaupaksi.

Nyt markkinoilla on vähän tarjolla uudehkoja, hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevia omakotitaloja.

Asuntokaupassa merkitseviä tekijöitä ovat edelleen sijainti ja kohteen valmius eli remonttivapaus. Bo:n ylivertainen palvelukonsepti tarjoaa jokaiselle kohteelle mahdollisuuden tulla nähdyksi ja erottua joukosta. Asuntokaupassa tulos ratkaisee.

Lahden Bo LKV:n myyntiajat olivatkin vuonna 2022 kaikissa kohteissa keskiäärin vain 68 päivää, kun Lahdessa keskiarvo oli Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton mukaan 94 päivää. Lahden Bo LKV:n myyntiajat lyhenivät 21 päivää edellisestä vuodesta!

Ota yhteyttä Lahden seudun kiinteistönvälityksen huippuammattilaisiin: https://bo.fi/yhteystiedot/lahti/