Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Haluamme helpottaa arkeasi – Lehtesi tilauslasku joustaa, jotta sinä voit jatkaa uutisten seuraamista hyvillä mielin

On tärkeää tietää, mitä ympärillä tapahtuu ja mistä paikkakunnallasi juuri nyt puhutaan. Siksi lehtitilauksesi lasku joustaa, jotta uutisvirtasi ei katkea.

Mainos | Jokaiselle tulee joskus tilanteita, jossa rahat tuntuvat olevan tiukilla ja on pysähdyttävä pohtimaan hankintoja ja rahatilannetta. Nyt tällaisia tilanteita voi tulla eteen entistä enemmän, sillä inflaatio ja hintojen nouseminen näkyvät kuluttajien arkipäivässä monella tapaa. Samaan aikaan maailmassa on monenlaista muutakin poikkeuksellista myllerrystä ja se mietityttää.

Me Mediatalo Keskisuomalaisessa haluamme auttaa konkreettisilla keinoilla, jotta voit lukea päivän puheenaiheet ja rentoutua mielenkiintoisten juttujen parissa hyvillä mielin. Tässä tilanteessa on tärkeää, että pystyt edelleen seuraamaan mitä meillä ja maailmalla tapahtuu. Jos laskuun ei tunnu riittävän rahaa, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen eräpäivän umpeutumista. Tällöin voimme yhdessä miettiä, mitä asialle on tehtävissä.

Tilauslaskun maksuerän pienentäminen

Tiesitkö, että jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin? Joskus koko laskujen maksamiseen ei riitä rahaa ja tällöin maksuerän pilkkomisesta on hyötyä. Jatkuvan tilauksen maksut voi jakaa lyhyempiin maksuväleihin, ja tällöin kertamaksu on pienempi. Mahdollisuutta voi käyttää avoinna olevaan tai tulevaan laskuun ja laskun voi jakaa pienimmillään 2 kk jaksoihin.

Eräpäivän siirtäminen

Jokaisessa laskussa on eräpäivä, jolloin lasku tulee viimeistään maksaa. Asiakaspalvelumme kanssa voit kuitenkin neuvotella tilauslaskulle poikkeuksellisesti lisää maksuaikaa, jos tilanteesi sitä vaatii.

Tilauksen väliaikainen keskeyttäminen

Voimme keskeyttää tilauksesi enintään 3 kuukaudeksi tilaamastasi lehdestä riippuen. Kestotilaajana keskeytys hyvitetään tilausjaksosi loppuun. Lisätietoja jakelunkeskeytyksistä löydä täältä. Muistathan, että voit myös tehdä tilapäisen osoitteenmuutoksen.

Sähköinen lasku tuo säästöä

Pienikin säästö voi olla hyödyksi. Kun tilaat laskut sähköisenä paperilaskun sijaan, sinun ei tarvitse maksaa paperilaskutuslisää. Säästät siis tilauksesi laskutuskuluissa, kun vaihdat maksuttomaan sähköiseen laskuun. Tilaajana voit valita juuri sinulle sopivan laskutustavan eli tehdä e-laskun verkkopankkiin, tilata laskun sähköpostiin tai tehdä suoramaksusopimuksen pankin kanssa.

Kaikissa vaihtoehdoissa lasku toimitetaan sinulle niin, että eräpäivään on aikaa n. kaksi viikkoa. Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien postitse toimittamissa tilauslaskuissa (pois lukien suoramaksuilmoitukset) veloitetaan 2,50 euron käsittely- ja postituskulu / lasku (sis. alv). Lue lisää ja katso ohjeet laskutustavan muuttamisesta tästä.

Jokainen asiakas on meille tärkeä ja haluamme olla avuksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin katsotaan yhdessä mitkä laskutuksen muutokset palvelevat sinua parhaiten.